Αυτός ο γαμπρός δεν είναι παράλυτος.

In Like farming by Γιώργος Ζαβοδημητράκης3 Comments

Το like farming στο facebook δεν θα σταματήσει όσο υπάρχουν άνθρωποι που θα πιστεύουν οτιδήποτε δουν μπροστά τους, άλλο ένα παράδειγμα είναι και η παρακάτω φωτογραφία.

 

  • ΨΕΥΔΕΣ

 

Η τακτική είναι γνωστή, παίρνεις μία φωτογραφία και πλάθεις μία συγκινητική ιστορία. Στοχεύεις στις όποιες ευαισθησίες των χρηστών του ψεύτικου και εικονικού κόσμου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook και το ανελέητο κυνηγητό των likes ξεκινάει.

Ο εικονιζόμενος δεν είναι παράλυτος και δεν τον κρατάνε οι φίλοι του για να μείνει όρθιος την διάρκεια της τελετής. Oνομάζεται Jared Shaw και στη φωτογραφία μαζί με το ζεύγος απεικονίζονται οι φίλοι του από την αδελφότητα του πανεπιστημίου και κουμπάροι του και απλά επέλεξαν να ποζάρουν με αυτό τον τρόπο.

Υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες που απεικονίζουν το ζεύγος δίχως να κρατάνε τον γαμπρό.

Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο Snopes.

 

Στον ψεύτικο κόσμο του facebook και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτά που διαβάζετε. Είναι πολύ εύκολο να πέσετε θύματα επιτήδειων που με δόλιους τρόπους θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν το like και την κοινοποίηση σας.

Περισσότερα για την απάτη του like farming και τους λόγους που τέτοιες ψεύτικες ιστορίες στήνονται στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Τι είναι το Like farming στο Facebook. Μια κρυφή, αγνωστη απάτη.

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Removed post Φελέκι

    Καλά πως τολμάει κι αυτός και χαλάει δημοσιογραφικές πληροφορίες και δε μένει άμεσα παράλυτος ώστε να δικαιώσει το έγκυρο μέσο;

  • 12180

    Ή κάνουν το τρενάκι

  • leon06010

    Μάλλον περιμένουν στη σειρά για να σαλιαρίσουν κι αυτοί με τη νύφη.