Οι μεγαλύτεροι αστικοί μύθοι για τους εβραίους

31

Με αφορμή την σημερινή «Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος» ετοιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε ένα μικρό αφιέρωμα σε παλιούς και νέους αστικούς μύθους, αλλά και ανυπόστατα δημοσιεύματα, που αφορούν την πολύπαθη αυτή κοινότητα. Δυστυχώς τέτοιοι μύθοι είναι επικίνδυνοι και συμβάλλουν στην αυξανόμενη απήχηση της φασιστικής ρητορικής. Η ιστορία μας έχει δείξει τόσες φορές τι μπορεί να συμβεί αν η μισαλλοδοξία, το μίσος αλλά και η αδιαφορία επικρατήσουν σε μια κοινωνία.

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης γράφει στο βιβλίο του «Η μυθική ιστορία των Εβραίων » : Ο αντισημιτισμός έχει πολύ γερές ρίζες, χωμένες βαθιά χωμένες στο συλλογικό υποσυνείδητο των χριστιανών. Ο αντισημιτισμός εμφανίζεται μετά το 1492. τη χρονιά που ανακαλύπτεται η Αμερική και εκδιώκονται από την Ισπανία οι Άραβες, που ζούσαν εκεί για 800 χρόνια.

Ο αντισημιτισμός δεν είναι μόνο αντιεβραΐσμός αλλά και αντιαραβισμός. Και οι Άραβες Σημίτες είναι άλλωστε, ο αντισημιτισμός εκδηλώνεται στην αρχή σαν αντιαραβισμός. Όταν όμως φύγουν οι μουσουλμάνοι Άραβες από τη χριστιανική Ευρώπη οι μόνοι «αλλόπιστοι» παν θα απομείνουν εκεί θα είναι οι Ιουδαίοι κατά το θρήσκευμα. Λίγο μετά το 1492 το χονδροειδέστατο ιδεολόγημα δια του οποίου συνδέεται, παράδοξα και ανόητα, η εγγενής στους Εβραίους κακότητα με το θάνατο του Χριστού, του δικού τους Χριστού, του Εβραίου Χριστού τουλάχιστον όσον αφορά την ανθρώπινη φύση του, θα βρει ένα καλό υποστύλωμα στην πολιτική οικονομία του καιρού εκείνου.

Μετά την ανακάλυψη της Αμερικής το 1492. που σημαδεύει και την αρχή της Αναγέννησης, τόσο ο πάπας της Ρώμης, όσο και ο οικουμενικός πατριάρχης της Κωνσταντινούπολης, θα έχουν την ατυχέστατη μεν αλλά χριστιανικότατη ιδέα να απαγορεύσουν στους χριστιανούς το εμπόριο του χρήματος. Κανείς χριστιανός, καθολικής ή ορθόδοξος, δεν μπορεί να γίνει σαράφης και αργότερα τραπεζίτης. Και έτσι, το εμπόριο του χρήματος περνάει εξ αρχής στα χέρια των Εβραίων, που σπεύδουν να καλύψουν μια κοινωνική ανάγκη, εντελώς άσχετη με τη χριστιανική μεταφυσική.

Η εμφάνιση των τραπεζών σημαδεύει την έναρξη της διαδικασίας για το πέρασμα από τη φεουδαρχία στον καπιταλισμό. Στο εξής, η μοίρα των Εβραίων θα συνδέεται σταθερά με την ανάπτυξη του καπιταλισμού, αλλά και με τη γέννηση της αντίρροπης κοινωνικής δύναμης, του εργατικού κινήματος. Ο Εβραίοι διαπρέπουν και στα δύο. Οι πλούσιοι εξ αυτών έχουν την τάση να κινούνται προς τα δεξιά, οι φτωχοί και οι διανοούμενοι έχουν την τάση να κινούνται προς τα αριστερά. Οι χριστιανοί μικροαστοί, που πάντα δυσκολεύονται να καταλάβουν γιατί ο θεός τούς καταδίκασε να μένουν καθηλωμένοι εφ’ ορού ζωής στη μέση της κοινωνικοοικονομικής κλίμακας αρχίζουν να δυσανασχετούν και σιγά σιγά να μισούν τους Εβραίους με καινούργιο τρόπο, μετααναγεννησιακό και μετααραβικο.

Ο φασισμός, κίνημα τυπικά μικροαστικό και αυτοκρατορικό, θα εμφανιστεί το 1922, πολύ αργότερα από τότε που εμφανίστηκαν οι τράπεζες, και ο ναζισμός, κίνημα τυπικά εθνικιστικό, ρατσιστικό. αυτοκρατορικό και μικροαστικό, θα εμφανιστεί ακόμα πιο αργά, το 1933. Όμως και τα δύο θα πατήσουν γερά στον παλιό αντισημιτισμό και θα εκμεταλλευτούν έντεχνα τα βλακώδη ιδεολογήματα του οι Εβραίοι είναι αυτοί που σκότωσαν τον Θεό. Συνεπώς. τους αξίζει τιμωρία ανάλογη με το εντελώς ακατανόητο έγκλημά τους. Η ναζιστική συνεχεία είναι γνωστή


Οι Εβραίοι τρώνε παιδιά!

Ο Ουμπέρτο Έκο στην «Ιστορία της ασχήμιας» γράφει για τον μύθο του δόλιου Εβραίου που μπορεί κανείς να δει σε αντισημιτικά κείμενα όπως την ιστορία της ηγουμένης στους θρύλους  του Καντέρμπουρι του Τσόσερ , τον Εβραίο της Μάλτας του Μάρλοου ή τον Έμπορο της Βενετίας του Σαίξπηρ.

Η εικόνα όμως του Εβραίου είχε διαδοθεί ως καθαρό στερεότυπο και ως τέτοιο θα τον βρούμε και στα κείμενα ακόμα και ενός «πεφωτισμένου» συγγραφέα, όπως ο αβάς Γκρεγκουάρ, και στο μυθιστόρημα ΌλιΒερ Τουίστ του Ντίκενς με τον Φαγκίν.

Ας δούμε όμως μερικούς από τους πιο δημοφιλής μύθους που κυκλοφορούν στο ελληνικό διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια

Φυσικά ο πιο γνωστός με μεγάλη διαφορά είναι ο (παγκόσμιος) μύθος για

Τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών

Ο μύθος έχει κυκλοφορήσει σ ένα βιβλίο που υποτίθεται πως είναι τα πρακτικά μιας συνάντησης που έγινε περί τα τέλη του 19ου αιώνα μεταξύ κάποιων σοφών Εβραίων, οι οποίοι συζητούν για διάφορα θέματα που, αν τα συγκεντρώσεις, τότε σου δείχνουν με ποιο τρόπο σκοπεύουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο όλο.

Το βιβλίο είναι πλαστό και μπορείτε να διαβάσετε μερικά άρθρα που καταρρίπτουν τον μύθο :

(Διαβάστε επίσης το βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο «Κοιμητήριο της Πράγας»)

Οι αρνητές του ολοκαυτώματος

Ο δεύτερος μεγαλύτερος (παγκόσμιος) μύθος είναι η αμφισβήτηση ότι συνέβη το ολοκαύτωμα ή ότι ο αριθμός των θυμάτων τελικά ήταν πολύ μικρότερος κι απλά τον διόγκωσαν οι Εβραίοι για να επιτύχουν τους υποχθόνιους σκοπούς τους…

Θα βρείτε 3 πολύ ωραία κείμενα που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς

Michael Shermer – Ξεσκεπάζοντας τους αρνητές του Ολοκαυτώματος

Το Ολοκαύτωμα και οι αρνητές του

Ν.Δήμου – το ολοκαύτωμα που δεν λέγεται …

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτικών, αν όχι όλοι, είναι Εβραίοι

Εξετάσαμε τα πιο »βαριά» ονόματα που εμπλέκονται στην υποτιθέμενη σιωνιστική »συνωμοσία». (Προφανώς, το υπάρχει Έλληνας πολιτικός, ισραηλινής καταγωγής, δεν είναι ούτε μεμπτό, ούτε κατακριτέο). Την κατάρριψη μπορείτε να τη βρείτε στο άρθρο μας:  Αντισημιτικό παραλήρημα και (Έλληνες)… πολιτικοί Εβραϊκής καταγωγής

Δεν υπήρχαν Εβραίοι στους δίδυμους πύργους γιατί είχαν προειδοποιηθεί

Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον 400 Αμερικανοί εβραϊκής καταγωγής και 5 ισραηλινοί πολίτες συμπεριλαμβάνονται στα θύματα. Με άλλα λόγια το ποσοστό των Εβραίων που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις προσεγγίζει το 8%.

Στο άρθρο μας «Τελικά που ήταν οι Εβραίοι;» θα βρείτε την κατάρριψη στα δημοσιεύματα που υπαινίσσονται πως οι Εβραίοι είχαν προειδοποιηθεί για τις επιθέσεις της 11/9, με αποτέλεσμα να γλυτώσουν τις ζωές τους.

Οι Εβραίοι δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα!

Φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί αλλιώς θ αλλάζανε όλοι θρήσκευμα αντί να πηγαίνουνε στη γειτονική Βουλγαρία!

Την κατάρριψη θα την βρείτε στο άρθρο : ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ;;;ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ αλλά και στο Γιατί οι Εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους?

Οι Εβραίοι δεν παθαίνουν καρκίνο!

Εννοείτε ότι υπάρχουν άπειρες και έγκυρες πηγές,  για να βρει κανείς στο διαδίκτυο, που να περιέχουν τις αναλυτικές αιτίες θανάτου των Ισραηλιτών

Την κατάρριψη της ανοησίας αυτής θα τη βρείτε «Καταρρίπτεται – Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο;«

Κι όχι μόνο οι άτιμοι δεν παθαίνουν τίποτα αλλά ρίχνουν και θανατικό στους υπόλοιπους :

Ο Ροκφέλερ και η εβραική φαρμακοβιομηχανία teve μοιράζουν Θάνατο! 

Τα άρθρα που βασίζεται η δημοσίευση δηλ. οι έρευνες που επικαλούνται απλά δεν υπάρχουν. Δείτε εδώ «Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ TEVA ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ!»  αναλυτικά

Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Όπου «πακέτο» κι όπου χρήμα νάτοι κι οι Ρότσιλντ!

Ρότσιλντ οι επικυρίαρχοι του πλανήτη

Κάθε συνωμοσιολογική ιστοσελίδα που σέβεται τον εαυτό της, δε μπορεί παρά να μην κάνει συχνές αναφορές στη θεωρία που προτάσσει πως οι κυβερνήσεις του πλανήτη βρίσκονται υπό τον έλεγχο ενός σκιώδους οργάνου που απαρτίζεται από μέλη των οικογενειών Ροτσιλντ, Ρόκφελερ κτλ.

Η αποδόμηση της θεωρίας συνωμοσίας «Ρότσιλντ: Αποδομώντας τις θεωρίες συνωμοσίας«

2 σε 1  σ αυτό το δημοσίευμα: Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ μαζί

δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως ο Rockefeller πέθανε και ο Rothschild είναι σε κώμα… (2η ή 3η φορά) . Φυσικά ο ευγενής πόθος όμως κάποιων καταρρίφθηκε»ΕΛΛΑΝΙΟΙ μην ανοίγετε ακόμη σαμπάνιες. Ο Ροκφέλερ και ο Ρότσιλντ ζουν!«

Ισραηλινή ΜΚΟ στην Ελλάδα που λέγεται «Israid» = Israel + Raid (εισβολή)!!!

Στην πραγματικότητα το πραγματικό όνομα είναι IsraAid (Israel+Aid). Η κατάρριψη του ισχυρισμού «Ισραηλινή ΜΚΟ στην Ελλάδα που λέγεται «Israid» = Israel + Raid (εισβολή)!!!«

Γιατί οι Εβραίοι φοράνε βέρα στο αριστερό χέρι;

Υποτίθεται ότι οι Εβραίοι φορούν τη βέρα στο αριστερό χέρι, διότι η θρησκεία τους είναι Κρόνια, προωθούν το Ισλάμ, κάνουν ανθρωποθυσίες κτλ.

Η κατάρριψη της ανοησίας,  «Γιατί οι Εβραίοι φοράνε βέρα στο αριστερό χέρι;«

Ο Σωκράτης για τους Εβραίους, η Μασονία και η ευθύνη για όλα τα κακά της Ελλάδας

Ένα δημοσίευμα ανασκεύασε την ιστορία και φαντάστηκε μια συνάντηση του Σωκράτη με Εβραίους έμπορους. Αλλά πρόκειται για μυθοπλασία ενός γνωστού αυριανιστή δημοσιογράφου. Δείτε την κατάρριψη, «Ο Σωκράτης για τους Εβραίους, η Μασονία και η ευθύνη για όλα τα κακά της Ελλάδας«

 • Dollar Thief
 • Dollar Thief

  A Zionist Jew openly admits that the purpose of Judaism is to smash down the cultures of other races. 36 secs
  https://www.youtube.com/watch?v=YnzX7c3dVwc

 • Dimitris Karimpas

  Παιδιά πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί στο θέμα του Ολοκαυτώματος γιατί Υπάρχουν μαρτυρίες Εβραιων από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που καταρρίπτουν το μύθο των θαλάμων αερίων και τις μαζικές εξοντώσεις γενικότερα…

  Δείτε εδώ το βίντεο με τις μαρτυρίες των Εβραίων επιζώντων από το αρχείο του Σπιλμπεργκ..

  Θα ήταν ωραίο να ασχοληθείτε και με αυτό το μύθο ..

  https://youtu.be/Ng7X865sONs

  • Dollar Thief
   • Dimitris Karimpas

    ΧΑΧΑΧΑ!

  • Μύθος είναι ότι υπάρχει έστω κάτι ανάμεσα στ’ αυτιά όσων λένε ότι το Ολοκαύτωμα είναι μύθος.

   Ή όσων το αρνούνται επειδή στην πραγματικότητα το γουστάρουν πολύ.

   – «Το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη ποτέ, αλλά ήταν φοβερό και οι Εβραίοι το άξιζαν!»: Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος και η ταινία ‘Denial’ (2016)
   https://xyzcontagion.wordpress.com/2017/01/27/holocaust-denial/

   • Dimitris Karimpas

    Εγώ προσωπικά δεν είπα ότι οι Εβραίοι αξίζουν κανένα Ολοκαύτωμα ή οποιαδήποτε βίαιη συμπεριφορά.. Καμιά μορφή βίας δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο.

    Όμως οι Εβραίοι που έζησαν το Ολοκαύτωμα έχουν δώσει μαρτυρίες και είναι οι επιζώντες που υπάρχουν και επιβίωσαν. Αν οι Ναζί δεν ήθελαν να επιβιώσουν θα τους εκτελούσαν όλους άμεσα.

    Δεν αμφισβητώ ότι πάρα πολλοί Εβραίοι πέθαναν εξαιτίας των διώξεων που υπέστησαν από τους Ναζί..

    Το πρόβλημα είναι ότι δημιούργησαν έναν Μύθο τον οποίο χρησιμοποιούν για να μην τους ασκεί κανείς κριτική, κυρίως για τις πολιτικές που ακολουθούν σε χρηματοπιστωτικό επίπεδο εναντίον των άλλων λαών.

    Ας παραμείνουμε στο θέμα της εξόντωσης όμως με αέρια και της αποτεφρώσεις.

    Τι είναι πιο αξιόπιστο. Η μαρτυρία του Sonderkommando Dario Gabbai ή ένα γράμμα κάποιου Γερμανού που λέει πόσους αποτέφρωναν την ημέρα;

    Επίσης μέρος της διαδικασίας ήταν και η θανάτωση με κυάνιο στους θαλάμους αερίων.

    Πως εξηγείς ότι ο Dario Gabbai κάνει λάθος λέγοντας ότι τα πτώματα ήταν μπλε, απ’ τη στιγμή που το πτώμα από δηλητηρίαση με κυάνιο είναι κόκκινο;

    Ο Dario Gabbai λέει ότι κουβαλούσαν οι Sonderkomando τα πτώματα και τα σχέδια του ‘Άουσβιτς δείχνουν δεκάδες μέτρα απ’ την άκρη του θαλάμου αερίων. Κάθε μέρα θα έπρεπε να κουβαλάνε χιλιάδες πτώματα για δεκάδες μέτρα! Όχι για 2-3 βήματα που λες.

    Στο βίντεο που σου έστειλα υπάρχουν μαρτυρίες δεκάδων Εβραίων που επέζησαν απ’ τα «στρατόπεδα εξόντωσης» και λένε ότι δεν βγήκε αέριο απ’ τις ντουζιέρες αλλά ζεστό νερό!!
    https://www.youtube.com/watch?v=o4MhB36gXN0

    Δηλαδή κάποιους τους εξόντωναν και κάποιους τους έπλεναν οι Ναζί!!!

    Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι οι Εβραίοι διέπραξαν φοβερές γενοκτονίες και δημιούργησαν στρατόπεδα συγκέντρωσεις πρώτοι μέσω της Σοβιετικής Ένωσης και της NKVD.Και το λένε οι ίδιοι ότι το έκαναν! http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

    • Για το Ολοκαύτωμα υπάρχουν εκατομμύρια αποδείξεις.
     Παράδειγμα εδώ (αφού ούτε τα άλλα λινκ που σου έδειξα σου κάνουν) όπου βλέπουμε 349 σημαντικά βιβλία πρωτογενούς έρευνας για το Ολοκαύτωμα, που περιέχουν συνολικά 450.000 υποσημειώσεις. Δηλαδή αναφορές σε πηγές και ντοκουμέντα.
     Μόνο αυτά.
     http://www.internationalskeptics.com/forums/showpost.php?p=11752807&postcount=2238

     Καταλαβαίνεις τώρα με τι έχεις να κάνεις. Από τη μια διεθνούς φήμης ιστορικοί, ερευνητές, καθηγητές κ.λπ. που εξηγούν κάθε πτυχή και κάθε μέρα σε κάθε χώρα, κι από την άλλη διάφοροι τσαρλατάνοι που (επειδή ουσιαστικά το γουστάρουν πολύ και θέλουν να το δουν να επαναλαμβάνεται, όσο κι αν σκούζουν για το αντίθετο, το κίνητρό τους είναι πάντα το μίσος τους για τους Εβραίους), που θα εστιάσουν σε κάποιες ανούσιες λεπτομέρειες για να αμφισβητήσουν συνολικά το καλύτερα πολυτεκμηριωμένο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

     Το γεγονός ότι, σε ένα τέτοιο τρομακτικό γεγονός στο οποίο συμμετείχαν εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρη την Ευρώπη και διήρκεσε 6 χρόνια, υπάρχουν και κάποιες ελάχιστες μαρτυρίες που δεν ταιριάζουν ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, και είναι μια παραπάνω απόδειξη ότι η αφήγηση που ξέρουμε είναι απολύτως αυθεντική. Σε κάθε γεγονός, ακόμη και σε ένα τρακάρισμα, υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις μαρτυρίες. Φαντάσου σε έναν χώρο όπως το Αουσβιτς, που όλοι ζούσαν διαρκώς με το φόβο του θανάτου. Είναι δυνατόν να τα θυμούνται όλα στην εντέλεια;

     Αν ήταν ‘μύθος’ όπως αρέσκονται να λένε οι αντισημίτες, δηλαδή κατασκευή, θα ήταν όλα τακτοποιημένα ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, και να είσαι σίγουρος ότι ΟΛΕΣ οι μαρτυρίες θα έλεγαν το ίδιο καρμπόν. Επειδή είναι αυθεντικό υπάρχουν οι ελάχιστες διαφορετικές μαρτυρίες (ή και ψέματα ακόμη σε κάποιες πολύ σπάνιες περιπτώσεις), αν μπορείς να το καταλάβεις αυτό. Επειδή οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα. Δεν είναι το Ολοκαύτωμα μια δικαστική ταινία, ή ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα CSI, να είναι όλα στην εντέλεια τακτοποιημένα σύμφωνα με κάποιο σενάριο.

     Φυσικά, αυτή η συζήτηση δεν έχει μέλλον, όταν το μοναδικό που ξέρεις να αντιπαραβάλλεις είναι η ίδια μαρτυρία ενός σοντερκομμάντο ξανά και ξανά (δεν έχεις ιδέα πόσες μαρτυρίες υπάρχουν από τους θαλάμους αερίων, προφανώς) απέναντι σε τι;
     Απέναντι σε μόνο (νομίζεις ‘μόνο’) στην επιστολή ενός Γερμανού.

     Εξάλλου, είσαι αντισημίτης. Οταν λες αυτό για την NKVD, που ήταν σοβιετική, ότι το ‘έκαναν οι Εβραίοι’, δηλαδή μας λες στην ουσία ‘το Ολοκαύτωμα είναι μύθος, οι Εβραίοι δεν είναι θύματα, είναι θύτες, δείτε στην ΕΣΣΔ’, είναι ηλίου φαεινότερο ότι μισείς τους Εβραίους και δεν έχεις κανένα άλλο κίνητρο, ξερωγώ επιστημονικό ή ιστορικό. Να τους κατηγορήσεις θέλεις, ότι είναι απατεώνες και ψεύτες και συνωμοτούν για παγκόσμια κυριαρχία, και κάνουν γενοκτονίες και όλες τις άλλες αηδίες που ξέρουμε από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών που τόσο σας αρέσουν.

     Τέλος πάντων, υπάρχουν εκατομμύρια τεκμήρια, και όλες αυτές οι παρλαπίπες των αρνητών έχουν απαντηθεί (και έχουν κριθεί ακόμη και σε δικαστήρια)
     Ξαναβάζω τα λινκ για όποιον θέλει (όχι για σένα, μη νομίζεις)

     – Debunking Holocaust Denial | Holocaust Denial on Trial
     https://www.hdot.org/debunking-denial/

     – The Holocaust: 36 Questions & Answers About the Holocaust by The Simon Wiesenthal Center
     http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/36qs.html

     – 66 Questions & Answers About the Holocaust – Nizkor’s response to the Institute for Historical Review & Ernst Zundel
     http://www.nizkor.org/features/qar/qar00.html
     http://www.nizkor.org/qar-complete.cgi

     Κι αν νομίζεις ότι είσαι πολύ καλός, δοκίμασε εδώ, ένα προς ένα, όλες οι ανοησίες που διακινούν οι αρνητές.

