Η απάντηση Μουρούτη για τα πτυχία και η συνέχεια της έρευνας

94

Ο «Δρ.» Μουρούτης είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα για τις ομιλίες, συνεντεύξεις και βιβλία πάνω σε θέματα ιατρικής. Μέχρι πρόσφατα. δήλωνε όπου βρεθεί και όπου σταθεί, πως είναι κάτοχος μιας πληθώρας επιστημονικών τίτλων, κυρίως στην ιατρική. Η έρευνά μας όμως, αποκάλυψε πως ο «γιατρός» συνεχίζει να διαφημίζει το ανύπαρκτο, σε τίτλους και περγαμηνές, βιογραφικό του. Ισχυρίζεται πως είναι μέλος διεθνών οργανισμών για να δώσει έμφαση στην επιστημονική του κατάρτιση και επάρκεια.

Είναι αλήθεια;

Ας δούμε τους οργανισμούς στους οποίους ο κ. Μουρούτης έχει όπως ισχυρίζεται, ιδιότητα μέλους, μέσα από ένα πρόσφατο δημοσίευμα, αλλά και την ιστοσελίδα biblionet.gr που πουλά τα βιβλία του.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά

1) Παγκόσμια Υπηρεσία Υγείας (World Health Services)

Ανύπαρκτος οργανισμός. Η ομοιότητα του οποίο με το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Health Organization), μπερδεύει και παραπλανά τον αναγνώστη. Η μόνη αναφορά στο διαδίκτυο είναι μια υπό κατασκευή ιστοσελίδα, που με τη σειρά της, παραπέμπει στην ιστοσελίδα myfathersmission.org, φιλανθρωπική ιστοσελίδα με θρησκευτικό χαρακτήρα και έδρα το Τέξας. Ισχυρίζονται πως δρουν κυρίως στην Αφρική. Πέρα από το σάιτ τους, η δράση τους δεν αναφέρεται πουθενά αλλού στο διαδίκτυο. Στη καλύτερη των περιπτώσεων, πρόκειται για έναν ασήμαντο οργανισμό, άνευ κύρους.

 

2) Διεθνής Επιστημονική Επιτροπή (Scientific Advisory Board)

Το πλησιέστερο που βρήκαμε είναι το Scientific Advisory Board της Unesco, επιτροπή αποτελούμενη από 26 καταξιωμένους επιστήμονες-μέλη, στην οποία, ο κ. Μουρούτης δεν έχει παρουσία.

3) Διεθνής Επιτροπή για την Εντιμότητα στην Ιατρική (International Association for Honesty in Medicine)

Ανύπαρκτος οργανισμός. Δεν υπάρχει κανένα σχετικό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης.

4) Ιατροί για Διεθνή Ζωή (Doctors for Life International)

Υπαρκτός οργανισμός, με πιθανές ακραίες θρησκευτικές επιρροές. Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος, ασχέτως επιστημονικού υποβάθρου. Το δικό μας αίτημα έγινε αμέσως δεκτό.

5) Ερευνητική Κοινωνία για ΨυχοΝευροΑνοσιολογία (Research Society for PsychoNeuroImmunology)

Υπαρκτός οργανισμός, που οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος. Και εδώ, γίναμε μέλη:

6) Διεθνής Οργανισμός για Έρευνα στον Εγκέφαλο (International Association for Schizophrenia Alzheimer’s)

Ανύπαρκτος οργανισμός. Το πλησιέστερο που βρήκαμε είναι το Alzheimer’s Association. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αυτός που αναφέρει ο κ. Μουρούτης.

7) Διεθνές Forum για την Σχιζοφρένεια και Αλτσχάιμερ (International Forum for Schizophrenia Alzheimer’s)

Το πλησιέστερο που βρήκαμε είναι το alzforum.org, αλλά η ονομασία διαφέρει αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος:

8) Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία

Σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος.

9) Γιατροί του Κόσμου

Ομοίως, οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος.

10) Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος (World Medical Association)

Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος, όπως και εμείς:

11) Βρετανική Ακαδημία για Κυτταρική Βιολογία (British Society for Cell Biology)

Με μια απλή καταχώρηση email, γίνεστε μέλος:

12) Αμερικανική Κοινωνία για Εξέλιξη της Επιστήμης (American Association for Advancement in Science)

Με τη δημιουργία λογαριασμού και καταβολή συνδρομής, οποιοσδήποτε γίνεται μέλος.

13) Βρετανική Επιστημονική κοινωνία (British Science Association)  

Συνδρομητική κυριότητα μέλους. Εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος με απλή σύσταση παλαιότερου μέλους.

Σύνοψη

Από τους συνολικά 12 διεθνείς και έναν ελληνικό οργανισμό στους οποίους ο κ. Μουρούτης ισχυρίζεται πως έχει κυριότητα μέλους, ορισμένοι είναι ανύπαρκτοι και οι υπόλοιποι προσβάσιμοι από τον οποιονδήποτε. Οπότε η αναφορά σε αυτούς για την επίδειξη επιστημονικού κύρους, είναι τουλάχιστον παραπλανητική.

Η απάντηση του κ. Μουρούτη στο άρθρο για τα ανύπαρκτα πτυχία

Ο «Δρ» Μουρούτης, έσπευσε να «απαντήσει» στο παραπάνω άρθρο με το κάτωθι μακροσκελές κείμενο μέσω facebook, χωρίς ουσιαστικά να πει τίποτα για τη «ταμπακιέρα».

Σε ένα συναισθηματικό και φορτισμένο κείμενο, ξέχασε τις παλιές απειλές για μηνύσεις και αυτοπαρουσιάζεται ως «μάρτυρας» υπό δίωξη από το «κατεστημένο». Αναφορικά με τα πτυχία του, τα αποποιείται και ο καθένας μπορεί να καταλάβει το γιατί. Με αυτό το τρόπο, επιβεβαιώνει πλήρως την έρευνα μας, καθώς οποιοσδήποτε επιστήμονας που έχει πτυχία, θα έσπευδε αμέσως να τα παρουσιάσει για να αμφισβητήσει την έρευνα του οποιουδήποτε «κακόβουλου» ερευνητή και δεν θα «απάνταγε» γενικά και αόριστα.

…θα επιθυμούσα να κατανοησετε το ΓΙΑΤΙ και με ΠΟΙΟ τρόπο ,επιχειρείται η συστεμική,μεθοδικά και αυξανομενα καταστρεπτικη, αποδόμηση οχι ενος ανθρωπου( αυτο που συμβαινει προς το προσωπο μου το τελευταιο διαστημα,αποτελει πλεον μορφη οχι δυσφημισης αλλα προσβολης και διαταραχής προς τη προσωπική ,οικογενειακή μου ζωή..) 

