Ποιοι είμαστε
Αρχική Υπουργείο Υγείας για «Δρ» Μουρούτη: «Παριστάνει το γιατρό»ΥΓΕΙΑ SCAMS ΔΙΑΦΟΡΑ

Υπουργείο Υγείας για «Δρ» Μουρούτη: «Παριστάνει το γιατρό»

1 Μαΐ
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Μετά το σάλο από την δημοσιοποίηση της πρόσφατης έρευνάς μας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η  Έκθεση ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας, αναφορικά με τη δραστηριότητα του Κωνσταντίνου Μουρούτη και τα πολυάριθμα πτυχία του. 

Επιτέλους στο φως τα αποτελέσματα της (εμπιστευτικής) έρευνας που διεξήχθη από κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ) για τον «Δρ» Κων/νο Μουρούτη: «Δεν είναι γιατρός».

Η Έκθεση του Υπουργείου Υγείας, που διαρρέεται λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις μας για τα ανύπαρκτα πτυχία του «γιατρού» Μουρούτη, ουσιαστικά επιβεβαιώνει την έρευνά μας: Ο Μουρούτης όχι μόνο δεν είναι γιατρός, αλλά δεν διαθέτει και κανέναν ακαδημαϊκό τίτλο σχετικό με την ιατρική.

«Δρ» Μουρούτης, ο «γιατρός» με τα ανύπαρκτα πτυχία.


Εδώ όλη η αποκαλυπτική Έκθεση όπως δημοσιοποιήθηκε από το δημοσιογράφο Θάνο Πασχάλη: emp451

Φαίνεται πως ο σάλος κινητοποίησε τις αρμόδιες κρατικές αρχές που πια ζητούν την συνδρομή της δικαιοσύνης και διαβιβάζουν την Έκθεση-κόλαφο στον Εισαγγελέα.

Το έγγραφο του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας, φέρει ημερομηνία 31/3/17, και αναφέρεται στο κ. Μουρούτη με τα αρχικά Μ.Κ. για τον οποίο αποκαλύπτει: «παριστάνει το γιατρό»

Ωστόσο αναγνωρίζει πως υπάρχει πρόβλημα για τις υπηρεσίες Υγείας να ελέγξουν κάποιον που δεν είναι γιατρός, αλλά τον παριστάνει.

Τέλος, το κωμικοτραγικό είναι ότι το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας (δηλαδή ένας κρατικός φορέας) μέμφεται, ουσιαστικά, άλλους κρατικούς φορείς που του παραχωρούν βήμα για να παρουσιάζει τις απόψεις του επί θεμάτων υγείας (πχ εμβόλια) που δημιουργούν «ανησυχία και αμφιβολίες… αναφορικά με την πρόληψη κατά της διάδοσης ασθενειών».

Θοδωρής Δανιηλίδης (διαχειριστής ellinikahoaxes.gr)
Θάνος Επαχτίτης (ellinikahoaxes.gr – διαχειριστής factchecker.gr)
Στάμος Αρχοντής (ellinikahoaxes.gr)
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημήτρης Αλικάκος

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.