     – Holocaust Documents – 240 images
     http://imgur.com/gallery/725A7

     • Dimitris Karimpas

      Στα βίντεο που σου έστειλα δεν μιλάει μόνο ένας Sonderkommando αλλά πολλοί ΕΒΡΑΙΟΙ επιζώντες του Ολοκαυτώματος!
      Είναι επιζώντες των στρατοπέδων συγκέντρωσης που πήγαν στους «θαλάμους αερίων» και δεν εξοντώθηκαν και το λένε στα βίντεο!
      Γιατί να μην τους πιστέψω;
      Γιατί να μην πιστέψω τους Εβραίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος που λένε ότι ταξίδεψαν απ’ το ένα στρατόπεδο στο άλλο την στιγμή που οι επίσημοι ιστορικοί του Ολοκαυτώματος λένε ότι υπήρχαν μόνο «στρατόπεδα θανάτου», ενώ υπήρχαν «στρατόπεδα διέλευσης» σύμφωνα με τους ίδιους τους αυτόπτες μάρτυρες;

      Λες ότι μισώ τους Εβραίους χωρίς εγώ να το έχω πει. Είπα το αντίθετο, ότι δεν τους μισώ!

      Με ενδιαφέρει πολύ η ιστορική αλήθεια και η ελευθερία έκφρασης που το εβραϊκό λόμπι θέλει να μας αφαιρέσει. Για αυτό ποινικοποίησε την άρνηση του Ολοκαυτώματος! Γιατί αν το εβραϊκό λόμπι λέει την αλήθεια γιατί δεν θέλει να ακούγεται η αντίθετη άποψη;

      Ο ιστορικός Peter Black διευθυντής του Μουσείου Μνήμης Ολοκαυτώματος των ΗΠΑ λέει ότι η Τρεμπλίνκα ήταν στρατόπεδο εξόντωσης όμως οι χιλιάδες Εβραίοι που μεταφέρθηκαν σύμφωνα με μαρτυρίες Εβραίων επιζώντων μέσω της Τρεμπλίνκα ξεσκεπάζουν τα ψέμματα ενός «επιφανούς ιστορικού» όπως λες και συ.

      Αυτά που σου λέω τώρα δεν τα λένε οι αρνητές! Τα λένε οι Εβραίοι!

      https://www.youtube.com/watch?v=zUNQwd820Pk

     • Ελα σε παρακαλώ τώρα. Είδες δυο βίντεο στο Youtube που επιλεγμένα παρουσιάζουν 5-10 λεπτομέρειες έξω από το context τους, και νομίζεις έγινες ειδικός. Μη λες βλακείες τύπου ‘όλοι οι ιστορικοί λένε πως υπήρχαν μόνο στρατόπεδα θανάτου’ ενώ εσύ έμαθες την αλήθεια στο ίντερνετ από βίντεο και θα τους διαψεύσεις!
      Αν είναι δυνατόν! Φυσικά και υπήρχαν και στρατόπεδα συγκέντρωσης, και στρατόπεδα εργασίας, και στρατόπεδα διέλευσης. Δεκάδες χιλιάδες στρατόπεδα υπήρχαν σε όλη την κατεχόμενη Ευρώπη, καθένα με το δικό του προορισμό.
      Αν τυχόν ποτέ στη ζωή σου διαβάσεις κανένα σοβαρό βιβλίο θα διαπιστώσεις ότι λάθος τα έμαθες στο ίντερνετ, πως δήθεν ‘όλοι οι ιστορικοί λένε πως υπήρχαν μόνο στρατόπεδα θανάτου’. Από που κι ως που; Δεν θα συζητάμε ανοησίες τώρα, είναι κρίμα.

      Αν θέλεις, ξεκίνα από τη Wikipedia, αφού μάλλον δεν σε κόβω για φίλο του βιβλίου, π.χ. το βιβλίο για το Αουσβιτς και γενικότερα του Lawrence Rees υπάρχει στα ελληνικά και είναι το λιγότερο που πρέπει να διαβάσει κανείς για να μπορέσει να μιλήσει έστω και ελάχιστα για το Ολοκαύτωμα.
      Αν με εννοείς, δεν γίνεται να αγνοείς ότι λ.χ. στη μεταφορά των πτωμάτων υπήρχαν και ‘πιάστρες’ (κάτι σαν τανάλιες του ενός μέτρου που εφαρμόζονταν στο λαιμό για να σέρνουν τα πτώματα οι Σοντερκομάντο), δεν γίνεται να αγνοείς ότι μπροστά απ’ τους φούρνους υπήρχαν ράγες με ειδικά βαγονάκια για να μεταφέρονται γρήγορα τα πτώματα, δεν γίνεται να αγνοείς ότι λ.χ. το 1944 ο αριθμός των σοντερκομμάντο ήταν 900 άτομα, και παρ’ όλα αυτά να θέτεις απορίες ‘πόσο γρήγορα μεταφέρονταν και καίγονταν τα πτώματα’. Δεν πάει έτσι, καταλαβαίνεις.

      Αρχισε να διαβάζεις τίποτα πρώτα, και μετά θα δεις ότι αυτά τα αισχρά βιντεάκια που φτιάχνουν διάφοροι επιτήδειοι νεοναζί και αντισημίτες και meme shitlords της Alt-Right είναι μόνο για γέλια.

      Θα σου πω ένα μυστικό (διότι δεν ξέρεις τι ακριβώς είδες σε αυτό το βίντει):
      Υπάρχουν κάποιες πολύ λίγες, ελάχιστες ερωτήσεις οι οποίες μπορούν να μπλοκάρουν οποιονδήποτε αρνητή του Ολοκαυτώματος. λειτουργούν το ίδιο θαυμάσια, ανεξάρτητα από το επίπεδό τους, και πόσα χρόνια είναι αυτοί οι αντισημίτες και πιθανόν νεοναζί στην φάμπρικα «βρίσκω μια λεπτομέρεια που δεν κολλάει και προσπαθώ με τακτικές που ξεπατίκωσα βλέποντας CSI στην τηλεόραση να ‘αποδείξω’ ότι ‘το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη’».

      Μία απ’ αυτές τις ερωτήσεις είναι και η ‘Που πήγαν οι Εβραίοι, 1,5 εκατομμύριο που μετακινήθηκαν ανατολικά το 1941-1942;’

      ΚΑΝΕΙΣ, μα κανείς αρνητής δεν μπορεί να την απαντήσει αυτή την ερώτηση.
      Οπότε μετά, και ανάλογα τις γνώσεις και το επίπεδο, ειδικά αν η συζήτηση γίνεται σε δημόσια θέα, λ.χ. σε φόρουμ, μπορείς να τον γελοιοποιήσεις με αυτήν και μόνο την ερώτηση.

      Από την άλλη, υπάρχουν εκείνοι που εργάζονται σκληρά για να αποδείξουν ‘που πήγαν’. Πήγαν φυσικά στον θάνατό τους.

      Μάθε πρώτα τι έγινε στην Τρεμπλίνκα και μετά ν’ αρχίσεις να διακινείς τέτοια αστεία βίντεο. Αλλά άμα μάθεις, δεν θα ξαναδιακινήσεις τέτοια βίντεο.

     • Dimitris Karimpas

      Προφανώς έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και βρίζεις χωρίς να υπάρχει λόγος…

      Αντί να βρίζεις εμένα επικοινώνησε με τους συμπατριώτες σου που μιλάνε στα βίντεο και μάλωσέ τους επειδή λένε ότι απ’ τα ντουζ δεν έτρεξε αέριο αλλά ζεστό νερό!

