Ποιοι είμαστε
Αρχική Οι μεγαλύτεροι αστικοί μύθοι για τους εβραίουςΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Οι μεγαλύτεροι αστικοί μύθοι για τους εβραίους

27 Ιαν
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Με αφορμή την σημερινή “Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος” ετοιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε ένα μικρό αφιέρωμα σε παλιούς και νέους αστικούς μύθους, αλλά και ανυπόστατα δημοσιεύματα, που αφορούν την πολύπαθη αυτή κοινότητα. Δυστυχώς τέτοιοι μύθοι είναι επικίνδυνοι και συμβάλλουν στην αυξανόμενη απήχηση της φασιστικής ρητορικής. Η ιστορία μας έχει δείξει τόσες φορές τι μπορεί να συμβεί αν η μισαλλοδοξία, το μίσος αλλά και η αδιαφορία επικρατήσουν σε μια κοινωνία.

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης γράφει στο βιβλίο του “Η μυθική ιστορία των Εβραίων ” : Ο αντισημιτισμός έχει πολύ γερές ρίζες, χωμένες βαθιά χωμένες στο συλλογικό υποσυνείδητο των χριστιανών. Ο αντισημιτισμός εμφανίζεται μετά το 1492. τη χρονιά που ανακαλύπτεται η Αμερική και εκδιώκονται από την Ισπανία οι Άραβες, που ζούσαν εκεί για 800 χρόνια.

Ο αντισημιτισμός δεν είναι μόνο αντιεβραΐσμός αλλά και αντιαραβισμός. Και οι Άραβες Σημίτες είναι άλλωστε, ο αντισημιτισμός εκδηλώνεται στην αρχή σαν αντιαραβισμός. Όταν όμως φύγουν οι μουσουλμάνοι Άραβες από τη χριστιανική Ευρώπη οι μόνοι «αλλόπιστοι» παν θα απομείνουν εκεί θα είναι οι Ιουδαίοι κατά το θρήσκευμα. Λίγο μετά το 1492 το χονδροειδέστατο ιδεολόγημα δια του οποίου συνδέεται, παράδοξα και ανόητα, η εγγενής στους Εβραίους κακότητα με το θάνατο του Χριστού, του δικού τους Χριστού, του Εβραίου Χριστού τουλάχιστον όσον αφορά την ανθρώπινη φύση του, θα βρει ένα καλό υποστύλωμα στην πολιτική οικονομία του καιρού εκείνου.

Μετά την ανακάλυψη της Αμερικής το 1492. που σημαδεύει και την αρχή της Αναγέννησης, τόσο ο πάπας της Ρώμης, όσο και ο οικουμενικός πατριάρχης της Κωνσταντινούπολης, θα έχουν την ατυχέστατη μεν αλλά χριστιανικότατη ιδέα να απαγορεύσουν στους χριστιανούς το εμπόριο του χρήματος. Κανείς χριστιανός, καθολικής ή ορθόδοξος, δεν μπορεί να γίνει σαράφης και αργότερα τραπεζίτης. Και έτσι, το εμπόριο του χρήματος περνάει εξ αρχής στα χέρια των Εβραίων, που σπεύδουν να καλύψουν μια κοινωνική ανάγκη, εντελώς άσχετη με τη χριστιανική μεταφυσική.

Η εμφάνιση των τραπεζών σημαδεύει την έναρξη της διαδικασίας για το πέρασμα από τη φεουδαρχία στον καπιταλισμό. Στο εξής, η μοίρα των Εβραίων θα συνδέεται σταθερά με την ανάπτυξη του καπιταλισμού, αλλά και με τη γέννηση της αντίρροπης κοινωνικής δύναμης, του εργατικού κινήματος. Ο Εβραίοι διαπρέπουν και στα δύο. Οι πλούσιοι εξ αυτών έχουν την τάση να κινούνται προς τα δεξιά, οι φτωχοί και οι διανοούμενοι έχουν την τάση να κινούνται προς τα αριστερά. Οι χριστιανοί μικροαστοί, που πάντα δυσκολεύονται να καταλάβουν γιατί ο θεός τούς καταδίκασε να μένουν καθηλωμένοι εφ’ ορού ζωής στη μέση της κοινωνικοοικονομικής κλίμακας αρχίζουν να δυσανασχετούν και σιγά σιγά να μισούν τους Εβραίους με καινούργιο τρόπο, μετααναγεννησιακό και μετααραβικο.

Ο φασισμός, κίνημα τυπικά μικροαστικό και αυτοκρατορικό, θα εμφανιστεί το 1922, πολύ αργότερα από τότε που εμφανίστηκαν οι τράπεζες, και ο ναζισμός, κίνημα τυπικά εθνικιστικό, ρατσιστικό. αυτοκρατορικό και μικροαστικό, θα εμφανιστεί ακόμα πιο αργά, το 1933. Όμως και τα δύο θα πατήσουν γερά στον παλιό αντισημιτισμό και θα εκμεταλλευτούν έντεχνα τα βλακώδη ιδεολογήματα του οι Εβραίοι είναι αυτοί που σκότωσαν τον Θεό. Συνεπώς. τους αξίζει τιμωρία ανάλογη με το εντελώς ακατανόητο έγκλημά τους. Η ναζιστική συνεχεία είναι γνωστή


Οι Εβραίοι τρώνε παιδιά!

Ο Ουμπέρτο Έκο στην “Ιστορία της ασχήμιας” γράφει για τον μύθο του δόλιου Εβραίου που μπορεί κανείς να δει σε αντισημιτικά κείμενα όπως την ιστορία της ηγουμένης στους θρύλους  του Καντέρμπουρι του Τσόσερ , τον Εβραίο της Μάλτας του Μάρλοου ή τον Έμπορο της Βενετίας του Σαίξπηρ.

Η εικόνα όμως του Εβραίου είχε διαδοθεί ως καθαρό στερεότυπο και ως τέτοιο θα τον βρούμε και στα κείμενα ακόμα και ενός «πεφωτισμένου» συγγραφέα, όπως ο αβάς Γκρεγκουάρ, και στο μυθιστόρημα ΌλιΒερ Τουίστ του Ντίκενς με τον Φαγκίν.

Ας δούμε όμως μερικούς από τους πιο δημοφιλής μύθους που κυκλοφορούν στο ελληνικό διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια

Φυσικά ο πιο γνωστός με μεγάλη διαφορά είναι ο (παγκόσμιος) μύθος για

Τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών

Ο μύθος έχει κυκλοφορήσει σ ένα βιβλίο που υποτίθεται πως είναι τα πρακτικά μιας συνάντησης που έγινε περί τα τέλη του 19ου αιώνα μεταξύ κάποιων σοφών Εβραίων, οι οποίοι συζητούν για διάφορα θέματα που, αν τα συγκεντρώσεις, τότε σου δείχνουν με ποιο τρόπο σκοπεύουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο όλο.

Το βιβλίο είναι πλαστό και μπορείτε να διαβάσετε μερικά άρθρα που καταρρίπτουν τον μύθο :

(Διαβάστε επίσης το βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο “Κοιμητήριο της Πράγας”)

Οι αρνητές του ολοκαυτώματος

Ο δεύτερος μεγαλύτερος (παγκόσμιος) μύθος είναι η αμφισβήτηση ότι συνέβη το ολοκαύτωμα ή ότι ο αριθμός των θυμάτων τελικά ήταν πολύ μικρότερος κι απλά τον διόγκωσαν οι Εβραίοι για να επιτύχουν τους υποχθόνιους σκοπούς τους…

Θα βρείτε 3 πολύ ωραία κείμενα που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς

Michael Shermer – Ξεσκεπάζοντας τους αρνητές του Ολοκαυτώματος

Το Ολοκαύτωμα και οι αρνητές του

Ν.Δήμου – το ολοκαύτωμα που δεν λέγεται …

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτικών, αν όχι όλοι, είναι Εβραίοι

Εξετάσαμε τα πιο »βαριά» ονόματα που εμπλέκονται στην υποτιθέμενη σιωνιστική »συνωμοσία». (Προφανώς, το υπάρχει Έλληνας πολιτικός, ισραηλινής καταγωγής, δεν είναι ούτε μεμπτό, ούτε κατακριτέο). Την κατάρριψη μπορείτε να τη βρείτε στο άρθρο μας:  Αντισημιτικό παραλήρημα και (Έλληνες)… πολιτικοί Εβραϊκής καταγωγής

Δεν υπήρχαν Εβραίοι στους δίδυμους πύργους γιατί είχαν προειδοποιηθεί

Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον 400 Αμερικανοί εβραϊκής καταγωγής και 5 ισραηλινοί πολίτες συμπεριλαμβάνονται στα θύματα. Με άλλα λόγια το ποσοστό των Εβραίων που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις προσεγγίζει το 8%.

