Οι Τούρκοι έσπασαν του κωδικούς από ελληνικό όπλο που δεν υπάρχει…

5

Μια είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, αναφέρει πως οι Τούρκοι, έσπασαν τους κωδικούς ελληνικού βλήματος και καλεί στη λήψη μέτρων.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

 

Στο hellasforce,com και makeleio,gr, διαβάζουμε:

Τη προειδοποίηση υπογράφει η αυτοαποκαλούμενη, Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης, που σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, παρουσιάζονται ως ένα είδος παραστρατιωτικής ομάδας, που δρα παράλληλα με την αστυνομία. Ισχυρίζονται πως βρίσκονται πίσω από την επίλυση διάφορων σημαντικών υποθέσεων, αλλά τα λεγόμενά τους, δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν, πόσο μάλλον να ληφθούν στα σοβαρά.

Σύμφωνα με τα πρόσφατα άρθρα, η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης διαθέτει πρόσβαση και σε ¨άκρως απόρρητες» στρατιωτικές πληροφορίες. Προειδοποιούν πως οι Τούρκοι έχουν στα χέρια τους, τους κωδικούς από το ελληνικής κατασκευής βλήμα τύπου κρουζ «ΜΑΚΕΔΩΝ».

Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως το «ΜΑΚΕΔΩΝ» δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα concept της ελληνικής εταιρίας BSK Defence, που ειδικεύεται στη κατασκευή μικρών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ιπτάμενων στόχων, μικρών μηχανών για τα προηγούμενα κτλ.

Το «ΜΑΚΕΔΩΝ» ήταν ένα project της εταιρίας για ένα ελληνικής κατασκευής βλήμα κρουζ, το οποίο ουδέποτε υλοποιήθηκε και φυσικά ουδέποτε εντάχθηκε στο οπλοστάσιο της Πολεμικής Αεροπορίας, παρά τα διθυραμβικά κκαι ίσως υπερβολικά δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει πριν μερικά χρόνια.

Ακόμη και η ίδια η εταιρία φαίνεται να έχει εγκαταλείψει το σχέδιο, δεδομένου πως δεν αναφέρει κάτι σχετικό στην ιστοσελίδα της.

 

Από τα ανωτέρω συμπεραίνουμε πως οι Τούρκοι δεν έχουν κλέψει τους κωδικούς του «ΜΑΚΕΔΩΝ», για τον απλούστατο λόγο πως το συγκεκριμένο σύστημα δεν υπήρξε τίποτα περισσότερο από ένα σχεδιαστικό concept που ουδέποτε υλοποιήθηκε και ουδέποτε εντάχθηκε στο ελληνικό οπλοστάσιο.

Οι Τούρκοι έσπασαν του κωδικούς από ελληνικό όπλο που δεν υπάρχει…

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης

Διαχειριστής - Συντονιστής at ellinika hoaxes
Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε
 • leon06010

  Καλά ε, δεν υπάρχει!

 • leon06010

  Καλά ε, δεν υπάρχει!

 • Removed post Φελέκι

  Να σπάσουμε κι εμείς τους κωδικούς της αμοιβαδίασης που δέρνει μερικούς, να δεις τρόμος που θα πλακώσει.

 • Kerx

  Έσπασαν τους κωδικούς facebook του Καμμένου. Στην καλύτερη

 • Kerx

  Έσπασαν τους κωδικούς facebook του Καμμένου. Στην καλύτερη