Ο κ. Μουρούτης, προσπαθεί να αποσπάσει τη προσοχή από την ουσία, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως διωκόμενο. Επιχειρεί να παρουσιάσει τη δημοσιογραφική έρευνα, ως προσπάθεια εξόντωσής του από «σκοτεινά κέντρα». Ο ίδιος, ωστόσο, γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους, πως οι έρευνές μας, ουδέποτε στοχοποίησαν τον ίδιο, την οικογένειά του, τη πίστη του στην Εκκλησία των Αντβεντιστών κτλ, αλλά τους ψευδοεπιστημονικούς ισχυρισμούς του.

Αυτο που επιχειρειται μεθοδευμενα ειναι η διαπομπευση στα ΛΕΓΟΜΕΝΑ και στην ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ του απλου κόσμου.στην πραγματική αναγκαιοτητα στην καθημερινη τους ζωή..Οσοι θελουν να σταματησουν κατι σε μενα ειναι στο ΤΙ λεω και γραφω και οχι τιποτε αλλο ..απλα υποσκελιζεις το «μηνυτη» και εξαφανιζεις το «μηνυμα»..Το κινητρο και σκοπος τους διαφαινεται τοσο απο το υφος αλλα και απο τους τροπους που προσπαθουν να το πραξουν.. 

Αναφέρεται στο άτομό του ως «μηνυτή», κεκαλυμμένα παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως «εκλεκτό» και το «μήνυμα» του, ως κάτι το ιερό.

Αν φιλε μου δεν εχεις βρει κατι που να ΑΞΙΖΕΙ να πεθανεις..δεν αξιζει και να ζεις!
Χαιρετισματα στους «νεκρους» ερευνητες» σας και
ΡΑΝΤΕΒΟΥ στα γουναράδικα!

Οι «νεκροί ερευνητές» είναι απλοί άνθρωποι, που ουδέποτε πληρώθηκαν για αυτό που κάνουν. Η αναφορά στα «γουναράδικα» και κλείνει με ύφος που δε ταιριάζει σε επιστήμονα που κατέχει… τρία διδακτορικά.

Δε διεκδικησα το «αλαθητο» ,εχω σφαλει πολλακις ,ειμαι επιρεπης στο λαθος και μερικες φορες ως ανθρωπος εχω τις δικες μου αδυναμιες και ελαττωματα..Οχι ομως προς ζημια των αλλων..ποτέ!!Εκεινοι που ερχονται σε μενα ..ερχονται οχι για τα «πτυχια» ( πληρης αποποιηση.) ,ουτε για τις εναλλακτικες μεθοδους ( δεν υπαρχουν),μα ουτε και για προσηλυτισμο( αυτο ειναι το κρεσεντο..) αλλα μπορει γιατι διακρινουν ( οσοι εχουν ακομη νοηση και οχι μετριοκρατια..) κατι πιο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ χωρις αλλο ωφελος ..
Απλα για την ανθρωπια..

Αναγνωρίζει τα λάθη του, αλλά διαρρηγνύει τα ιμάτιά του, αναφέροντας πως ποτέ δεν έκανε κακό σε κανέναν. Η «αποποίηση» των ανύπαρκτων πτυχίων του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει την έρευνά μας. Αρνείται πως υπάρχουν «εναλλακτικές θεραπείες», αλλά παράλληλα, μέσα από βιβλία, εκπομπές, ομιλίες και σεμινάρια, καλεί τους γονείς να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους. Τέλος, αρνείται τα περί προσηλυτισμού στην αίρεση των Αντεβεντιστών της 7ης Ημέρας (ουδέποτε κατηγορήθηκε για αυτό), τη στιγμή που η «θεοβιολογία» του, είναι παρμένη από αυτούς.

Εδω και 3 ετη επι νομικου προσωπου , εχω πληρως αποποιηθει καθε ειδους τιτλοφορηση,επιστημονική διακριση και οτι αλλο εχει επισωρευθει στο προσωπο μου..Περιτρεχω το κοσμο ως σκύβαλο..

Για δεύτερη φορά, αποποιείται κάθε τιτλοφόρηση (ως γιατρός) και κάθε επιστημονική διάκριση, επιβεβαιώνοντας ξανά την έρευνά μας. Ισχυρίζεται πως τα 3 τελευταία χρόνια, δεν είναι γιατρός, δεν είναι καν επιστήμονας. Ο τίτλος του γιατρού όμως, εξακολουθεί να κοσμεί την ιστοσελίδα του. Σε δεκάδες παρουσίες του σε ομιλίες αυτό το διάστημα, αυτοσυστήνεται ως «φυσίατρος-νευροεπιστήμων» και δίνει ιατρικές συμβουλές. Και βέβαια, παραδέχεται (επιτέλους!) ότι ο μόνος τίτλος σπουδών που του έχει απονεμηθεί, είναι αυτός του «αγωνιστή» για τη φανέρωση του… μεγαλείου του Θεού.

Ο μοναδικος, Ανωτατος ΤΙΤΛΟΣ σπουδων και διακρισεων που μου εχει απονεμηθει ειναι πλεον μονο ετουτος.. Ως ενα παιδι του Θεου..που με αρκετα ελατωματα..αγωνιζεται να φανερωσει το Μεγαλειο του Θεου και της Αγαπης Του επι της γης..Αυτα κυριοι ειναι τα «νομιμα διαπιστευτηρια » μου ..για αυτα διωκομαι και για αυτα ειμαι και χαρουμενος που πασχω και ετοιμος να τελευτησω..

 

Συμπεράσματα

Η επίδειξη κυριότητας μέλους σε ανύπαρκτους «διεθνείς οργανισμούς», ή «οργανισμούς» με μηνιαία συνδρομή, δεν είναι απόδειξη κύρους και επιστημονικής επάρκειας.

Η ανακοίνωση του κ. Μουρούτη στο facebook μετά την έρευνα μας για τα ανύπαρκτα πτυχία, αποτελεί παραδοχή της. Όλα τα υπόλοιπα, αποτελούν λάσπη στον ανεμιστήρα και προσπάθεια απόσπασης της προσοχής από το πραγματικό ζήτημα που δεν είναι άλλο από την επιστημονική επάρκεια και την εμπειρία ενός ανθρώπου που έχει αυτοανακηρυχθεί γιατρός δια πάσαν νόσον…

 

Θάνος Επαχτίτης (ellinikahoaxes.gr – διαχειριστής factchecker.gr)

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημήτρης Αλικάκος

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης

Διαχειριστής - Συντονιστής at ellinika hoaxes
Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε
 • Ilias Livieratos

  Εαν αυτός ο ανθρωπος δε συλληφθεί θα φυγω από τη χωρα. Δηλαδη περα απο την απατεωνια που εχει στοιχσει ζωες (δεν υπάρχει μηχανισμος να τον συλλάβουν γιαυτο?!) μονο κ μονο η εφορία θα επρεπε να τον χωσει μεσα. Αν καθε συμμετεχοντας στο σεμιναριο πληρωνε 1200 μαυρα φανταστειτε τι ταληρο εχει βγαλει.πως τα δικαιολογει; και μεις με δεκα πτυχια παλεύουμε για 1000 € ειναι να βαρας το κεφαλι σου. Δημευση της περιουσιας του τωρα.