Στο άρθρο μας “Τελικά που ήταν οι Εβραίοι;” θα βρείτε την κατάρριψη στα δημοσιεύματα που υπαινίσσονται πως οι Εβραίοι είχαν προειδοποιηθεί για τις επιθέσεις της 11/9, με αποτέλεσμα να γλυτώσουν τις ζωές τους.

Οι Εβραίοι δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα!

Φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί αλλιώς θ αλλάζανε όλοι θρήσκευμα αντί να πηγαίνουνε στη γειτονική Βουλγαρία!

Την κατάρριψη θα την βρείτε στο άρθρο : ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ;;;ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ αλλά και στο Γιατί οι Εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους?

Οι Εβραίοι δεν παθαίνουν καρκίνο!

Εννοείται ότι υπάρχουν άπειρες και έγκυρες πηγές,  για να βρει κανείς στο διαδίκτυο, που να περιέχουν τις αναλυτικές αιτίες θανάτου των Ισραηλιτών

Την κατάρριψη της ανοησίας αυτής θα τη βρείτε “Καταρρίπτεται – Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο;

Κι όχι μόνο οι άτιμοι δεν παθαίνουν τίποτα αλλά ρίχνουν και θανατικό στους υπόλοιπους :

Ο Ροκφέλερ και η εβραική φαρμακοβιομηχανία teve μοιράζουν Θάνατο! 

Τα άρθρα που βασίζεται η δημοσίευση δηλ. οι έρευνες που επικαλούνται απλά δεν υπάρχουν. Δείτε εδώ “Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ TEVA ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ!”  αναλυτικά

Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Όπου “πακέτο” κι όπου χρήμα νάτοι κι οι Ρότσιλντ!

Ρότσιλντ οι επικυρίαρχοι του πλανήτη

Κάθε συνωμοσιολογική ιστοσελίδα που σέβεται τον εαυτό της, δε μπορεί παρά να μην κάνει συχνές αναφορές στη θεωρία που προτάσσει πως οι κυβερνήσεις του πλανήτη βρίσκονται υπό τον έλεγχο ενός σκιώδους οργάνου που απαρτίζεται από μέλη των οικογενειών Ροτσιλντ, Ρόκφελερ κτλ.

Η αποδόμηση της θεωρίας συνωμοσίας “Ρότσιλντ: Αποδομώντας τις θεωρίες συνωμοσίας

2 σε 1  σ αυτό το δημοσίευμα: Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ μαζί

δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως ο Rockefeller πέθανε και ο Rothschild είναι σε κώμα… (2η ή 3η φορά) . Φυσικά ο ευγενής πόθος όμως κάποιων καταρρίφθηκε”ΕΛΛΑΝΙΟΙ μην ανοίγετε ακόμη σαμπάνιες. Ο Ροκφέλερ και ο Ρότσιλντ ζουν!

Ισραηλινή ΜΚΟ στην Ελλάδα που λέγεται «Israid» = Israel + Raid (εισβολή)!!!

Στην πραγματικότητα το πραγματικό όνομα είναι IsraAid (Israel+Aid). Η κατάρριψη του ισχυρισμού “Ισραηλινή ΜΚΟ στην Ελλάδα που λέγεται «Israid» = Israel + Raid (εισβολή)!!!

Γιατί οι Εβραίοι φοράνε βέρα στο αριστερό χέρι;

Υποτίθεται ότι οι Εβραίοι φορούν τη βέρα στο αριστερό χέρι, διότι η θρησκεία τους είναι Κρόνια, προωθούν το Ισλάμ, κάνουν ανθρωποθυσίες κτλ.

Η κατάρριψη της ανοησίας,  “Γιατί οι Εβραίοι φοράνε βέρα στο αριστερό χέρι;

Ο Σωκράτης για τους Εβραίους, η Μασονία και η ευθύνη για όλα τα κακά της Ελλάδας

Ένα δημοσίευμα ανασκεύασε την ιστορία και φαντάστηκε μια συνάντηση του Σωκράτη με Εβραίους έμπορους. Αλλά πρόκειται για μυθοπλασία ενός γνωστού αυριανιστή δημοσιογράφου. Δείτε την κατάρριψη, “Ο Σωκράτης για τους Εβραίους, η Μασονία και η ευθύνη για όλα τα κακά της Ελλάδας