Η φωτό Δεν είναι από Ελλάδα και τον έχουν βρει πριν τρία χρόνια.

In Like farming by Γιώργος Ζαβοδημητράκης2 Comments

 

Αυτή η  φωτογραφία κυκλοφορεί στο facebook με την προτροπή να την κοινοποιήσουν και άλλοι χρήστες του διαδικτύου ώστε να βρουν τον δράστη. Οπως ήταν φυσικό οι κοινοποιήσεις έπεσαν βροχή. Oι έλληνες χρήστες του διαδικτύου, ακόμα μία φορά, δεν θα καταφέρουν απολύτως τίποτα και αυτό γιατί ο εικονιζόμενος της φωτογραφίας είναι γνωστός και η υπόθεση δεν είναι καινούρια.

 

 

Πίσω στο 2013 και στο Μεξικό, εκεί όπου  ο Aaron Pino είχε ανεβάσει αυτή την φωτογραφία στο προφίλ του. Οπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες και έτσι βρέθηκε σχεδόν αμέσως. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το σκυλί ήταν ήδη νεκρό όταν το βρήκε σε ένα ποτάμι μαζί με την φίλη του και την φωτογραφία την ανέβασε για να κάνει πλάκα.

Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

http://www.thepetitionsite.com/909/213/437/please-sign-this-petition-to-locate-this-cruel-bastard-and-have-him-arrested/

http://www.huffingtonpost.com/2013/08/20/aaron-pino-perro-crucificado_n_3787799.html

Δεν ξέρω τι είδους πλάκα ήταν αυτή και προσωπικά δεν γέλασα. Η φωτογραφία αυτή, όμως, δεν έχει καμία σχέση με κάποιον που βρίσκεται στην Ελλάδα. Καλό θα είναι να είστε πιο προσεκτικοί με αυτά που διαβάζετε στο διαδίκτυο και τέτοιου είδους δημοσιεύσεις στον ψεύτικο κόσμο του facebook, εκεί που κάποιος μπορεί να πάρει μία φωτογραφία από το παρελθόν και να στήσει ένα ολόκληρο κυνήγι like και κοινοποιήσεων εκμεταλλευόμενος τις όποιες ευαισθησίες των άλλων χρηστών του facebook και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης γενικότερα.

Ευχαριστούμε την φίλη αναγνώστρια που μας έστειλε την φωτογραφία.

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Eirini Sergi

    Καλησπέρα! Σήμερα ανακάλυψα από μία κοινοποίηση στο Facebook πως το site kwloxaneio.gr έβγαλε το ίδιο άρθρο, αλλά λέγοντας πως το κάθαρμα αυτό ήταν μουσουλμάνος. Μπήκα μέσα στο άρθρο για να πάρω το link για να σας το στείλω, όμως το έχουν κατεβάσει. Σας επισυνάπτω το screenshot έστω. https://uploads.disquscdn.com/images/84a4e03f8c57b31e54e27b28fd2f84da5ceab0617c25657093ed473b53c34fce.jpg

    • John Smith

      Kwloxaneio.gr, ένα από τα site με την πιο ποιοτική μπουρδολογία που θα συναντήσει κανείς στην Ελλάδα. Ακόμα και το προσεκτικά διαλεγμένο όνομά τους δείχνει την ιδιαίτερη ποιότητά τους, καθώς αποτελεί εγγύηση για το σοβαρό επίπεδό τους.