 • Ilias Livieratos

  Εαν αυτός ο ανθρωπος δε συλληφθεί θα φυγω από τη χωρα. Δηλαδη περα απο την απατεωνια που εχει στοιχσει ζωες (δεν υπάρχει μηχανισμος να τον συλλάβουν γιαυτο?!) μονο κ μονο η εφορία θα επρεπε να τον χωσει μεσα. Αν καθε συμμετεχοντας στο σεμιναριο πληρωνε 1200 μαυρα φανταστειτε τι ταληρο εχει βγαλει.πως τα δικαιολογει; και μεις με δεκα πτυχια παλεύουμε για 1000 € ειναι να βαρας το κεφαλι σου. Δημευση της περιουσιας του τωρα.

 • Ilias Livieratos

  Εαν αυτός ο ανθρωπος δε συλληφθεί θα φυγω από τη χωρα. Δηλαδη περα απο την απατεωνια που εχει στοιχσει ζωες (δεν υπάρχει μηχανισμος να τον συλλάβουν γιαυτο?!) μονο κ μονο η εφορία θα επρεπε να τον χωσει μεσα. Αν καθε συμμετεχοντας στο σεμιναριο πληρωνε 1200 μαυρα φανταστειτε τι ταληρο εχει βγαλει.πως τα δικαιολογει; και μεις με δεκα πτυχια παλεύουμε για 1000 € ειναι να βαρας το κεφαλι σου. Δημευση της περιουσιας του τωρα.

 • Ilias Livieratos

  Εαν αυτός ο ανθρωπος δε συλληφθεί θα φυγω από τη χωρα. Δηλαδη περα απο την απατεωνια που εχει στοιχσει ζωες (δεν υπάρχει μηχανισμος να τον συλλάβουν γιαυτο?!) μονο κ μονο η εφορία θα επρεπε να τον χωσει μεσα. Αν καθε συμμετεχοντας στο σεμιναριο πληρωνε 1200 μαυρα φανταστειτε τι ταληρο εχει βγαλει.πως τα δικαιολογει; και μεις με δεκα πτυχια παλεύουμε για 1000 € ειναι να βαρας το κεφαλι σου. Δημευση της περιουσιας του τωρα.

 • Ilias Livieratos

  Εαν αυτός ο ανθρωπος δε συλληφθεί θα φυγω από τη χωρα. Δηλαδη περα απο την απατεωνια που εχει στοιχσει ζωες (δεν υπάρχει μηχανισμος να τον συλλάβουν γιαυτο?!) μονο κ μονο η εφορία θα επρεπε να τον χωσει μεσα. Αν καθε συμμετεχοντας στο σεμιναριο πληρωνε 1200 μαυρα φανταστειτε τι ταληρο εχει βγαλει.πως τα δικαιολογει; και μεις με δεκα πτυχια παλεύουμε για 1000 € ειναι να βαρας το κεφαλι σου. Δημευση της περιουσιας του τωρα.

 • Ilias Livieratos

  Εαν αυτός ο ανθρωπος δε συλληφθεί θα φυγω από τη χωρα. Δηλαδη περα απο την απατεωνια που εχει στοιχσει ζωες (δεν υπάρχει μηχανισμος να τον συλλάβουν γιαυτο?!) μονο κ μονο η εφορία θα επρεπε να τον χωσει μεσα. Αν καθε συμμετεχοντας στο σεμιναριο πληρωνε 1200 μαυρα φανταστειτε τι ταληρο εχει βγαλει.πως τα δικαιολογει; και μεις με δεκα πτυχια παλεύουμε για 1000 € ειναι να βαρας το κεφαλι σου. Δημευση της περιουσιας του τωρα.

 • Removed post Φελέκι

  Αχαχα σώπα ρε και ραντεβού στα γουναράδικα;
  Α,με την ευκαιρία θεραπεύω τον καρκίνο με καραμέλες βουτύρου και ειδικές προσευχές (τις «βουτυριακές» του προφήτη Μπανανιήλ). Με μόλις 100 ευρώ κλείνετε ραντεβού μαζί μου για να αγοράσετε σε ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ τιμη τη θεραπεία. See you.

  • leon06010

   100; Αεριτζή σε κόβω. Μια θχιά του μπατζανάκη της εβγατζούς της συννυφάδας ενός γνωστού μου απ’το χωριό, δεν τον ξέρεις, συστήνει και γλάσο σοκολάτας της μακαρίτισσας της Μπέτης της Κρόκερ και χρεώνει τη θεραπεία 95 ευρώ. Περιλαμβάνει ξεμάτιασμα, φτύσιμο μες τη μάπα και γυμνό χορό στην πανσέληνο. Αμέ!

  • leon06010

   100; Αεριτζή σε κόβω. Μια θχιά του μπατζανάκη της εβγατζούς της συννυφάδας ενός γνωστού μου απ’το χωριό, δεν τον ξέρεις, συστήνει και γλάσο σοκολάτας της μακαρίτισσας της Μπέτης της Κρόκερ και χρεώνει τη θεραπεία 95 ευρώ. Περιλαμβάνει ξεμάτιασμα, φτύσιμο μες τη μάπα και γυμνό χορό στην πανσέληνο. Αμέ!

   • Removed post Φελέκι

    Φιλαράκι για το ΚΑΛΟ πράμα θα πληρώσεις κατιτις παραπάνω. 100 ευρώ είναι το ραντεβού, μην ξεχνιόμαστε. Και τιμή για τη θεραπεία,προνομιακή, 521,43 ευρώ η καραμέλα , χωρις ΦΠΑ, και ΔΩΡΟ το περιτύλιγμά της. Γιατί εμείς ΞΕΡΟΥΜΕ τι κάνουμε και έχουμε και 8 πτυχία άμα λάχει, και είμεθα και μέλος στον Παγκόσμιο Οργανισμό Θεοφυσιολογικής Αντικαρκινικής Θεραπείας Τωραμέσως (ΠΟΘΑΘτωραμεσως)
    Ρωτα να μαθαίνεις. Διότι η θεραπεία με γλασο παχαίνει.

    • leon06010

     Τώρα μιλάς σωστά. Για μια στιγμή με τρόμαξες.

     • nik1976

      Είστε τρομεροί! Από τα γέλια χτυπιέμαι σαν χταπόδι!!!!

   • V.A

    χαχαχα , άκου φτύσιμο στην μάπα !

  • Миша Mедведь

   Δεν πιστεύω να έχουν γλουτένη η καραμέλες!

   • nik1976

    χωρίς γλουτένη κοστίζουν κάτι παραπάνω!!