      Δεν τα λένε αντισημίτες αυτά! Τα λένε Εβραίοι αυτόπτες μάρτυρες που επέζησαν απ’ το Ολοκαύτωμα.

      https://uploads.disquscdn.com/images/39a02cddf21ae1410582600942c736d09269985ee106d0feb7b64a6ec32f5b8d.jpg

     • Αν εννοείς ‘συμπατριώτες μου’ Θεσσαλονικείς (επειδή ο σοντερκομμάντο Ντάριο όντως καταγόταν απ’ τη Θεσσαλονίκη), τότε ΟΚ.
      Αλλά δεν εννοείς αυτό. Εννοείς ‘τους συμπατριώτες μου Εβραίους’.
      Ενώ δεν είμαι Εβραίος.
      Μετά μη μου λες ότι δεν είσαι αντισημίτης. Φυσικά και είσαι. Μόλις δεις κάποιον να έχει μια ανεξάρτητη γνώμη, τεκμηριωμένη και βασισμένη μόνο στην αλήθεια, άηντε, επειδή είναι διαφορετική από την δική σας την ρατσιστική εναντίον των Εβραίων, πρέπει σώνει και καλά να τον βγάλεις Εβραίο. Ε, ναι, είσαι αντισημίτης.

      Για όλα τα άλλα, σου απάντησα πριν. Υπάρχουν πάνω από 50.000 μαρτυρίες επιζώντων μόνο στη Βάση Δεδομένων του Shoah Foundation του Spielberg. Φυσικό είναι να υπάρχουν σημεία και αφηγήσεις που δεν ταιριάζουν. Εδώ σε ένα τρακάρισμ και δεν μπορούν οι τροχονόμοι να βγάλουν άκρη. Φαντάσου κάποιους να ζουν σε καθεστώς τρόμου και θανάτου. Εσύ θα τα θυμόσουν όλα στην εντέλεια μετά 60 χρόνια; Αρα, οι λίγο διαφορετικές σε κάποιες λεπτομέρειες αφηγήσεις είναι απολύτως φυσιολογικό να είναι μερικές διαφορετικές, και αυτό είναι μια παραπάνω απόδειξη ότι δεν είναι ‘δασκαλεμένοι’. Λένε αυτό που θυμούνται.
      Εσύ και οι όμοιοί σου ρατσιστές αντισημίτες, όμως, τι κάνετε;

      Δεν εξετάζετε τις 49.900 μαρτυρίες που λένε όλες την ίδια βασική ιστορία και επιβεβαιώνουν τα εκατομμύρια στοιχείων που έχουν οι ιστορικοί στα χέρια τους. Εξετάζετε μόνο επιλεκτικά εκείνες τις 5-10, ή 20-30 μαρτυρίες που λένε σε κάποια σημεία κάποια άλλα πράγματα. Επειδή αυτά θέλετ να πιστεύετε, ‘Το Ολοκαύτωμα είναι ένας μύθος, δεν συνέβη ποτέ’ (αλλά ήταν γαμάτο και οι Εβραίοι το άξιζαν!).
      Ασε, δεν πιάνει το κολπάκι.

     • Dimitris Karimpas

      Με στοχοποιείς ως ρατσιστή και αντισημίτη ενώ το αρνούμαι. Έχεις μεγάλη επιθετικότητα και συμπεριφορά που μοιάζει με αυτή που κατηγορείς..

      Η αλήθεια δεν φοβάται την έρευνα. Την έρευνα την απαγόρευσαν οι Εβραίοι για το Ολοκαύτωμα.

     • Μη λες χαζομάρες, βρε. Τίποτα δεν απαγόρευσε κανείς.
      Ισα-ίσα που ενθαρρύνονται οι προσπάθειες των εντίμων ιστορικών να εντοπίζουν τα τυχόν ψέματα και να τα εκθέτουν στον κόσμο και στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Απλά εσύ, δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό, διότι ενημερώνεσαι από το χειρότερο ίντερνετ. Να, θες να δεις ‘απαγόρευση’;

      Διάβασε εδώ πως προσεγγίζει το ζήτημα των ψεμάτων της κυρίας με τα διαμάντια Irene Zisblatt ένας σοβαρός, κανονικός ιστορικός.

      http://holocaustcontroversies.blogspot.gr/2010/01/irene-zisblatt-diamond-girl-fact-or.html

      Βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

      – Final conclusion
      My research clearly shows that Irene Weisberg Zisblatt is not only a survivor of Auschwitz and the Holocaust, but that she, indeed, has an interesting and instructive story to tell. A story of endless humiliations and extreme suffering, but also of survival against all odds. It would be similar to those that hundreds of survivors can tell or have already told. It certainly would be less adventurous than that which she tells. But it would be in accordance with the historically established facts. Irene Weisberg Zisblatt should tell her story about survival at Auschwitz without exaggerations and implausibilities. It then would be a really true story, worth to be told and retold and to be listened to.

      Αυτό που απαγορεύτηκε σε ορισμένες χώρες είναι η ρητορική μίσους η μεταμφιεσμένη σε δήθεν ‘έρευνα’.
      Η άρνηση του Ολοκαυτώματος είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν είναι έρευνα, ούτε επιστήμη. Είναι ψέματα, συκοφαντίες, διαστρεβλωμένα και παραπλανητικά στοιχεία, ψευδοεπιστημονικοί ισχυρισμοί, στερεότυπα, κατασκευές, μέχρι καθαρές ανοησίες.

      Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις ότι ουσιαστικά εργάζεσαι για να επαναληφθεί, δεν μπορώ να στο εξηγήσω παραπάνω, δυστυχώς.

      Η άρνηση του Ολοκαυτώματος, σαν θεωρία, βρίσκεται ακριβώς στην ίδια
      κατηγορία με τις θεωρίες «η γη είναι επίπεδη» και «υπάρχουν
      άνθρωποι-ερπετά». Κανένας σοβαρός γεωγράφος ή βιολόγος δεν θα σπαταλήσει
      το χρόνο του συζητώντας για τέτοια πράγματα στο συνέδριο της ‘Society
      of the Flat Earth’ και ‘Human Lizards Studying Association’ (αν υπάρχουν
      τέτοιες εταιρείες). Με την ίδια ακριβώς λογική, κανένας σοβαρός
      ιστορικός δεν θα διανοηθεί να μπει σε συζήτηση με έναν αρνητή του
      Ολοκαυτώματος.

      Γιατί είναι σημαντική η αντιμετώπιση της άρνησης του Ολοκαυτώματος
      https://protocolswithoutzion.wordpress.com/2017/01/29/holocaust-denial-02/

      – Η άρνηση του Ολοκαυτώματος είναι μια προσπάθεια να αμφισβητηθούν και να διαγραφούν από την δημόσια μνήμη τα γεγονότα κατά τη ναζιστική γενοκτονία των Εβραίων της Ευρώπης. Η άρνηση του Ολοκαυτώματος και κάθε διαστρέβλωση ή παραποίηση των γεγονότων αυτών αποτελούν μορφές αντισημιτισμού. Είναι βέβαιο ότι παρακινούνται από το μίσος κατά των Εβραίων και προσπαθούν να οικοδομήσουν έναν ισχυρισμό, σύμφωνα με τον οποίο το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη, αλλά εφευρέθηκε ή ότι τα γεγονότα διογκώθηκαν υπερβολικά από τους Εβραίους ως μέρος ενός σχεδίου για την προώθηση εβραϊκών και ισραηλινών συμφερόντων. Οι απόψεις αυτές διαιωνίζουν μακροχρόνια αντισημιτικά στερεότυπα. Οι απεχθείς αυτές κατηγορίες είναι οι ίδιες τότε και τώρα: Επαιξαν τον ίδιο καθοριστικό ρόλο τη δεκαετία του 1930, θέτοντας τα θεμέλια για την διάπραξη του εγκλήματος των εγκλημάτων, και επιχειρούν σήμερα την ίδια παραμόρφωση, και κατάχρηση της Ιστορίας με στόχο να υπονομευθεί η Ιστορική Μνήμη.

      Η ναζιστική δίωξη κατά των Εβραίων ξεκίνησε με λόγια. Κλιμακώθηκε με περισσότερα λόγια, με διακρίσεις, ‘ταξινόμηση’, πόλωση, αποκτήνωση, απανθρωποποίηση, προετοιμασία, δίωξη και έφτασε στην εξόντωση. Και κορυφώθηκε με την γενοκτονία. Οι συνέπειες για τους Εβραίους ήταν τρομακτικές, αλλά ο πόνος, ο θάνατος και η καταστροφη δεν περιορίστηκε μόνο στους Εβραίους. Εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι από όλους τους ευρωπϊκούς λαούς είχαν νεκρούς, θύματα, πρόσφυγες, έγιναν σκλάβοι σε καταναγκαστικά έργα, και βέβαια εκατομμύρια δολοφονήθηκαν. Το Ολοκαύτωμα δείχνει ότι όταν μια ομάδα βρίσκεταο σε κίνδυνο, κανένας δεν είναι ασφαλείς και όλες οι άλλες ομάδες, όλοι οι άνθρωποι είναι ευάλωτοι.

      Η άρνηση ή διαστρέβλωση της ιστορίας είναι επίθεση στην αλήθεια και την κατανόηση. Η μνήμη και η διαφύλαξη του παρελθόντος είναι ζωτικής σημασίας για το πώς εμείς οι ίδιοι καταλαβαίνουμε τους εαυτούς μας, την κοινωνία μας και τους στόχους μας για το μέλλον. Η σκόπιμη άρνηση και διαστρέβλωση των ιστορικών στοιχείων απειλούν τη διαφύλαξη της δημοκρατίας και των ατομικών δικαιωμάτων.

      Η άρνηση του Ολοκαυτώματος, η πλαστογράφηση της Ιστορίας, και όλη αυτή η κατάχρηση είναι στρατηγικές για τη μείωση της δημόσιας συμπάθειας προς τους Εβραίους και συνεπώς προς κάθε μειονότητα ή αδύναμη ομάδα ανθρώπων, για την υπονόμευση της νομιμότητας του κράτους του Ισραήλ, που ορισμένοι πιστεύουν ότι δημιουργήθηκε ως αποζημίωση για τον εβραϊκή διωγμό κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, και κυρίως, για την επανάληψη της τραγωδίας. Σήμερα, το Διαδίκτυο, λόγω της ευκολίας πρόσβασης και διάδοσης του μηνύματος και λόγω της φαινομενικής ανωνυμίας και της εσφαλμένης αντίληψης του κοινού πως αποτελεί αξιόπιστη πηγή για όλα τα ζητήματα, αποτελεί τον κύριο αγωγό της άρνησης του Ολοκαυτώματος.

      Η άρνηση του Ολοκαυτώματος δεν μπορεί να θεωρείται αιτιολογημένη ‘εναλλακτική άποψη’. Πρέπει να θεωρείται αυτό που αποδεικνύεται από τις τακτικές και τα κίνητρα, αλλά και από την όλη προσέγγιση, των αρνητών: Μια σκόπιμα παραπλανητική πολεμική μεταμφιεσμένη και κρυμμένη σε ένα ψευδοακαδημαϊκό περιτύλιγμα.

      Οι αρνητές είναι απλά αντισημίτες που προσπαθούν να πλαστογραφήσουν την Ιστορία για τους δικούς τους κακόβουλους σκοπούς. Η άρνηση είναι, στην πραγματικότητα, ένα τέχνασμα για να επιτεθεί ο οπαδός του Χίτλερ και ο αντισημίτης σε μια μειονότητα, την ώρα που είναι πιο ευάλωτη από ποτέ, στο πιο ευαίσθητο θέμα στη ζωή ενός ανθρώπου: Οταν βιώνει την απώλεια, στην εν ψυχρώ δολοφονία της οικογένειας και των φίλων, στον χαμό των δικών του προσώπων.

      Σε κάποιες χώρες του κόσμου, η άρνηση του Ολοκαυτώματος είναι αδίκημα και τιμωρείται από τον Νόμο. Σε άλλες, οι αρνητές έχουν όλη την ελευθερία και κάθε δικαίωμα να διαδίδουν τα ψέματά τους. Προσωπική γνώμη, διαφωνούμε με την ποινικοποίηση της άρνησης του Ολοκαυτώματος και με την ύπαρξη σχετικών νόμων. Οχι μόνο διότι μπορούν να παρουσιάζονται σαν διωκόμενοι, όχι μόνο διότι τα ιστορικά ζητήματα δεν λύνονται στα δικαστήρια ή σε άλλες κρατικές υπηρεσίες, όχι μόνο διότι η ποινικοποίηση οποιασδήποτε άποψης δεν συμβαδίζει με τις αρχές της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Κυρίως, διότι θέλουμε να μπορούν να λένε τα ψέματά τους, όσο δεν προκαλούν σε βία και μίσος, για να τους απαντάμε, να διατηρούμε τη μνήμη ζωντανή, και να μην μπορούν να ισχυριστούν ότι η ‘κυρίαρχη άποψη’ είναι η μονόπλευρη άποψη της εξουσίας και των ισχυρών, δηλαδή προπαγάνδα. Ο Irving ισχυρίστηκε ότι ονομάζοντας τον ‘αρνητή, αντισημίτη, ρατσιστή και φιλοναζί’ καταπατήθηκε το δικαίωμά του στην ελεύθερη έκφραση. Στην πραγματικότητα συνέβη το αντίθετο ακριβώς. Ο Irving προσπάθησε να φιμώσει την Lipstadt, με τις εξοντωτικές του αγωγές. Θέλουμε να μπορεί να λέει τις βλακείες του ελεύθερα, για να μπορούμε κι εμείς να δείχνουμε τα κίνητρά του και να αναδεικνύουμε τις άσχημες αντιεπιστημονικές μεθόδους του που τον καθιστούν ασόβαρο και γελοίο. Ας μιλάνε οι αρνητές. Κανείς δεν τους σέβεται. Ο σεβασμός κερδίζεται. Στους αρνητές αξίζει μόνο η περιφρόνηση.

      Σήμερα, σε έναν κόσμο στον οποίο γινόμαστε μάρτυρες με την καθημερινή άνοδο του ρατσισμού, ο αντισημιτισμός δεν έχει εξαλειφθεί, συνεπώς η συνειδητοποίηση αυτού του γεγονότος είναι κρίσιμη. Μια κοινωνία που ανέχεται τον αντισημιτισμό είναι ευπαθής και σε άλλες μορφές ρατσισμού, μίσους, και καταπίεσης. ‘Το μίσος που ξεκινά με τους Εβραίους δεν τελειώνει ποτέ με τους Εβραίους’
      https://protocolswithoutzion.wordpress.com/2017/01/01/what-starts-with-the-jews-never-ends-with-the-jews/

  • zezadelik

   Που χάθηκες ρε Γκέμπελς?

