Ποιοι είμαστε
Αρχική Aliens not found. Το βίντεο που δεν συγκαλύπτει απολύτως τίποτα.HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Aliens not found. Το βίντεο που δεν συγκαλύπτει απολύτως τίποτα.

17 Ιαν
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Στην Nasa πρέπει να είναι εντελώς ηλίθιοι, θέλουν να κρύψουν από την ανθρωπότητα την ύπαρξη εξωγήινων και πάνε και βάζουν κάμερες στον διεθνή διαστημικό σταθμό! Αποτέλεσμα της ηλιθιότητας αυτής είναι να υπάρχουν διάφοροι τύποι στο You Tube που αποκαλύπτουν αυτά που κανείς δεν θέλει να δείτε.

 

Στην Nasa πρέπει να είναι τόσο ηλίθιοι που τους πήραν χαμπάρι ακόμα και ειδησεογραφικές σελίδες του ευλογημένου τούτου τόπου. Αν και δεν θα αναπαράγω κάποιο άρθρο μπορείτε να δείτε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Πρωτο Θεμα:  Σάλος από νέα θεωρία συνωμοσίας: «Κρύβει» η NASA εξωγήινους;

Ελεύθερος Τύπος:  Η μετάδοση της ΝΑSA που «απέδειξε» την ύπαρξη εξωγήινων!

enikos.gr :  Μυστηριώδες φως – Τι μας κρύβει η NASA;

Newsit: Η NASA κρύβει εξωγήινους; Το βίντεο συγκάλυψης UFO που έριξε το ίντερνετ!

Κανένας σάλος και καμία απόδειξη περί εξωγήινων και συγκάλυψης, τα άρθρα που κυκλοφορούν βασίζονται σε ένα βίντεο από ένα κανάλι στο You Tube με την ονομασία Secure Team 10, το οποίο βαπτίστηκε ερευνητική ομάδα.

 

 

 

Στη διαστημική γειτονιά μας είναι αλήθεια ότι κυκλοφορούν πολλά ιπτάμενα αντικείμενα, από κομήτες και μετεωρίτες μέχρι ιπτάμενα σκουπίδια, πολλά ιπτάμενα σκουπίδια, που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την γη και όταν λέμε πολλά εννοούμε πολλά.

Πάνω από 170 εκατομμύρια διαστημικά σκουπίδια μεγέθους μικρότερο από 1 εκατοστό, περίπου 670 χιλιάδες μεγέθους εως 10  εκατοστά και 29 χιλιάδες μεγαλύτερα αντικείμενα εκτιμάται ότι βρίσκονται σε τροχιά.

 

 

Η Secure Team 10 σε καμία περίπτωση δεν είναι ερευνητική ομάδα,  ο ιδιοκτήτης- φαρσέρ του καναλιού ανεβάζει συνεχώς τέτοια βίντεο, αν επισκεφθείτε το κανάλι του θα βρείτε πολλά τέτοια βίντεο που μόνο γέλιο προκαλούν.

Μια απλή αναζήτηση στη google “secureteam10 hoax” είναι αρκετή.

Το φεγγάρι είναι τεχνητός δορυφόρος.

 

Γιγαντιαίος ιπτάμενος δίσκος παρκάρει στον Αρη

 

 

Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που θέλουν να πιστέψουν μπορείτε να κάνετε και εσείς ότι κάνει το κανάλι Seccure Team 10,  να παρακολουθείτε live εικόνα από τον διεθνή διαστημικό σταθμό. Αν είστε τυχεροί κάποιο διαστημικό σκουπίδι θα περάσει από μπροστά ή θα δείτε την σελήνη να αχνοφαίνεται. Αν γίνει αυτό γράψτε  ότι πρόκειται για κάποιο εξωγήινο διαστημόπλοιο και ανεβάστε το στο You Tube. Οπως είδατε πεδίον δόξης λαμπρό σας περιμένει.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής