Ποιοι είμαστε
Αρχική Το απίστευτο βίντεο για όσκαρ παρανομίας για οδηγό στο Ηράκλειο.ΔΙΑΦΟΡΑ

Το απίστευτο βίντεο για όσκαρ παρανομίας για οδηγό στο Ηράκλειο.

9 Μαρ
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Ο τρόπος που οδηγούμε στους ελληνικούς δρόμους δεν είναι ο καλύτερος και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι. Ένα βίντεο κυκλοφόρησε για να δείξει αυτή ακριβώς την νοοτροπία εστιάζοντας σε μια οφθαλμοφανή περίπτωση. Το βίντεο μπορείτε να το δείτε και σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, παράδειγμα το Πρώτο Θέμα.

Το βίντεο, σύμφωνα με το άρθρο, ανέβηκε από τον Γιώργο Κακουλάκη στο facebook.

Απίστευτο βίντεο: ‘Οσκαρ παρανομίας για οδηγό στο Ηράκλειο

Την ώρα που τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα είναι καθημερινό φαινόμενο

Ρεσιτάλ ασυνειδησίας από οδηγό στο Ηράκλειο. Οδηγός, βγαίνει από το στενό και αντί να πάει δεξιά και σε κάποιο ύψος της οδού Πλαστήρα, να κάνει αναστροφή για να βγει ξανά στη λεωφόρο, επιλέγει την πιο γρήγορη λύση, καβαλώντας το διαχωριστικό διάζωμα!

Το απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και κάνει θραύση, για το θράσος του οδηγού, την ώρα που τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα είναι σε ημερήσια διάταξη.

Απολαύστε τον οδηγό για όσκαρ στο βίντεο του Γιώργου Κακουλάκη:

https://www.youtube.com/watch?v=Vcc4yXtq3ik

Στο βίντεο εστιάζουν στον/στην οδηγό του λευκού Volkswagen, όμως πριν φτάσουμε εκεί υπάρχει ακόμη μία σοβαρή παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που τιμωρείται με πρόστιμο 700 ευρώ και αφαίρεση της άδειας οδήγησης και άδειας κυκλοφορίας για 20 ημέρες.
Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, Σελ. 186
http://www.glavopoulos.com/el/kok-poines/
Ο οδηγός που κινηματογραφεί την όλη διαδρομή και σωστά κατακρίνει τον/την οδηγό του λευκού Volkswagen, πριν μερικά δευτερόλεπτα έχει παραβιάσει τo σήμα της υποχρεωτικής διακοπής πορείας (STOP), όπως φαίνεται στο τρίτο δευτερόλεπτο του βίντεο.
Σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε κάποιο Hoax, η οδηγική συμπεριφορά και η τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας μας αφορά όλους.

Αρθρογράφος - Ερευνητής