Ο «πόλεμος αποκλειστικοτήτων και ανακοινώσεων» για τις πρόσφατες ρίψεις αλεξιπτωτιστών στο Αιγαίο

In clickbait, Fake, Fake news, Hoax, Αερολογίες - μπούρδες., Γκάφες by Θάνος Επαχτίτης1 Comment

Προγραμματισμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα του ΕΣ με ρίψη αλεξιπτωτιστών στην Κω που προβλήθηκε όμως από κάποιες ελληνικές ιστοσελίδες και ΜΜΕ ως «βροντερή απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις»  «τσίμπησαν»  και εκμεταλλεύτηκαν δεόντως τουρκικά ΜΜΕ.

 

  • ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

Σχετικά παραδειγματα με πηχυαίους τίτλους όπως »Ίμια 2017: Με ρίψεις αλεξιπτωτιστών στο Αιγαίο απαντά η Ελλάδα’‘, είδαμε στο armynow.gr, katohika.gr, defencenet.gr κτλ.

 

 Η συνέχεια εδώ.

Τι ισχύει

Στη Πτήση & Διάστημα διαβάζουμε:

»… χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε το εξαμηνιαίο εκπαιδευτικό άλμα συντήρησης στατικού ιμάντα των αλεξιπτωτιστών που υπηρετούν σε ΕΤΕΘ στη νήσο Κω από C-130 που παρέλαβε τους εκπαιδευόμενους από το αεροδρόμιο του νησιού πραγματοποιώντας την ρίψη σε τοπικό πεδίο ασκήσεων.Με τον «πόλεμο αποκλειστικοτήτων» όμως έπεσε άφθονο νερό στο μύλο της Άγκυρας που σήμερα προέβη σε επίσημες ανακοινώσεις για «ελληνικές παραβιάσεις των συνθηκών για αποστρατικοποίηση των νησιών». Χιλιοειπωμένο θέμα που έχει απαντηθεί τεκμηριωμένα (εδώ η ελληνική θέση του ΥΠΕΞ) αλλά ας κρατάμε κατά νου ότι οι «δημοσιογραφικές προβοκάτσιες» έστρωσαν και το έδαφος για την κρίση των Ιμίων το 1996».

Ο «πόλεμος αποκλειστικοτήτων και ανακοινώσεων»

Από τα ανωτέρω προκύπτει πως η προγραμματισμένη άσκηση ρίψης αλεξιπτωτιστών, δεν έχει σχέση με δήθεν απάντηση από ελληνικής πλευράς για τις τουρκικές προκλήσεις και καταρρίπτεται.

via TNI

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Rosemila Milla

    σωστος