Παντελής Παντελίδης και κλικοθηρία στο διαδίκτυο.

4

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν και είναι αγαπητός σε πολύ κόσμο. Σχεδόν μετά το γνωστό συμβάν του τροχαίου εμφανίστηκαν δεκάδες άρθρα που εκμεταλλεύονται το τραγικό γεγονός, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Ας δούμε δύο πρόσφατα παραδείγματα.

H πρώτη αφορά μία φωτογραφία που υποτίθεται δείχνει το κεφάλι του Παντελίδη να κρέμεται έξω από το παράθυρο του συνοδηγού ενώ το αυτοκίνητο είναι αναποδογυρισμένο.

Το άρθρο, μπορείτε να το δείτε στο gossip-tv.gr με τον χαρακτηριστικό τίτλο

Γροθιά στο στομάχι. Ο νεκρός Παντελίδης και το «καθάρισμα» της εικόνας του τροχαίου

Αν δούμε την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ούτε θολή, ούτε κομμένη από το Πρώτο Θέμα, όπως αναφέρει και στο σχετικό άρθρο το youweekly.gr στις 12 Ιουνίου 2016, φαίνεται  ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την ρόδα του αυτοκινήτου και όχι για το κεφάλι του Παντελίδη. Στο έδαφος βρίσκεται η Φρόσω Κυριάκου.

Η δεύτερη φωτογραφία, έρχεται και πάλι από το gossip-tv.gr και έχει τίτλο.

Βλέπετε Αστυνομια; ΟΧΙ. ΕΚΑΒ; ΌΧΙ. Τι βλέπετε; Δυο ανθρώπους στο jeep του Παντελή


Ας δούμε την φωτογραφία η οποία είναι παρμένη και κομμένη από βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube. Στο βίντεο υπάρχει και αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η πρώτη φωτογραφία είναι αυτή που φιλοξενείται στο άρθρο και η δεύτερη από το στιγμιότυπο στο βίντεο όπου και φαίνεται το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Παρακάτω ολόκληρο το βίντεο.

 

Στο βωμό των κλικς όλα μπορούν να συμβούν, o σεβασμός στην μνήμη του νεκρού αλλά και στην οδύνη των οικείων του πάνε περίπατο. Ρόδες «βαπτίζονται» κεφάλια και πλάνα από βιντεάκια κόβονται.

Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο του διαδικτύου.

 

 • Removed post Φελέκι

  Ελληνικός πολιτισμός και ανθρωπιά.

 • Ίον Αλαφουζέσκου

  Σεβασμό στη μνήμη του νεκρού δε δείχνουν οι συγγενείς του,οι ίδιοι οι γονείς του.
  Με τη συνδρομή του γνωστού δημοσιογράφου που το ‘χει πάρει προσωπικά,βλέπουν φαντάσματα και ρίχνουν το φταίξιμο στην Φρόσω Κυριάκου.
  Ό,τι και να κάνουν,όσα στοιχεία και αν παραποιήσουν,την αποζημίωση δε τη γλιτώνουν προς τα θύματα του τροχαίου!

 • Trelos Trelopoulos

  Φταίει ο εκάστοτε εισαγγελέας που κάνει τα στραβά μάτια σε κάτι τέτοια..φταίνε οι ¨διάφορο¨οικείοι του περιβάλλοντος του καλλιτέχνη που δεν σταμάτησαν το γαϊτανάκι των δηλώσεων και επίσης φταίει η κοινωνία μας που σαν την ύαινα χορεύει γύρω απ’ τον εκάστοτε διάσημο νεκρό και αποσκοπεί στο όποιο κέρδος..σεβασμός υπό το μηδέν!

 • leon06010

  Διάφοροι ψυχανώμαλοι, που εκμεταλλεύονται ένα τραγικό συμβάν που έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος και πάθανε σοβαρή ζημιά δύο άλλοι, κυκλοφορούν ξεμάντρωτοι. Δεν ντρέπονται λέω εγώ…