Μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα προκαλεί δέος στην Ινδονησία! – Καταρρίπτεται

Σύμφωνα με άρθρα που κυκλοφορούν σε πολλές ιστοσελίδες, ένα μυστηριώδες πλάσμα ξεβράστηκε στις ακτές της Ινδονησίας, προκαλώντας πονοκέφαλο στους ειδικούς, οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

 

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ [/icon_list_item][/icon_list]

Στο newsit.gr, newsbeast.gr, documento.gr κτλ, διαβάζουμε:

 

Τι βρέθηκε στ’ αλήθεια στην Ινδονησία;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα κατάρριψης ψευδών ειδήσεων snopes.com, αυτό που βλέπουμε στις εικόνες και τα βίντεο, είναι το πτώμα μιας φάλαινας που ξεβράστηκε στην ακτή.

Το «πλάσμα» είναι πολύ μεγάλο για να είναι καλαμάρι, όπως υπέθεσαν κάποιοι. Σύμφωνα με το Smithsonian National Museum of Natural History, τα γιγαντιαία καλαμάρια, έχουν μήκος έως 14 μέτρα, ενώ το πτώμα της φάλαινας, είναι τουλάχιστον άλλα 10 μέτρα μεγαλύτερο.

Στις 11 Μαΐου 2017, το τοπικό ενημερωτικό πόρταλ Tribun News, ανέφερε πως επρόκειτο για πτώμα φάλαινας και όχι καλαμαριού.

 

Με βάση τα ανωτέρω, οι ισχυρισμοί πως πτώμα μυστηριώδους πλάσματος, ξεβράστηκε σε ακτή της Ινδονησίας, καταρρίπτεται.

Μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα προκαλεί δέος στην Ινδονησία! – Καταρρίπτεται

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης

Διαχειριστής - Συντονιστής at ellinika hoaxes
Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε
  • Μ. Τ

    Σε όσα άρθρα διάβασα, ανέφεραν όλα διαζευκτικά τη φάλαινα. Οπότε αυτό που κάνατε ήταν να συγκεκριμενοποιήσετε τι είναι, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ, όχι διαψεύδοντας τα άρθρα

    • Giorgos T

      Ε μάστορα, μήτε η φάλαινα, μήτε το καλαμάρι είναι μυστηριώδη πλάσματα. Πασίγνωστα και καταγεγραμμένα είναι από αιώνες. Μια χαρά καταρρίπτεται η μπούρδα που αναφέρει με τρανταχτά γράμματα στον τίτλο ΜΥΣΤΗΡΙΏΔΕΣ πλάσμα, για τραβήξει πέντε δέκα κλικ παραπάνω από μυστηριοπληγμένους σαν του λόγου σου.