Ξεκίνησε η εμφύτευση μικροτσίπ στην Ευρώπη και κλικοθηρία

5

Το ελληνικό “αφυπνισμένο” διαδίκτυο ξαναχτυπά: Σύμφωνα με το el.gr, ξεκίνησε η εμφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπους στην Ευρώπη και οι εξελίξεις είναι “ραγδαίες”

Τι ισχύει

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Le Soir (που το επικαλείται και το δημοσίευμα. η λογική τοποθέτησης του μικροτσίπ στους 8 υπαλλήλους της Newfusion, είναι να διευκολύνει τη πρόσβαση σε χώρους και υπολογιστές. Και οι 8, προσφέρθηκαν εθελοντικά και δεν υποχρεώθηκαν να υποβληθούν σε αυτή τη διαδικασία.

Επιπλέον, επικοινωνήσαμε με την εταιρία Newfusion σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει όπου ουσιαστικά μας επιβεβαίωσαν το γεγονός, αλλά αρνήθηκαν ευγενικά τα περί συνωμοσίας.

Λάβαμε επίσης το παρακάτω δελτίο τύπου:

 

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η εταιρία φιλοδοξεί να εξερευνήσει τα “αχαρτογράφητα νερά” της συγκεκριμένης τεχνολογίας, ως μέσο ασφαλούς και γρήγορης πρόσβασης σε γραφεία και υπολογιστές. Η Newfusion κάνει την εξής παρατήρηση:” Εάν θες να είσαι τεχνολογικά καινοτόμος, γιατί να μην ξεκινήσεις με τον εαυτό σου;”.

Το σίγουρο είναι πως η μικρή εταιρία από το Βέλγιο, καταφερε με αυτή τη κίνηση να γίνει πρώτο θέμα σε τοπικά και διεθνή μέσα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την προβολή μιας μέχρι πρότινος άγνωστης στο ευρύ κοινό φίρμας.

Από τα ανωτέρω προκύπτει πως οι “ραγδαίες εξελίξεις” δεν είναι τίποτα περισσότερο από την εθελοντική εμφύτευση μικροτσιπ σε 8 υπαλλήλους και δεν αφορά το γενικότερο πληθυσμό.

Πηγή 1 & 2

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης

Διαχειριστής - Συντονιστής at ellinika hoaxes
Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε
 • Αν το μικροτσιπ, περιεχει το ιατρικο ιστορικο μου, δε θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα, να ειχα κι εγω ενα.

  Εργαζομαι στο χωρο της υγειας, και γνωριζω οτι, εαν κατι τετοιο ηταν εφικτο 100%, θα βοηθουσε και τους ασθενεις αλλα και τους ιατρους/νοσηλευτες.

 • Smeagol

  Θυμάμαι όταν βγήκαν οι νέες δηλώσεις Listing, στα πρότυπα της ΕΕ, όπου ο χώρος για τον ΑΦΜ αποτελούταν από 12 και όχι από 9 κουτάκια (για να καλύπτονται όλες οι χώρες της Ένωσης – η Βουλγαρία, πχ, έχει 10 ψγφία, + το πρόθεμα BG = 12).
  Στην Ελλάδα, με τα 9 ψηφία, περίσευαν 3 (για την ακρίβεια 1, λόγω του προθέματος EL, αλλά δεν το έβλεπαν, γιατί έμπαινε μόνο για διεθνείς δηλώσεις) και οι συνομοσιολ….. εεε οι αφυπνισμένοι εννοούσα, μας είχαν τρελάνει, λέγοντας ότι τα τρία κενά μπήκαν για τον αριθμό «666».

 • Removed post Φελέκι

  Αλήθεια είναι. Εβαλα κι εγώ το δικό μου μικροτσιπ και πλεον παίζω καντι κρας χωρίς ταμπλετ,κινητό ή λαπτοπ, περπατώντας απλα στο δρόμο.

 • Haralampos Liontis

  «Επιπλέον, επικοινωνήσαμε με την εταιρία Newfusion σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει όπου ουσιαστικά μας επιβεβαίωσαν το γεγονός, αλλά αρνήθηκαν ευγενικά τα περί συνωμοσίας.» Ενώ αν ήταν συνωμοσία θα σας το επιβεβαίωναν 🙂 Ότι το δημοσίευμα περί μαζικών «τσιπαρισμάτων» είναι γελοιο οκ, αλλά λίγο καλύτερες εκφράσεις για την διάψευση θα ήταν προτιμότερες. Πέραν αυτού όμως, συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλεια που κάνετε.

 • Sir Maybach

  Πάντως εγώ θα περιμένω τα μικροτσίπ που θα μου επιτρέπουν να κανω zoom με τα δικά μου μάτια κατά το δοκούν, να αυξάνω την εμβέλεια της ακοής μου και ένα ακόμα μικροτσίπ για να μπορώ να αποθηκεύω ό,τι δεδομένα γουστάρω για όσο γουστάρω στη μνήμη μου! https://uploads.disquscdn.com/images/9f2a3c01935c9e51adb0e2fafb336f08dce19285782d3c45b7091815ae25ae5d.jpg