 • Μ. Τ

  Λοιπόν. Ο εν λόγω κύριος Μουρούτης ανέρτησε ανακοίνωση ότι θα μιλήσει αύριο 2/5/17 στις 9πμ στο ράδιο Επικοινωνία 92.2. Καλέστε στον σταθμό και κάντε τις ερωτήσεις που θέλετε. Όλοι όσοι τον αμφισβητούν και δεν. Πιστεύω πως έτσι θα ανακαλύψουμε όλοι το τι είναι και δεν είναι

  • Peoples

   Enimerosi 92,2
   News – Katerini

 • Μ. Τ

  Λοιπόν. Ο εν λόγω κύριος Μουρούτης ανέρτησε ανακοίνωση ότι θα μιλήσει αύριο 2/5/17 στις 9πμ στο ράδιο Επικοινωνία 92.2. Καλέστε στον σταθμό και κάντε τις ερωτήσεις που θέλετε. Όλοι όσοι τον αμφισβητούν και δεν. Πιστεύω πως έτσι θα ανακαλύψουμε όλοι το τι είναι και δεν είναι

 • ky_pe

  Κανετε καλη δουλεια αλλα στον κυριο Μουρουτη τα κανατε θαλασσα…

  • TIL

   γιατί? καιρός ήταν κάποιος να ασχοληθεί με αυτή τη λέρα που το παίζει πανεπιστήμονας και δουλεύει τον κόσμο με τις μπαρούφες του.

  • remon kewl

   Από που κι ως που; Για εξήγησε;

  • Antonis Armageddon

   hurt much?

  • The Dutch

   Κανένα επιχείρημα να περιμένουμε ή είσαι απλά ένα πυροτέχνημα;

 • Anipsed Innaigav

  Eγώ ένα θα πω: Και ο Χριστός όταν ¨ήρθε¨ στη γη…. τον σταυρώσανε!
  Θα σας παραδεχθώ όλους εσάς που τον κατηγορείτε…. να βγείτε έστω τηλεφωνικά αν όχι αυτοπροσώπως και να έρθετε σε διάλογο μαζί του αν τολμάτε!
  Ντροπή σας που ρίχνετε τόσο λάσπη σε έναν ΆΝΘΡΩΠΟ που απλά το μόνο που θέλει είναι να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του!!!!

  • vagkos

   Ο διάλογος δεν είναι απαραίτητο να γίνει πρόσωπο με πρόσωπο. Διάλογος μπορεί να γίνει και με γραπτά κείμενα, όπως εδώ. Και φαίνεται ότι ο «Δρ.» Μουρούτης δεν το κατέχει το σπορ του διαλόγου.

   Επιπλέον, αν το μόνο που ήθελε ήταν να βοηθήσει τους συνανθρώπους, δε θα έπαιρνε λεφτά, αλλά θα το έκανε τζάμπα.

  • leon06010

   Ταυτίστηκες τώρα εσύ ε; Και με το Χριστό και με το Μουρούτη.
   Ο Χριστός τουλάχιστον όταν ¨ήρθε¨ στη γη όπως λες, δεν έλεγε ψέμματα. Ο ¨δρ¨ Μουρούτης, για να χρησιμοποιήσω τη γραφή σου, δε λέει και τπτ που να είναι αληθινό.

  • The Dutch

   Καλά τα λες μπάρμπα!
   Να κατηγορούμε έναν άνθρωπο που λέει ότι έχει πτυχία ενώ δεν έχει τίποτα!
   Εσύ δε νιώθεις χαζός;!Αλήθεια τώρα.

   • Γλουπ!!!

    despinA vagiannI είναι το όνομά της (όχι του).

  • Stefanos Xaritos

   Αληθεια, διαβασες το αρθρο καθολου?? Ο ανθρωπος κοροιδευει τον κοσμο (και εσενα) με τα ψεμματα του, και τα παιδια απο το site απλα δωσαν αποδειξεις…

 • Anastasia Petrou
  • Θανος Επαχτιτης

   Ξεχασατε τα κατοχικα νεα και τη κα Μυρατ!

 • Peoples

  Η ουσια ειναι εαν σε αυτα που λεει και κανει μπορει καποιος να τον κατηγορησει.Εκει ειναι η ουσια.Σε εοσες διαλεξεις εχει δωσει μεταφερει πραγματα απο εγκυρες μελετες και με προσιτο και αντισυμβατικο τροπο.Εν κατακλειδι κανει καλο στην κοινωνια.
  Και εν πασει περιπτωση στον κοσμο ,στις εποχες και στην χωρα που ζουμε ενα τον μονο που προσπαθεις να στριμωξεις (για να εισπραξεις και εσυ την διαφημισουλα σου…) σε ολοκληρο βοθρο ειναι ο Μουρουτης ….Αστο!…απλα!

  • TIL

   το καλό στην κοινωνία, συγνώμη δεν το βλέπω.
   1) ούτε λειτούργημα κάνει, μια χαρά κέρδος έχει
   2) Αυτά που λέει είναι ένας αχταρμάς με πολλά ετερόκλητα πράγματα, που μπορεί να βάζει «έρευνες» από άλλους τσαρλατάνους μαζί με έρευνες απο σοβαρούς επιστήμονες και παράλληλα κάνοντας μία δική του ιδιαίτερα «δημιουργική μετάφραση» συχνά, τραβωντας τα δεδομένα όπως βολεύει τον σκοπό του.

   Το μόνο καλό που έχει κάνει στην κοινωνία είναι οι ώρες γέλιου που προσφέρει με τις μπαρούφες του.

  • TIL

   το καλό στην κοινωνία, συγνώμη δεν το βλέπω.
   1) ούτε λειτούργημα κάνει, μια χαρά κέρδος έχει
   2) Αυτά που λέει είναι ένας αχταρμάς με πολλά ετερόκλητα πράγματα, που μπορεί να βάζει «έρευνες» από άλλους τσαρλατάνους μαζί με έρευνες απο σοβαρούς επιστήμονες και παράλληλα κάνοντας μία δική του ιδιαίτερα «δημιουργική μετάφραση» συχνά, τραβωντας τα δεδομένα όπως βολεύει τον σκοπό του.

   Το μόνο καλό που έχει κάνει στην κοινωνία είναι οι ώρες γέλιου που προσφέρει με τις μπαρούφες του.

  • Guest star

   Δεν μεταφερει πραγματα απο εγκυρες μελετες. Εκτος αν εισαι επιστημονας και ξερεις τι ειναι η εγκυρη μελετη και μας τρελαινεις.

  • Guest star

   Δεν μεταφερει πραγματα απο εγκυρες μελετες. Εκτος αν εισαι επιστημονας και ξερεις τι ειναι η εγκυρη μελετη και μας τρελαινεις.

  • Guest star

   Δεν μεταφερει πραγματα απο εγκυρες μελετες. Εκτος αν εισαι επιστημονας και ξερεις τι ειναι η εγκυρη μελετη και μας τρελαινεις.

  • Guest star

   Δεν μεταφερει πραγματα απο εγκυρες μελετες. Εκτος αν εισαι επιστημονας και ξερεις τι ειναι η εγκυρη μελετη και μας τρελαινεις.

