Ποιοι είμαστε
Αρχική Η φωτό Δεν είναι από Ελλάδα και τον έχουν βρει πριν τρία χρόνια.LIKE FARMING

Η φωτό Δεν είναι από Ελλάδα και τον έχουν βρει πριν τρία χρόνια.

12 Ιαν
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

 

Αυτή η  φωτογραφία κυκλοφορεί στο facebook με την προτροπή να την κοινοποιήσουν και άλλοι χρήστες του διαδικτύου ώστε να βρουν τον δράστη. Οπως ήταν φυσικό οι κοινοποιήσεις έπεσαν βροχή. Oι έλληνες χρήστες του διαδικτύου, ακόμα μία φορά, δεν θα καταφέρουν απολύτως τίποτα και αυτό γιατί ο εικονιζόμενος της φωτογραφίας είναι γνωστός και η υπόθεση δεν είναι καινούρια.

 

 

Πίσω στο 2013 και στο Μεξικό, εκεί όπου  ο Aaron Pino είχε ανεβάσει αυτή την φωτογραφία στο προφίλ του. Οπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες και έτσι βρέθηκε σχεδόν αμέσως. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το σκυλί ήταν ήδη νεκρό όταν το βρήκε σε ένα ποτάμι μαζί με την φίλη του και την φωτογραφία την ανέβασε για να κάνει πλάκα.

Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

http://www.thepetitionsite.com/909/213/437/please-sign-this-petition-to-locate-this-cruel-bastard-and-have-him-arrested/

http://www.huffingtonpost.com/2013/08/20/aaron-pino-perro-crucificado_n_3787799.html

Δεν ξέρω τι είδους πλάκα ήταν αυτή και προσωπικά δεν γέλασα. Η φωτογραφία αυτή, όμως, δεν έχει καμία σχέση με κάποιον που βρίσκεται στην Ελλάδα. Καλό θα είναι να είστε πιο προσεκτικοί με αυτά που διαβάζετε στο διαδίκτυο και τέτοιου είδους δημοσιεύσεις στον ψεύτικο κόσμο του facebook, εκεί που κάποιος μπορεί να πάρει μία φωτογραφία από το παρελθόν και να στήσει ένα ολόκληρο κυνήγι like και κοινοποιήσεων εκμεταλλευόμενος τις όποιες ευαισθησίες των άλλων χρηστών του facebook και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης γενικότερα.

Ευχαριστούμε την φίλη αναγνώστρια που μας έστειλε την φωτογραφία.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής