Η ανύπαρκτη εμπλοκή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο πλαστό καταπίστευμα του Σώρρα

In Fake, Scam, Αερολογίες - μπούρδες., Αθλιότητες, Συνωμοσιολογίες by Θάνος Επαχτίτης1 Comment

Σε μια παλιότερη «συνέντευξη» του Αρτέμη Σώρρα και της Βίκυς Χαραλάμπους, ειπώθηκε πως το διαβόητο καταπίστευμα του 2007 που περιλαμβάνει αμύθητα πλούτη για τους Έλληνες, εμπλέκεται το όνομα του τέως Βασιλιά των Ελλήνων.

Ποτέ ωστόσο δεν διευκρίνισαν υπό ποία ιδιότητα, ο Κωνσταντίνος εμπλέκεται στους λογαριασμούς της Ελλάδας, μιας και από το 1974 είναι έκπτωτος.  Ας δούμε το βίντεο:

Σε δημοσίευμα του alfeiospotamos.gr (συμφερόντων Σώρρα) με ημερομηνία 15 Απριλίου 2014, βρήκαμε αναφορά στον Κωνσταντίνο, σε σχετική λίστα ονομάτων της διαβόητης «Επιτροπής των 300»:

Έκτοτε, δε βρήκαμε άλλη αναφορά στον Κωνσταντίνο. Σήμερα γνωρίζουμε, πως στο ανύπαρκτο καταπίστευμα, υπάρχουν -μεταξύ άλλων- οι πλαστές υπογραφές του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του πρώην Υπουργού Οικονομικών, Γεωργίου Αλογοσκούφη.

Ρωτήσαμε τη Κα Χαραλάμπους για τυχόν υπογραφές του Βασιλιά στο καταπίστευμα του 2007, αλλά το ερώτημα αγνοήθηκε και σβήστηκε:

 

 

Ψάχνοντας στο πλαστό έγγραφο με τις υπογραφές που διακινεί η παρέα του Σώρρα, δε βρήκαμε πουθενά το όνομα του τέως Βασιλιά.

 

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Δύο τινά: Πρώτον, Σώρρας, Χαραλάμπους και «δημοσιογράφος» ψεύδονται on camera, και δεύτερον, παλιότερα ίσως διακινούσαν το έγγραφο με την (ανύπαρκτη) εμπλοκή του Κωνσταντίνου και αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της υπερβολής του ισχυρισμού, την αφαίρεσαν.

Τι είναι η περίφημη Committee of 300;

Η προέλευση της Επιτροπής των 300, είναι το λιγότερο σκιώδης. Υποτίθεται πως δημιουργήθηκε κάπου στις αρχές του 18ου αιώνα από μέλη της Βρετανικής αριστοκρατίας. Σκοπός της είναι (υποτίθεται) η άσκηση ελέγχου σε θέματα πολιτικής, οικονομίας, εμπορίου κτλ. Η ύπαρξή της έχει συνδεθεί με τα ανύπαρκτα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και κατά τις αρχές του 20ου αιώνα, χρησιμοποιήθηκε ως αντισημιτικό εργαλείο. Στη πορεία οι 300 Εβραίοι, έγιναν 300 ισχυροί (ανεξαρτήτως εθνικότητας) και η ύπαρξή τους βρίσκεται μόνο σε συνωμοσιολογικά σάιτ (βλέπε yournewswire.com) και βιβλία του εξωτερικού και χάρη στο Σώρρα, έφτασε και στην Ελλάδα.

Βέβαια, στην αποποίηση ευθύνης της σελίδας, μας διευκρινίζεται πως το περιεχόμενο περιέχει ανακρίβειες και λάθη:

Πέρα από παρόμοιες αναξιόπιστες ιστοσελίδες, δε υπάρχει πουθενά αλλού αναφορά στην Επιτροπή των 300 και του τέως Βασιλιά Κων/νου.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο οι υπογραφές, όσο και το καταπίστευμα είναι ανύπαρκτα, όπως είναι ανύπαρκτη και η εμπλοκή του τέως Βασιλιά Κων/νου Β’.

Η ανύπαρκτη εμπλοκή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο πλαστό καταπίστευμα του Σώρρα

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Fobos Duo

    Εν τω μεταξύ, προσωπικά έχω χάσει το λογαριασμό με τα πόσα είναι τα λεφτά μας — ως Έλληνες εννοώ, γιατί το έχει πει ξεκάθαρα ο κ. Σώρρας ότι αυτά τα λεφτά είναι όλων των Ελλήνων. 150 τρις ή παραπάνω;