  • Guest star

   Δεν μεταφερει πραγματα απο εγκυρες μελετες. Εκτος αν εισαι επιστημονας και ξερεις τι ειναι η εγκυρη μελετη και μας τρελαινεις.

  • Guest star

   Δεν μεταφερει πραγματα απο εγκυρες μελετες. Εκτος αν εισαι επιστημονας και ξερεις τι ειναι η εγκυρη μελετη και μας τρελαινεις.

  • Guest star

   Δεν μεταφερει πραγματα απο εγκυρες μελετες. Εκτος αν εισαι επιστημονας και ξερεις τι ειναι η εγκυρη μελετη και μας τρελαινεις.

 • Peoples

  Η ουσια ειναι εαν σε αυτα που λεει και κανει μπορει καποιος να τον κατηγορησει.Εκει ειναι η ουσια.Σε εοσες διαλεξεις εχει δωσει μεταφερει πραγματα απο εγκυρες μελετες και με προσιτο και αντισυμβατικο τροπο.Εν κατακλειδι κανει καλο στην κοινωνια.
  Και εν πασει περιπτωση στον κοσμο ,στις εποχες και στην χωρα που ζουμε ενα τον μονο που προσπαθεις να στριμωξεις (για να εισπραξεις και εσυ την διαφημισουλα σου…) σε ολοκληρο βοθρο ειναι ο Μουρουτης ….σαλτα και ^%#^#…απλα!

 • Nikos

  Τον κατηγορείτε επώνυμα ότι είναι απατεώνας και πλαστογράφος και δεν σας μυνήει;
  Το αποδέχεται;

  • Peoples

   Δεν αποδεχτηκε τιποτα…Ισα ισα που εχει ανακοινωσει οτι σε ραδιοφωνικο σταθμο την Τριτη θα απαντησει επισημως on air.

  • Peoples

   Δεν αποδεχτηκε τιποτα…Ισα ισα που εχει ανακοινωσει οτι σε ραδιοφωνικο σταθμο την Τριτη θα απαντησει επισημως on air.

 • Antonis Armageddon

  έτσιιιιιι.. Βεντούζα Βεντούζα!!!!! κολλήστε τον στον τοίχο.
  Ειναι σημαντικό να ξεσκεπασθει και να διαπομπευθει υποτιμητικα διοτι απειλει τη δημοσια υγεια.

  • Peoples

   Δωσε links απο ανθρωπους που εχει κανει κακο διαφορετικα το απειλει την Δημοσια υγεια ειναι για τα σκουπιδια.Βασικα πραγματα…

   • Μ. Τ

    Απαντάει το άρθρο με τη συνέντευξη στο ερώτημά σου.

   • Yin Yang
   • Komninos

    «Για την σκουπίδια» είναι η εκμετάλλευση ανθρώπων με πρόβλημα υγείας που βρίσκονται σε αδυναμία, από αγύρτες απατεώνες (όπως ο Μουρούτης), καθώς και υποστήριξης αυτού του εγκλήματος από τα διαδυκτιακά trolls (όπως εσύ). Πάρε τώρα ένα link με «άνθρωπο που έχει κάνει κακό» ο απατεώνας που υποστηρίζεις για αρχή…

    http://ellinikahoaxes.gr/2017/04/30/martiria-karkinopathoys-gia-mourouti/

   • Antonis Armageddon
   • Μιχάλης Παπαδόπουλος

    Φυσικά και κάνει κακό σε ανθρώπους. Κοίτα τι σαχλαμάρες κατάντησες να γράφεις στα μπλόγκια…

 • IrOnMaN077

  Παιδιά πηγαίνετε τον στα δικαστήρια να μας σώσετε…Εκεί ή θα αθωωθεί ή θα κριθεί ένοχος. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Προωθήστε τα στοιχεία σας στον εισαγγελέα.

 • lazostat

  Δε νομιζω οτι αυτα που λεει εχουν βλαψει καποιον.. Το αν εχει ψευτικα πτυχια δε με αφορα. Ειναι ενας τροπος ( καλως ή κακως ) για να τον ακουσουν οι υπολοιποι.

  • Mpampis Dimitrakopoulos

   Οταν καλει καρκινοπαθεις με αποχη απο χημειοθεραπειες η γονεις κατα ρων εμβολιων και ολα αυτα πατωντας σε ανυπαρκτα πτυχια , θες να πεις οτι δεν βλαπτει;

   • Peoples

    Την αποχη απο τις χημειοθεραπειες και τα εμβολια τα προτεινουν και τεραστια ονοματα αναγνωρισμενα στον ιατρικο χωρο…Το αν θα στο πει καποιος με πτυχιο εχει σημασια η το μηνυμα?

   • Peoples

    Την αποχη απο τις χημειοθεραπειες και τα εμβολια τα προτεινουν και τεραστια ονοματα αναγνωρισμενα στον ιατρικο χωρο…Το αν θα στο πει καποιος με πτυχιο εχει σημασια η το μηνυμα?

    • Hodor

     Ποια είναι αυτά τα τεράστια ονόματα, μπορείτε να μας διαφωτίσετε κι εμάς; Πού έχουν δημοσιεύσει τα papers τους για να τα διαβάσουμε;

     • Peoples

      Φυσικα και υπαρχουν πηγες και τα παντα.Απλα ψαξτε το….(Dr.Byrzynski ειναι ενα ονομα και το βιντεακι εχει αμεσζη σχεση με αυτον).
      Εγω θα κλεισω με την καταθεση σε δικαστηριο ενος Αμερικανου Σεριφη οπου ειχε δυο διδυμα κοριτσακια που ενπτυξαν καρκινο, το ενα πεθανε απο χημιοθεραπειες , το αλλο σωθηκε απο καναβελαιο.Στην επισημη καταθεση του ενωπιον του Δικαστηριου ειπε ευθαρσως οτι το συστημα κρυβει τις μεθοδους ιασης που υπαρχουν εκτος του.
      https://www.youtube.com/watch?v=lytFfgtbMSY
      Πολλα φιλικα Μπεεεε στην ομαδα….

     • Yin Yang

      Σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα, όπως την έχω ακούσει στο βίντεο που έχεις αναρτήσει, μόνο το ένα κοριτσάκι είχε καρκίνο. Όχι και τα 2. Επίσης δεν αναφέρει πουθενά ότι το κοριτσάκι έχει σωθεί από κανναβέλαιο. Έτσι οι πιο πάνω ισχυρισμοί σου, καταρρίπτονται. Ανεβάζεις που ανεβάζεις βίντεο, τουλάχιστον δες το πρώτα.

      Τεράστιο όνομα ο Dr. Byrzynski. Βέβαια. Το πόσο τεράστιο, φαίνεται από τις 2 πιο κάτω πηγές, αν σε ενδιαφέρει να ρίξεις μια ματιά.

