Υπουργείο Υγείας για «Δρ» Μουρούτη: «Παριστάνει το γιατρό»

6

Μετά το σάλο από την δημοσιοποίηση της πρόσφατης έρευνάς μας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η  Έκθεση ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας, αναφορικά με τη δραστηριότητα του Κωνσταντίνου Μουρούτη και τα πολυάριθμα πτυχία του. 

Επιτέλους στο φως τα αποτελέσματα της (εμπιστευτικής) έρευνας που διεξήχθη από κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ) για τον «Δρ» Κων/νο Μουρούτη: «Δεν είναι γιατρός».

Η Έκθεση του Υπουργείου Υγείας, που διαρρέεται λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις μας για τα ανύπαρκτα πτυχία του «γιατρού» Μουρούτη, ουσιαστικά επιβεβαιώνει την έρευνά μας: Ο Μουρούτης όχι μόνο δεν είναι γιατρός, αλλά δεν διαθέτει και κανέναν ακαδημαϊκό τίτλο σχετικό με την ιατρική.

«Δρ» Μουρούτης, ο «γιατρός» με τα ανύπαρκτα πτυχία.


Εδώ όλη η αποκαλυπτική Έκθεση όπως δημοσιοποιήθηκε από το δημοσιογράφο Θάνο Πασχάλη: emp451

Φαίνεται πως ο σάλος κινητοποίησε τις αρμόδιες κρατικές αρχές που πια ζητούν την συνδρομή της δικαιοσύνης και διαβιβάζουν την Έκθεση-κόλαφο στον Εισαγγελέα.

Το έγγραφο του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας, φέρει ημερομηνία 31/3/17, και αναφέρεται στο κ. Μουρούτη με τα αρχικά Μ.Κ. για τον οποίο αποκαλύπτει: «παριστάνει το γιατρό»

Ωστόσο αναγνωρίζει πως υπάρχει πρόβλημα για τις υπηρεσίες Υγείας να ελέγξουν κάποιον που δεν είναι γιατρός, αλλά τον παριστάνει.

Τέλος, το κωμικοτραγικό είναι ότι το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας (δηλαδή ένας κρατικός φορέας) μέμφεται, ουσιαστικά, άλλους κρατικούς φορείς που του παραχωρούν βήμα για να παρουσιάζει τις απόψεις του επί θεμάτων υγείας (πχ εμβόλια) που δημιουργούν «ανησυχία και αμφιβολίες… αναφορικά με την πρόληψη κατά της διάδοσης ασθενειών».

Θοδωρής Δανιηλίδης (διαχειριστής ellinikahoaxes.gr)
Θάνος Επαχτίτης (ellinikahoaxes.gr – διαχειριστής factchecker.gr)
Στάμος Αρχοντής (ellinikahoaxes.gr)
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημήτρης Αλικάκος

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • JOHN

  Πχ όταν είσαι θεριακλής για 20 έτη και αδειάζεις 2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα τι περιμένεις οεο??

  Λυπάμαι αλλά ο απατεώνας Μουρούτης ΔΕΝ «έθαψε» κανέναν καρκινοπαθή!!Μόνοι τους αυτοκτονήσαν’ το ίδιο το κεφάλι τους φταίει, ας προσέχαν!!

 • JOHN

  Πχ όταν είσαι θεριακλής για 20 έτη και αδειάζεις 2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα τι περιμένεις οεο??

  Λυπάμαι αλλά ο απατεώνας Μουρούτης ΔΕΝ «έθαψε» κανέναν καρκινοπαθή!!Μόνοι τους αυτοκτονήσαν’ το ίδιο το κεφάλι τους φταίει, ας προσέχαν!!

 • Sir Maybach

  Γιατρός από τα LIDL αλλά και κράτος απ΄ τα Jumbo!

 • princeZK

  Μην τα δημοσιεύετε αυτά μπας και τον πιάσουν στον ύπνο και τον χώσουν μεσα… Αν είναι έξυπνος αυτή τη στιγμή θα βρίσκεται σε αεροπλάνο για την Αργεντινή

 • Komninos

  Η περίπτωση του συγκεκριμένου απατεώνα αποτελεί μια ακόμα περίπτωση ΚΡΑΤΙΚΗΣ ανεπάρκειας και ανυπαρξίας των θεσμών. Όπως και η περίπτωση Σώρρα, όπου για 5 χρόνια ένας πλακάς εξαπατούσε μαζικά κόσμο, ενώ είχε το θράσσος να στέλνει εξώδικα ακόμα και σε δημόσιες υπηρεσίες. Και εκεί το κράτος δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και τελικά βρέθηκαν 2 πολίτες να τον πάνε στα δικαστήρια.

  Συμπέρασμα: Αυτό το κράτος θέλει ξήλωμα από την αρχή.

  ΥΓ1: Ο Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας – περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες ο Μουρούτης – είναι ο κύριος εκφραστής της ανεπάρκειας των κρατικών θεσμών. Καθώς ουδέποτε προσπάθησε σοβαρά να δράσει εναντίον αυτού του απατεώνα, ενώ δέχεται καταγγελίες εδώ και χρόνια. Κρίμα και ντροπή (σας) κύριοι.

  ΥΓ2: Εύχομαι να βρεθούν μερικοί χριστιανοί από αυτούς που εξαπάτησε, και να στείλουν στην δικαιοσύνη τον συγκεκριμένο απατεώνα. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει την εγκληματική του δράση. Ίσως είναι ώρα για να γίνει επιτέλους έρευνα και για το πόσους καρκινοπαθείς «έθαψε», με τις ψευδοεπιστημονικές θεραπείες του…

 • CSK

  Μιλάμε για κράτος παρωδία! Όχι μόνο έκανε τόσα χρόνια να ελέγξει τον απατεώνα, αλλά αντί να γράψουν μία έκθεση καταπέλτη και να τον στείλουν στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του κατεπίγοντος, το πάνε στο χαλαρό, λέγοντας το αυτονόητο… Πίσσα και πούπουλα!!!!!!