ΕΛΛΑΝΙΟΙ μην ανοίγετε ακόμη σαμπάνιες. Ο Ροκφέλερ και ο Ρότσιλντ ζουν!

In clickbait, Fake, Fake news, Hoax, Αερολογίες - μπούρδες., Γκάφες, Συνωμοσιολογίες by Θάνος Επαχτίτης0 Comments

Μια ακόμη κλασική περίπτωση προσφοράς σανού προς κατανάλωση σε ανυποψίαστους χρήστες του διαδικτύου βλέπουμε να κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Κάποιοι ΕΛΛΑΝΙΟΙ ισχυρίζονται πως ο David Rockefeller πέθανε και ο Jacob Rothschild είναι με το ένα πόδι στο τάφο, όντας σε κώμα.

  • ΨΕΥΔΕΣ

Το διαβάσαμε στο ellaniapili.blogspot.gr (περσινό) και makeleio.gr, iokh.gr, hellasforce.com και γενικά στα περισσότερα »αφυπνισμένα» ιστολόγια που το αναδημοσίευσαν ως »φρέσκια» είδηση.

Να μένουν οι σαμπάνιες…

Το συγκεκριμένα άρθρα είναι αντιγραφή παλαιότερου. Συγκεκριμένα, στις 12 Ιουλίου 2015, ο David Rockefeller είχε ξαναπεθάνει και ο Jacob Rothschild, είχε ξαναπέσει σε κώμα.

 Οι συνήθεις »ύποπτοι» όμως δεν πτοούνται και αναδημοσιεύουν την »είδηση» ως καινούργια:

Κάνοντας μια έρευνα στις ειδήσεις της Google με τα 2 ονόματα, δε βρήκαμε καμία σχετική αναφορά. Προφανώς μια τέτοια είδηση, αν ήταν αληθινή, θα ήταν ψηλά στις σχετικές αναζητήσεις.

Με βάση τα ανωτέρω, τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται πως ο Rockefeller πέθανε και ο Rothschild είναι σε κώμα, καταρρίπτονται.

via TNI

 

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.