 • BΑΣΙΛΗΣ

  Ποιος παπάς και ποιος πατριάρχης απαγόρεψαν τους χριστιανούς να ασχολούνται με το εμπόριο του χρήματος και πότε?

 • kosterg

  Για κοίτα βρε φίλος το προεδρικό διάταγμα 182/1978.
  Έχει αλλάξει κάτι ?
  Κάτι δεν μας λες σωστά και εσύ.

 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ.

  Η ομοφυλοφιλία είναι για τους γκοΐμ.

  https://www.youtube.com/watch?v=F-gPIyfE2_o

 • Παναγιώτης Μακρής

  Παιδιά μια μικρή παρέμβαση για θέματα που πιστεύω ότι εκφράζουν προσωπικές απόψεις και είναι αμφισβητήσιμα.

  1. Τα πρωτόκολλα όντως είναι αμφισβητήσιμα όμως υπάρχουν κείμενα Εβραίων της περιόδου των πρωτοκόλλων που αναφέρουν πράγματα που αναφέρουν τα πρωτόκολλα.

  2. Περί Ολοκαυτώματος υπάρχουν βιβλία Εβραίων που αμφισβητούν ότι τα θύματα ήταν 6.000.000 και αναφέρουν έναν αριθμό μεταξύ 600.000 και 1.200.000. Όμως, για κάποιον λόγο αυτά τα βιβλία σε μερικές χώρες της Ευρώπης θεωρούνται ταμπού και απαγορεύεται η κυκλοφορίας τους, γιατί άραγε;

  4. Περί μη φορολόγησης των Εβραίων. Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω το άρθρο, όμως το άρθρο βασίζεται μόνο σε ένα Προεδρικό διάταγμα για αυτό και εγώ θα βγάλω μερικά στοιχεία που έχω στην φόρα και όποιος θέλει διαβάζει και κρίνει τι ισχύει.

  Προσέξτε, όσα αναφέρονται στο παρακάτω άρθρο: http://antistasitora.blogspot.gr/2013/03/blog-post_65.html
  στο Κ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) ανατέθηκε η διαχείριση των περιουσιών των εν Ελλάδι Ισραηλιτών με πλαστογραφία του ΦΕΚ 6 της 18-1-1944 από τον <> , παππού του πρωθυπουργού που μας έβαλε στο Δ.Ν.Τ. , μετά την παραίτηση της κυβέρνησης Ράλλη στις 12-10-1944. Ηγήθηκε της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητoς που σχηματίστηκε στις 23-10-1944 και 4 ημέρες μετά στις 27-10-1944 έδωσε με το πλαστογραφημένο ΦΕΚ την διαχείριση των περιουσιών στο Κ.Ι.Σ.
  καθώς και εδώ:
  http://attikanea.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5115.html

  Επίσης, αν έχετε την καλοσύνη να προσέξετε τα παρακάτω που βρήκα σε ένα βιβλίο;
  Νόμοι: 2456/ 27-6-1920, 4837/17-7-1930, 1657/5-1-1951. Βασιλικά-Προεδρικά διατάγματα: 118/4-4-1935, 367/4-6-1945, 301/23-9-1969, 182/4-3-1978 (αναφέρω ότι δεν σχετίζονται όλα με το ζήτημα της φορολόγησης αλλά με παρεμφερείς ζητήματα).

  Επίσης, παρακαλώ κοιτάξτε τα υπ’ αριθμόν έγγραφα του Κ.Ι.Σ 653/16-6-1978 και 28-7-1978 σε συνδυασμό με το υπ’ αριθμόν 14984/8-8-1978 έγγραφο του Υπουργείου συγκοινωνιών.

  Τέλος, για όποιον ενδιαφέρεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2015/2015-01-12__dilosi_kalatsi_gia_islailinoys_dt.pdf

  Προσοχή το Υπουργείο Παιδείας να βγάζει ανακοίνωση για τους φόρους των Εβραίων;
  Γιατί δεν έκανε αυτήν την κίνηση το Υπουργείο Οικονομικών;

  Αυτά περί Εβραίων και της ιδιαίτερης μεταχείρισης που τυγχάνουν στην Ελλάδα, το τι ισχύει και τι όχι δεν το ξέρω καθώς δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα, διαβάστε τις πηγές και κρίνετε μόνη σας.

  Καλά τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω επειδή όντως υπάρχουν πολύ που διαδίδουν παλαβομάρες και καλά κάνετε και τους τις διαψεύδετε, τώρα τι είναι απ’όλα αυτά Hoax και τι δεν είναι ας ψάξει ο κόσμος μόνος του να μάθει.

 • Antonis Asariotakis

  Κάτι δεν μου αρεσει στα θέματα που επιλέγετε να αποδομησετε. Όλα πολύ σχετικά μεταξύ τους και πολύ κάθετη αντιμετώπιση σαν να είστε οι απόλυτοι παντογνώστες και πάντα τεράστια οικονομικοπολιτικα συμφέροντα πίσω τους. Θα σας παρακολουθήσω πιο στενά αλλα κάτι μου βρωμάει.

  • Μ. Τ

   Και εσύ κάτι ψυλλιάστηκες. Άρα δεν ήμουν μόνος να πιστεύω κάτι τέτοιο

 • Kostas Fnord Dagres

  Προς ολους οσους γραφουν οτι το αρθρο δεν καταρριπτει τιποτα,το αρθρο δεν εγινε για εσας ,εσεις θα πιστεψετε αυτο που θελετε και σαν δινουν και δεν προκειται να σας αλλαξει κανενας αποψη.

 • Christos Karydás

  …φίλε, δεν γνωρίζεις ότι η Θεσσαλονίκη αποκαλούνταν «δεύτερη Ιερουσαλήμ» και σήμερα έχουν μείνει πεντέξι; Μήπως δεν άκουσες για την Βαρσοβία; Για την Ουκρανία; Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο λόγος που εθελοτυφλείς; Οι ιδεοληψίες μάλλον στο δικό σου το κεφάλι έχουν σφηνωθεί… Δεν θέλω να σκεφτώ ότι ίσως κάποιοι παππούδες σου μπορεί να συμμετείχαν στο πλιάτσικο που ακολούθησε το ολοκαύτωμα στην πόλη μας. Εγώ τυχαίνει να έχω σύζυγο Εβραίκής καταγωγής και γνωρίζω πολύ καλά όλα όσα έγιναν. Πάψε λοιπόν να προσβάλεις όλους αυτούς τους ανθρώπους που υπέφεραν! Κάνε μια επίσκεψη στο Άουσβιτς κι αν δεν τρελαθείς, έλα να συνεχίσουμε την κουβέντα…

  • Grenadieros

   Δεν «τυχαινει»,ηξερες τι πηρες και για ποιο λογο και μην μας πεις τωρα για αγνο συναισθημα κλπ (εμεις οι Ελληνες λεμε «σε καλη μερια» σε αναλογες περιπτωσεις) ετσι «συντροφε»;
   Εχεις να μας δειξεις καμια φωτογραφια απο τις εκατονταδες χιλιαδες πλακες σαπουνιου που φτιαχτηκαν λεει τοτε; Μην μου δειξεις τα 2 κεφαλια (των ιθαγενων) που μουμιοποιησαν και τα εδειχναν στον κοσμο στο ινστιτουτο Τρουμαν ομως….
   Αμα θες κανε εσυ επισκεψη σε Λιβανο και κυριως Παλαιστινη,δηλωσε συζυγος εβραιας και ζητα να σου δειξουν αποδειξεις πασης φυσης δολοφονιων κλπ των εβραιων απο το 1948 ως σημερα.
   Αληθεια γιατι κανενα αλλο κρατος δεν παιρνει αποζημιωσεις πλην του ισραηλ,αλλοι πολιτες δεν πεθαναν στα στρατοπεδα συγκεντρωσεως;
   Επειδη ξερω πως θα αρχισεις τα περι Ναζι-Χρυση Αυγη κλπ να σου πω πως οι γερμανοι σκοτωσαν τον παππου μου και εμεινε ορφανη η μανα μου απο μικρο παιδακι.

