Ποιοι είμαστε
Αρχική Η πρώτη εκποίηση ακινήτου που θα ξεχρέωνε με τα “χρήματα” του ΣώρραHOAXES SCAMS

Η πρώτη εκποίηση ακινήτου που θα ξεχρέωνε με τα “χρήματα” του Σώρρα

3 Φεβ
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Θυμάστε σε πρόσφατο άρθρο μας τους ισχυρισμούς μελών της οργάνωσης Σώρρα και του ίδιου του Αρτέμη, πως παραχώρηση του (χρεωμένου) ακινήτου στην Ε.ΣΥ. ισοδυναμεί με απόλυτη προστασία από τους πλειστηριασμούς; Τότε είχαμε διαψεύσει αυτόν τον ισχυρισμό. Σήμερα, επανερχόμαστε για να το επιβεβαιώσουμε.

 

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, μαθεύτηκε η είδηση πως ένα χρεωμένο ακίνητο που είχε τεθεί υπό τη προστασία του Σώρρα, διατέθηκε προς εκποίηση. Αν και τελικά δεν πλειστηριάστηκε λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος, αλλά η ουσία είναι πως η ”ομπρέλα” της Ε.ΣΥ. είναι τρύπια και μπάζει νερά, όπως τρύπιες είναι και οι υποσχέσεις για ξεχρέωμα των χρεών της χώρας και των πολιτών.

Σχετικό ρεπορτάζ έκανε το prevezaposto.gr 

Σε Πανελλήνια αποκλειστικότητα, το PrevezaPosto αναδεικνύει σήμερα τον τρόπο που κάποιοι αφελείς οπαδοί του, ενώ πνίγονται, προσπαθούν να πιαστούν από τα μαλλιά τους επικαλούμενοι τους ψεύτικους ισχυρισμούς Σώρρα για την ύπαρξη λογαριασμών που υποτίθεται ότι ξεχρεώνουν τα χρέη τους από κόκκινα δάνεια .
Έτσι αποκαλύπτουμε σήμερα απόσπασμα ενός εξωδίκου που Πρεβεζάνος οπαδός του Σώρρα έστειλε σε Συμβολαιογράφο της Πρέβεζας και στον Διευθυντή της Eurobank, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσει από τα χρέη του.
Μάλιστα σε ένα νομικό παραλήρημα, ο οφειλέτης απειλεί ότι αν προχωρήσει ο πλειστηριασμός θα προβεί σε άσκηση μήνυσης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για παράβαση καθήκοντος, για δόλια συκοφαντική δυσφήμιση, για υπεξαίρεση, για ληστεία, για φθορά ξένης περιουσίας, για εκβίαση, για απάτη, για απατηλή πρόκληση βλάβης, για απιστία, για τοκογλυφία, για αισχροκέρδεια, καθώς και σε αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία  και εις έγερσιν αξίωσης αποζημίωσης από αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Και μόνο το παραπάνω γεγονός, αποδεικνύει ότι πίσω από τον Σώρρα κρύβονται και κάποιοι δικηγόροι που συμμετέχουν σε όλο αυτό το παραμύθι για να κερδίζουν χρήματα από τους αφελείς.
Το μεγάλο κόλπο είναι ότι με αυτό τον τρόπο καταφέρνει ο Σώρρας να βάζει στο παραμύθι του και την δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της που είναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν με τις μηνύσεις που υποβάλλουν οι οπαδοί του Σώρρα, έστω και αν αυτές είναι γελοίου περιεχομένου και τελικά μπουν στο αρχείο.
Οι απελπισμένοι είναι πολλοί και το παραμύθι του Σώρρα που απευθύνεται σε αφελείς, συντηρείται καθώς το κράτος φαίνεται ακόμη ανίκανο να αντιμετωπίσει δραστικά το φαιδρό αυτό φαινόμενο.
Η απάτη είναι πασιφανής αλλά έξυπνη, αφού εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του συστήματος.
Τελικά, ο οφειλέτης υπέβαλλε μήνυση σε βάρος Συμβολαιογράφου και του Διευθυντή της Eurobank Πρέβεζας για παράβαση καθήκοντος, όπως αποκλειστικά αποκάλυψε το
PrevezaPosto(δείτε εδώ) και ήδη διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.
Διαβάστε πιο κάτω το τραγελαφικό απόσπασμα του εξωδίκου που στάλθηκε σε Συμβολαιογράφο και στον Διευθυντή της Eurobank Πρέβεζας, οι οποίοι φυσικά δεν πείστηκαν από τα παραμύθια του Σώρρα και διενήργησαν τον πλειστηριασμό στις 2-11-16 στο Ειρηνοδικείο Πρέβεζας. Στον πλειστηριασμό δεν έλαβε κανένας μέρος και θα επαναληφθεί, ενώ στη διαδικασία παραβρέθηκαν 50-60 οπαδοί του Σώρρα, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να τον ματαιώσουν…. αλλά ούτε και να εξοφλήσουν το χρέος του οφειλέτη
.”

 

Η παραχώρηση των ακινήτων και τα εξώδικα για την είσπραξη των χρεών από τα ανύπαρκτα καταπιστεύματα, δε διασφαλίζουν σε καμία περίπτωση τη προστασία τους από πλειστηριασμούς. Ο λόγος είναι απλούστατος: Ο Σώρρας είναι άφραγκος και δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα να μπλοκάρει τυχόν πλειστηριασμό ακινήτου. 

Σύμφωνα με το δικηγόρο Άγγελο Αγγελέτο ”Ο μισθωτής ακινήτου έχει σχέση απλής κατοχής αυτού και δεν νομιμοποιείται να προβεί σε καμία πράξη προστασίας κατά των πλειστηριασμών

Για μια ακόμη φορά, οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί της Ελλάνιας παρέας, καταρρίπτονται πανηγυρικά.

Fact-check for the sake of Democracy