      A cautionary tale of the failure of regulating medicine
      https://sciencebasedmedicine.org/texas-medical-board-lets-off-stanislaw-burzynski-lightly/

      The OTHER Burzynski Patient Group
      https://theotherburzynskipatientgroup.wordpress.com/

     • Antonis Armageddon

      «Φυσικα και υπαρχουν πηγες και τα παντα.Απλα ψαξτε το»
      Οχι τεμπελοτρολ, δε θα το ψαξουμε εμεις. Εσυ που ισχυρίζεσαι, θα παρεχεις τεκμηρίωση.

      Επίσης υπαρχει και το peer review. Το οτι βγηκε ενας γιατρος απο τα 3 εκατομμυρια γιατρους στη χωρα του και ειπε κατι διαφορετικό δεν αποδεικνυει τιποτε. Αν μετα απο ερευνα το δεχτει η πλειοψηφία των υπολοιπων, τοτε και μονο τοτε λεει κατι.

     • priest7

      Απο και που ρε φιλαρακο τεραστιο ονομα ο τυπος? τις πηγες που σου εδωσε ο φιλος πιο πανω τις ειδες? Εχεις παιδια? αν εχεις τα λυπαμαι… και σε λυπαμαι και σενα τον ιδιο αν κολλησουν ασθενεια απο τις παλιες… τις εξαφανισμενες.. απο αυτες που εξ αιτιας καποιων ΖΩΩΝ με 2 ποδια που δεν εμβολιαζουν τα παιδια τους με αποτελεσμα η λεγομενη και ως ανοσια της αγελης να εξασθενει εχουν κανει παλι την εμφανιση τους. Αλλα εισαι τοσο κοιμισμενος ανθρωπος που δεν παιρνεις μυρωδια το κακο που παει να κανει η λερα που υποστηριζεις.. και προφανως εχεις και ετοιμη απαντηση … φταινε οι λαθρομεταναστες.. Ελπιζω να μην εχεις παιδια να μην εχεις δικαιωμα ψηφου αδεια οδηγησης και οτιδηποτε αλλο θα αποτελουσε δικαιωμα πλασματος με iq ανθρωπου. Και ναι στα χωνω ασχημα γιατι αρκετα πλεον με κομπογιανητες απατεωνες αρκετα με ψεκασμενους συνωμοσιολογους αρκετα με μαμαδες που θυλαζουν τα παιδακια τους ως τα 10 αρκετα με τους ανθρωπους που βγαινουν στο φβ και οπου αλλου βρουν βημα και προτεινουν στο εγκαυμα κατουρα παρθενας και στο κοψιμο απο μαχαιρι λαδι απο τα γυαλια του παισιου. Γιατι ολοι αυτοι ιδιοι ειστε ΕΛΕΟΣ

     • priest7

      Απο και που ρε φιλαρακο τεραστιο ονομα ο τυπος? τις πηγες που σου εδωσε ο φιλος πιο πανω τις ειδες? Εχεις παιδια? αν εχεις τα λυπαμαι… και σε λυπαμαι και σενα τον ιδιο αν κολλησουν ασθενεια απο τις παλιες… τις εξαφανισμενες.. απο αυτες που εξ αιτιας καποιων ΖΩΩΝ με 2 ποδια που δεν εμβολιαζουν τα παιδια τους με αποτελεσμα η λεγομενη και ως ανοσια της αγελης να εξασθενει εχουν κανει παλι την εμφανιση τους. Αλλα εισαι τοσο κοιμισμενος ανθρωπος που δεν παιρνεις μυρωδια το κακο που παει να κανει η λερα που υποστηριζεις.. και προφανως εχεις και ετοιμη απαντηση … φταινε οι λαθρομεταναστες.. Ελπιζω να μην εχεις παιδια να μην εχεις δικαιωμα ψηφου αδεια οδηγησης και οτιδηποτε αλλο θα αποτελουσε δικαιωμα πλασματος με iq ανθρωπου. Και ναι στα χωνω ασχημα γιατι αρκετα πλεον με κομπογιανητες απατεωνες αρκετα με ψεκασμενους συνωμοσιολογους αρκετα με μαμαδες που θυλαζουν τα παιδακια τους ως τα 10 αρκετα με τους ανθρωπους που βγαινουν στο φβ και οπου αλλου βρουν βημα και προτεινουν στο εγκαυμα κατουρα παρθενας και στο κοψιμο απο μαχαιρι λαδι απο τα γυαλια του παισιου. Γιατι ολοι αυτοι ιδιοι ειστε ΕΛΕΟΣ

     • Guest star

      Νταξει ρε, 2 παραδειγματα απεναντι σε 10.000.000. Εισαι επιστημονας

     • Stelios Koulouris

      E, άμα το είπε ο Σερίφης να πάμε πάσο και να κάψουμε τις χιλιάδες επιστημονικές δημοσιεύσεις βάση της οποίες προχωράει η επιστήμη. Ανεξάρτητα από την προσωπική του τραγωδία από που προκύπτει ότι η άποψη του Σερίφη έχει οποιοδήποτε επιστημονικό βάρος?
      Όσο για τον απατεώνα τον Byrzynski: «In February 2017 following lengthy hearings the Texas Medical Board recommended Burzynski’s medical license be revoked, with the revocation suspended, and a fine of $360,000 for billing irregularities and other violations», https://en.wikipedia.org/wiki/Burzynski_Clinic.

     • Stelios Koulouris

      E, άμα το είπε ο Σερίφης να πάμε πάσο και να κάψουμε τις χιλιάδες επιστημονικές δημοσιεύσεις βάση της οποίες προχωράει η επιστήμη. Ανεξάρτητα από την προσωπική του τραγωδία από που προκύπτει ότι η άποψη του Σερίφη έχει οποιοδήποτε επιστημονικό βάρος?
      Όσο για τον απατεώνα τον Byrzynski: «In February 2017 following lengthy hearings the Texas Medical Board recommended Burzynski’s medical license be revoked, with the revocation suspended, and a fine of $360,000 for billing irregularities and other violations», https://en.wikipedia.org/wiki/Burzynski_Clinic.

     • John Smith

      Είναι απ’ το χωριό, δεν τα ξέρεις.

     • John Smith

      Είναι απ’ το χωριό, δεν τα ξέρεις.

     • John Smith

      Είναι απ’ το χωριό, δεν τα ξέρεις.

     • Μιχάλης Παπαδόπουλος

      Βέλφανδρος Χατζηπαπακωνσταντινολαζοδημητρόπουλος, δεν τον ήξερες; Πραγματικά τεράστιο όνομα…

    • Παναγιώτης

     Ποιο τεράστιο και αναγνωρισμένο όνομα; Υπάρχει πηγή;

    • Παναγιώτης

     Ποιο τεράστιο και αναγνωρισμένο όνομα; Υπάρχει πηγή;

    • Mpampis Dimitrakopoulos

     Ποια ειναι αυτα τα τεραστια ονοματα και πως ειναι αναγνωρισμενα απο τον ιατρικο χωρο; Το μυνημα εχει την βαρυτητα αυτου που το μεταφερει .

