Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται : Συνέλαβαν Κύπριο φοιτητή στο Heathrow με 23 κιλά λουκάνικα, παστουρμά, χαλλούμι και σεφταλιέςHOAXES ΔΙΑΦΟΡΑ

Καταρρίπτεται : Συνέλαβαν Κύπριο φοιτητή στο Heathrow με 23 κιλά λουκάνικα, παστουρμά, χαλλούμι και σεφταλιές

14 Μαΐ
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε σαν πραγματική είδηση ακόμα ένα σατιρικό άρθρο, ενδεικτικά μπορείτε να το δείτε στο WiFi NEWS, fonien.gr  και SigmaLive.

ΨΕΥΔΕΣ

Λονδίνο: Συνέλαβαν Κύπριο Φοιτητή στο Heathrow με 23 κιλά λουκάνικα, παστουρμά, χαλλούμι και σιεφταλιές

Λονδίνο: Συνέλαβαν Κύπριο Φοιτητή στο Heathrow με 23 κιλά λουκάνικα, παστουρμά, χαλλούμι και σιεφταλιές

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι τελωνειακοί στο αεροδρόμιο Χήθροου του Λονδίνου, όταν χθες στις 11.45 το πρωί εντόπισαν στην αίθουσα αφίξεων ένα Κύπριο φοιτητή που έφτασε από τη Λάρνακα έχοντας μαζί του 23 κιλά λουκάνικα, παστουρμά, σιεφταλιές, κουπέπια και χαλλούμι.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα σκυλιά αφηνίασαν κατά την διαδικασία ελέγχου προσώπων και αποσκευών

Κατά τον έλεγχο που ακoλούθησε διαπιστώθηκε ότι ο φοιτητής είχε επιμελώς κρυμμένα τα λουκάνικα στις αποσκευές του κάτω από σώβρακα και φανέλλες, και τα οποία προσπάθησε να τα εισάγει στη Μεγάλη Βρετανία  μας  χωρίς να τα δηλώσει ως όφειλε, ανέφερε τελωνειακό στέλεχος την Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Οι βρετανικές αρχές κάνουν λόγο για λαθρεμπορίου που ανθεί τα τελευταία χρόνια ενώ ο νεαρός φοιτητής ματαία προσπάθησε να εξηγήσει ότι πρόκειται για παρεξήγηση και όλα είναι για προσωπική χρήση

Οι τελωνειακοί προέβησαν σε δέσμευση των προϊόντων  σύμφωνα με τον κανονισμό 1889/2005, ο οποίος προβλέπει πρόστιμο ύψους  5000 και μέχρι και φυλάκιση 2 χρόνων

Πηγές από την Κυπριακή παροικία πάντως αναφέρουν ότι η μητέρα του φοιτητή μετά από επικοινωνία των Βρετανικών αρχών ζήτησε όπως τα κουπέπια και σιεφταλιές να τοποθετηθούν στον θάλαμο μέχρι έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Πρόκειται για σατιρικό άρθρο που αρχικά δημοσιεύτηκε στην σατιρική ιστοσελίδα της Κύπρου ΞΕΡΟΤΗΑΝΑ ΠΑΦΟΥ.  Στο διαδίκτυο, σχεδόν, κανείς δεν ενδιαφέρεται να ελέγξει την πραγματική πηγή της είδησης και έτσι με την μέθοδο του copy paste δίχως έλεος φτάνει ακόμα ένα σατιρικό άρθρο να παρουσιάζεται σαν είδηση.

Ο σατιρικός χαρακτήρας της ιστοσελίδας ΞΗΡΟΤΗΑΝΑ ΠΑΦΟΥ φαίνεται και από τις πληροφορίες που υπάρχουν στην ίδια την ιστοσελίδα.

https://xeroteana.com/about-us/

Αρθρογράφος - Ερευνητής