   • zezadelik

    να σε χαίρεται ο παππούς σου λοιπόν γιαυτά που λες..

   • zezadelik

    να σε χαίρεται ο παππούς σου λοιπόν γιαυτά που λες..

 • Nestor Mosch

  Άλλο ένα ελλειπέστατο άρθρο που στην ουσία δεν καταρρίπτει τίποτα και βασίζεται σε παράλογες διαπιστώσεις, μονόπλευρη συλλογή στοιχείων και αυθαίρετα συμπεράσματα. Θα μπορούσατε να βρείτε πληθώρα στοιχείων που καταρρίπτουν πολλούς μύθου σχετικά με το ολοκαύτωμα και την έκταση που του έχουν δώσει μεταπολεμικά και για να προλάβω τους ηλίθιους που θα σπεύσουν να φωνάξουν «φασίστα», αρκετές πηγές προέρχονται από αριστερούς με περγαμηνές. Όπως ο Ροζέ Γκαροντί, που ήταν έγκλειστος σε στρατόπεδο συγκέντρωσης μαζί με Εβραίους. Στο βιβλίο του » Οι θεμελιώδεις μύθοι της ισραηλινής πολιτικής» λέει: «Το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη όπως μας λένε» ενώ σε συνέντευξή του έχει δηλώσει:

  Πώς είναι δυνατόν, κύριε Γκαροντί, εσείς, που μαρτυρήσατε στο πλευρό των Εβραίων, να λέτε πως Ολοκαύτωμα δεν έγινε; Πολλοί λένε πως είστε αντισημίτης…

  «Κατηγορία και αυτή! Συγγνώμη που γελάω. Ομως… εγώ αντισημίτης; Οι άνθρωποι που το λένε μπερδεύουν τον ιουδαϊσμό, μια θρησκεία που σέβομαι και έχω μελετήσει, με τον σιωνισμό. Μα τον σιωνισμό τον πολεμούν και οι Εβραίοι! Δεν είναι θρησκεία, είναι μια εθνικιστική, σοβινιστική, φυλετική αίρεση η οποία εκμεταλλεύεται τη θρησκεία. Αντικαθιστά τον Θεό του Ισραήλ, που είναι και δικός μας Θεός, με το κράτος του Ισραήλ. Μιλάμε για ειδωλολατρία! Ο σιωνισμός οδηγεί στον αντισημιτισμό, οδηγεί στο να μισεί ο άνθρωπος τον άνθρωπο. Εμένα οι Εβραίοι είναι φίλοι μου, αδέλφια μου… Εχω καθήκον απέναντί τους να παλέψω και τον αντισημιτισμό και τον σιωνισμό. Ενας από τους καλύτερους φίλους μου είναι ο μεγάλος μουσικός Γεχούντι Μενουχίν. Εκείνος Εβραίος, εγώ χριστιανός ­ δεν έχει σημασία. Μας αρκεί ο σεβασμός στον άνθρωπο».

  Αφήνετε τις ιδεοληψίες και τις όποιες πολιτικές σας θέσεις να σας τυφλώνουν και αυτό είναι πολύ άσχημο από τη στιγμή που το παίζετε «ερευνητές»

 • Removed post Φελέκι

  Αν χρειάζεται και να διαβασουμε αρθρα για να καταρρίψουμε τους δράκους, άστο θα τους πάρει πίσω η Καλίσι μόνη της.

  • Smeagol

   Δες πιο πάνω, ένα αυγό λέει Γερμανοί σκότωσαν τον παππού του.

 • Τάλως

  «Θα βρείτε 3 πολύ ωραία κείμενα που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς»

  Το μόνο που βρίσκουμε είναι τρία αστεία αρθράκια που δεν καταρρίπτουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ.

  https://www.scribd.com/document/236471448/Shoah-%CE%97-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE

  • Smeagol

   Με μια γρήγορη ματιά:

   Ο Ρασινιέ είναι ένας. Οι υπόλοιποι είναι ψεύτες και κολλημένοι ιδεολόγοι και ο Ρασινιέ σωστός; Και στατιστικά να το δεις δε βγαίνει.

   Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης βρίσκονταν στην ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Πολωνία. Δε δίνει άφεση στους Γερμανούς το ότι έστειλαν τα στρατόπεδα σε άλλη χώρα.

   Ο μύθος 1 δεν είναι μύθος. Όπως είπαμε και παραπάνω, ο Ρασινιέ είναι ένας. Η άρνηση είναι η βάση της ναζιστικής ιδεολογίας. Ως εκτούτου, δεν αποτελεί «ad hominem» επιχείρημα. Άρνηση και ναζισμός ταυτίζονται.

   Θάλαμοι αερίων:
   -Σελ.: 13, για υγιειονομικούς λόγους
   -Σελ.: 15, «πλην των θαλάμων αερίων, πολλές άλλες μέθοδοι εξόντωσης ήταν γνωστές»
   Τελικά οι θάλαμοι για ποιο λόγο υπήρχαν;;;

   Μαουτχάουζεν: Σε ένα στρατόπεδο που δε θεωρείται ότι ανήκει στα στρατόπεδα εξόντωσης,σκοτώθηκαν 95.000 άνθρωποι (14.000 Εβραίοι). (Και λέει «μόλις» 14.000, για αριθμό που αναλογεί σε μια μεγάλη κωμόπολη!!!!!!!) Φαντάσου και να ήταν και στρατόπεδο συγκέντρωσης.

   Παρακάτω, λέει για τις μεθόδους εξόντωσης. ΟΚ, ναι, ζητώ συγγνώμη που σχέτισα το Ολοκαύτωμα με τους θαλάμους αερίων. Από εδώ και πέρα, θα λέω Ολοκαύτωμα και θα σκέφτομαι όλη τη φρίκη του ναζιστικού κτήνους, όχι μόνο τους θαλάμους (btw, στη σελίδα 13 έλεγε ότι ήταν για υγιειονομικούς λόγους).

   Φωτογραφίες: Σε ένα σύνολο χιλιάδων φωτογραφιών (τραβηγμένες από το σαδιστικό κτήνος του ναζισμού) 20 θεωρούνται πλαστές. Επομένως, δεν έγινε Ολοκαύτωμα. Brain Damage, Level 2.000. Για να θεωρηθούν οι φωτογραφίες προπαγάνδα, πρέπει να καταρρίψεις ως πλαστές το σύνολό τους. ¨οχι το 90%. Ούτε το 99.99%. Ακόμα και μία να είναι αληθινή, είναι ΤΕΚΜΗΡΙΟ, όχι το αντίθετο.

   Μετά είδα το βιβλίο του Πλεύρη στα προτεινόμενα και πήγα να ξεράσω κάτι φασόλια που έφαγα. Και δεν είναι ad hominem επιχείρημα, απλά ο Πλεύρης είναι φασίστας (δηλωμένος) και μου φέρνει αναγούλα. Θα επανέλθω με τα υπόλοιπα «επιχειρήματα».