    • kyklous

     Το αν θα στο πει κάποιος μετά από 10+ χρόνια μελέτης και έρευνας δεν έχει διαφορά με το να στο πει κάποιος που ανά μια παράγραφο πετάει και απόσπασμα από την Καινή Διαθήκη για να «πείσει»; Αλήθεια τώρα;

     Νότιος Βλακάνιος και συ φίλε; Δεν υπάρχει ντροπή. Όλοι υπήρξαμε κάποτε Βλακάνιοι.

    • Guest star

     Δωσε 1 τεραστιο ονομα

  • Christos Avgeroglu

   Ντάξει είπαμε να γράφουμε ότι μαλακία μας έρθει αλλά οκει με ένα όριο όλα στη ζωή (όλα όμως).

   Δηλαδή ο καθένας που πιστεύει ότι έχει έναν καλό σκοπό βασισμένο σε μια θρησκευτική αίρεση θα του λέμε κομπλέ στο να φτιάχνει πλαστά πτυχία ιατρικής και να κάνει προπαγάνδα ενάντια στις χημειοθεραπείες (σε πολλά είδη καρκίνου η μόνη επιλογή θεραπείας και σε άλλα προυπόθεση για σοβαρές πιθανότητες ίασης) και στα εμβόλια;

   Φυσικά και αυτά που λέει βλάπτουν. Και πάρα πολύ μάλιστα. Ένας οποιοσδήποτε θρησκευόμενος (που καλά κάνει και είναι θρησκευόμενος δεν ειναι αυτό το θέμα μας) μπορεί να παρατήσει την αγωγή που του δίνει ο γιατρός του για να ακολουθήσει τα γιατροσόφια αυτού ή κάποιου άλλου κομπογιαννίτη και εξαιτίας της επιλογής αυτής να χάσει χρόνο ζωής ή και την ίδια του την ζωή ακόμα. Και να του πούμε και μπράβο που βρίσκει και κάλυψη τα ψεύτικα πτυχία για να πετύχει αυτό το λαμπρό αποτέλεσμα; Δε μου φαίνεται καλή ιδέα.

   Όποιος κύριος είτε κυρία,σε όποια αίρεση ή θρησκεία και να ανήκει (αδιάφορο), έχει κάποια edgy γνώμη για τα εμβόλια, τον καρκίνο, το ειτζ ή οτιδήποτε άλλο και θέλει να βοηθήσει την ανθρωπότητα υπάρχει ο εξής απλός δρόμος.

   α) Αρχικά σπουδάστε ιατρική, αν δεν μπορείτε να σπουδάσετε ιατρική, μάλλον δεν αξίζουν και πολύ οι συμβουλές σας.

   β) Κάντε έρευνα πάνω σε αυτό που θέλετε

   γ) Δημοσιεύστε τα αποτελέσματα

   δ) Περιμέντε να επαληθευτούν κι από άλλους

   ε) Συγχαρητήρια, αν φτάσατε ως εδώ σώσατε τον κόσμο από κάτι! Είστε χωρίς αμφιβολία, εξαιρετικοί.

   Τώρα τα «Περιτρεχω το κοσμο ως σκύβαλο..» δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν, δεν έχει προκύψει ποτέ κανένα φάρμακο επειδή απλά κάποιος περίτρεχε τον κόσμο ως σκύβαλο. Συνήθως έπρεπε να κάνει κι άλλα πράγματα.

  • Christos Avgeroglu

   Ντάξει είπαμε να γράφουμε ότι μαλακία μας έρθει αλλά οκει με ένα όριο όλα στη ζωή (όλα όμως).

   Δηλαδή ο καθένας που πιστεύει ότι έχει έναν καλό σκοπό βασισμένο σε μια θρησκευτική αίρεση θα του λέμε κομπλέ στο να φτιάχνει πλαστά πτυχία ιατρικής και να κάνει προπαγάνδα ενάντια στις χημειοθεραπείες (σε πολλά είδη καρκίνου η μόνη επιλογή θεραπείας και σε άλλα προυπόθεση για σοβαρές πιθανότητες ίασης) και στα εμβόλια;

   Φυσικά και αυτά που λέει βλάπτουν. Και πάρα πολύ μάλιστα. Ένας οποιοσδήποτε θρησκευόμενος (που καλά κάνει και είναι θρησκευόμενος δεν ειναι αυτό το θέμα μας) μπορεί να παρατήσει την αγωγή που του δίνει ο γιατρός του για να ακολουθήσει τα γιατροσόφια αυτού ή κάποιου άλλου κομπογιαννίτη και εξαιτίας της επιλογής αυτής να χάσει χρόνο ζωής ή και την ίδια του την ζωή ακόμα. Και να του πούμε και μπράβο που βρίσκει και κάλυψη τα ψεύτικα πτυχία για να πετύχει αυτό το λαμπρό αποτέλεσμα; Δε μου φαίνεται καλή ιδέα.

   Όποιος κύριος είτε κυρία,σε όποια αίρεση ή θρησκεία και να ανήκει (αδιάφορο), έχει κάποια edgy γνώμη για τα εμβόλια, τον καρκίνο, το ειτζ ή οτιδήποτε άλλο και θέλει να βοηθήσει την ανθρωπότητα υπάρχει ο εξής απλός δρόμος.

   α) Αρχικά σπουδάστε ιατρική, αν δεν μπορείτε να σπουδάσετε ιατρική, μάλλον δεν αξίζουν και πολύ οι συμβουλές σας.

   β) Κάντε έρευνα πάνω σε αυτό που θέλετε

   γ) Δημοσιεύστε τα αποτελέσματα

   δ) Περιμέντε να επαληθευτούν κι από άλλους

   ε) Συγχαρητήρια, αν φτάσατε ως εδώ σώσατε τον κόσμο από κάτι! Είστε χωρίς αμφιβολία, εξαιρετικοί.

   Τώρα τα «Περιτρεχω το κοσμο ως σκύβαλο..» δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν, δεν έχει προκύψει ποτέ κανένα φάρμακο επειδή απλά κάποιος περίτρεχε τον κόσμο ως σκύβαλο. Συνήθως έπρεπε να κάνει κι άλλα πράγματα.

  • alex33

   Δεν είσαι καλά φίλε μου και σίγουρα χρειάζεσαι γιατρό…Να βγω να ισχυριστώ ότι είμαι γιατρός η δικηγόρος για να με ακούσει ο κόσμος! Τι άλλο θα ακούσουμε….

  • Komninos

   Πέρα του ότι το να παριστάνεις τον Ιατρό αποτελεί από μόνο του ποινικό αδίκημα, ο συγκεκριμένος απατεώνας έχει βλάψει κατά σύστημα και δεκάδες κόσμο – καρκινοπαθείς. Καθώς με ψευδοεπιστημονικές «μπούρδες», τους αποτρέπει από τις προβλεπόμενες θεραπείες. Ίσως θα έπρεπε να γίνει έρευνα για το πόσους έχει.. «θάψει». Θα έπρεπε ήδη να είναι στην φυλακή για απάτη κατ’εξακολούθηση και θανατηφόρο αμέλεια με ενδεχόμενο δόλο…

  • Katerina

   Αρα αγαπητέ Ιζοστατ προκειμένου να με ακούσουν, αλλά και να αποκτήσουν βαρύτητα και κύρος όσα λέω μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε τίτλο. Μπορώ να σου παρουσιαστώ λοιπόν ώς ΓΓ του ΔΣ του χρηματιστηρίου και να σου προτείνω επικαλούμενος τα πτυχία μου και τη θέση μου να αγοράσεις συγκεκριμένες μετοχές οι οποίες γνωρίζω εκ των έσω ότι θα έχουν άνοδο και εσυ θα γίνεις πλούσιος. Πραγματικός μου βέβαια σκοπός δεν θα είναι να σε βλάψω και να πουλήσεις το σπίτι σου αλλά να με ακούσεις επειδή πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι θα ανέβει η συγκεκριμένη μετοχή! Ενδιαφέρον!

  • Katerina

   Αρα αγαπητέ Ιζοστατ προκειμένου να με ακούσουν, αλλά και να αποκτήσουν βαρύτητα και κύρος όσα λέω μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε τίτλο. Μπορώ να σου παρουσιαστώ λοιπόν ώς ΓΓ του ΔΣ του χρηματιστηρίου και να σου προτείνω επικαλούμενος τα πτυχία μου και τη θέση μου να αγοράσεις συγκεκριμένες μετοχές οι οποίες γνωρίζω εκ των έσω ότι θα έχουν άνοδο και εσυ θα γίνεις πλούσιος. Πραγματικός μου βέβαια σκοπός δεν θα είναι να σε βλάψω και να πουλήσεις το σπίτι σου αλλά να με ακούσεις επειδή πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι θα ανέβει η συγκεκριμένη μετοχή! Ενδιαφέρον!

  • Katerina

   Αρα αγαπητέ Ιζοστατ προκειμένου να με ακούσουν, αλλά και να αποκτήσουν βαρύτητα και κύρος όσα λέω μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε τίτλο. Μπορώ να σου παρουσιαστώ λοιπόν ώς ΓΓ του ΔΣ του χρηματιστηρίου και να σου προτείνω επικαλούμενος τα πτυχία μου και τη θέση μου να αγοράσεις συγκεκριμένες μετοχές οι οποίες γνωρίζω εκ των έσω ότι θα έχουν άνοδο και εσυ θα γίνεις πλούσιος. Πραγματικός μου βέβαια σκοπός δεν θα είναι να σε βλάψω και να πουλήσεις το σπίτι σου αλλά να με ακούσεις επειδή πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι θα ανέβει η συγκεκριμένη μετοχή! Ενδιαφέρον!

  • Katerina

   Αρα αγαπητέ Ιζοστατ προκειμένου να με ακούσουν, αλλά και να αποκτήσουν βαρύτητα και κύρος όσα λέω μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε τίτλο. Μπορώ να σου παρουσιαστώ λοιπόν ώς ΓΓ του ΔΣ του χρηματιστηρίου και να σου προτείνω επικαλούμενος τα πτυχία μου και τη θέση μου να αγοράσεις συγκεκριμένες μετοχές οι οποίες γνωρίζω εκ των έσω ότι θα έχουν άνοδο και εσυ θα γίνεις πλούσιος. Πραγματικός μου βέβαια σκοπός δεν θα είναι να σε βλάψω και να πουλήσεις το σπίτι σου αλλά να με ακούσεις επειδή πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι θα ανέβει η συγκεκριμένη μετοχή! Ενδιαφέρον!

  • Katerina

   Αρα αγαπητέ Ιζοστατ προκειμένου να με ακούσουν, αλλά και να αποκτήσουν βαρύτητα και κύρος όσα λέω μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε τίτλο. Μπορώ να σου παρουσιαστώ λοιπόν ώς ΓΓ του ΔΣ του χρηματιστηρίου και να σου προτείνω επικαλούμενος τα πτυχία μου και τη θέση μου να αγοράσεις συγκεκριμένες μετοχές οι οποίες γνωρίζω εκ των έσω ότι θα έχουν άνοδο και εσυ θα γίνεις πλούσιος. Πραγματικός μου βέβαια σκοπός δεν θα είναι να σε βλάψω και να πουλήσεις το σπίτι σου αλλά να με ακούσεις επειδή πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι θα ανέβει η συγκεκριμένη μετοχή! Ενδιαφέρον!

 • leon06010

  Ήμουν σίγουρος ότι η απάντησή του θα ήταν άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε.
  «Περιτρεχω το κοσμο ως σκύβαλο..» Ερώτηση: σκύβαλο δεν είναι το κόπρανο;

  • Κανονικός Σφυγμός

   Σκύβαλο είναι το σκουπίδι, το απομεινάρι απ’το κοσκίνισμα του σταριού.

  • Κανονικός Σφυγμός

   Σκύβαλο είναι το σκουπίδι, το απομεινάρι απ’το κοσκίνισμα του σταριού.

 • R.Daneel Olivaw

  ειστε καταπληκτιοι παιδια!χιλια μπραβο πραγματικα.τετοιο ξεμπροστιασμα κ ξεφτιλισμα δεν εχει ξαναγινει. https://uploads.disquscdn.com/images/3bcd71efebf0a07a526bfb1dda4cd162360d00e23ce19ea000fd04f7ab90c1c1.jpg

 • Komninos

  Συγχαρητήρια και πάλι για την έρευνά σας. Αυτός ο κύριος, χρησιμοποιώντας πλαστούς και ανύπαρκτους τίτλους σπουδών και ιδιότητες, εξαπατά εδώ και χρόνια συμπολίτες μας. Κυρίως μέσω των σεμιναριών του (τα οποία κοστίζουν εκατοντάδες ευρώ) και των βιβλίων που πουλά. Ακόμα και καρκινοπαθείς έχουν πέσει στην παγίδα του. Εύχομαι σύντομα να βρεθούν άνθρωποι που θα τον στείλουν στην δικαιοσύνη – όπως στην περίπτωση Σώρρα. Αρκετά με τους αετονύχιδες απατεώνες που εκμεταλλεύονται ασύστολα την αδυναμία συναθρώπων μας…

 • ΑΡΗΣ

  Τρίζουν τα κόκκαλα του Άρη ! Έχει καταντήσει αηδία (αν οχι ιεροσυλία) η τόσο συχνή αναφορά της προσφιλούς ρήσης του, απο . . . αχαρακτήριστους, με μοναδικό σκοπό την εξιλέωση τους. Φτάνει.

  • Chronis

   Ασε τον ΑΡΗ εκει που ειναι. Θα ανεβούμε και θα πάρουμε εκδίκηση !!! Vamos !!!

  • Chronis

   Ασε τον ΑΡΗ εκει που ειναι. Θα ανεβούμε και θα πάρουμε εκδίκηση !!! Vamos !!!