Ποιοι είμαστε
Αρχική Ο Σαμψών ΔΕΝ χρειάζεται κοινοποιήσεις.HOAXES FAKE NEWS LIKE FARMING

Ο Σαμψών ΔΕΝ χρειάζεται κοινοποιήσεις.

16 Μαΐ
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Επανακυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στο Facebook η φήμη ότι ο θρυλικός Σαμψών – παλαίμαχος παλαιστής, κατά κόσμον Γιάννης Κεσκιλίδης, ζει χωρίς σύνταξη κι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ξεχασμένος κι εγκαταλελειμμένος από το κράτος. 

ΨΕΥΔΕΣ

Πριν από λίγα χρόνια η “είδηση” έπαιξε στις ακόλουθες ιστοσελίδες: pentapostagma. gr, athensmagazine.grgossip-tv.grzougla.grthrakiotis.com

Τα δημοσιεύματα τότε χαρακτηριστικά ανέφεραν:

Ένας ΗΡΩΑΣ που δόξασε την Ελλάδα, στα 85 του χρόνια σήμερα δεν έχει σύνταξη να ζήσει

Δύσκολες ώρες βιώνει ο θρυλικός «Σαμψών», κατά κόσμον Γιάννης Κεσκελίδης ο οποίος αν και πλέον 85 ετών, βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση και δεν παίρνει καμία σύνταξη.
Όπως αναφέρει και η ανάρτηση θαυμαστών του «Ο ΣAMΨΩΝ…ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ AΠΟ ΤOYΣ 10.924.020 ΕΛΛΗΝΕΣ» που αντιμετωπίζουν με σκληρότητα την άγρια οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα μας. Έτσι, όλοι όσοι τον θαυμάζουν και τον αγαπούν για τα κατορθώματά του στο παρελθόν αποφάσισαν να ξεκινήσουν εκστρατεία ώστε να καταφέρει κάποια στιγμή ο αγαπημένος Σαμψών να πάρει σύνταξη ώστε να ζει αξιοπρεπώς. Διαβάστε παρακάτω το συγκινητικό μήνυμα που έχουν αναρτήσει οι θαυμαστές του στο facebook και ζητούν από όλους μας το «like» μας ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.
Το τελευταίο διάστημα ο “Σαμσών” ήρθε ξανά στην επιφάνεια για λόγους like farming.
O ίδιος έχει διαψεύσει αυτά τα δημοσιέυματα σε μια συνέντευξη στο VICE

Είχαν ακουστεί διάφορα περί αδυναμίας βιοπορισμού και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής σας.

Όλα αυτά είναι ανυπόστατα ψέματα, ίσως με καλές προθέσεις από αυτούς που τα έγραψαν. Είχα φροντίσει με 15ετή ασφάλιση στο ΤΣΑΥ (Ταμείο Συντάξεων και Αυτασφάλισης) να έχω τη σύνταξή μου, αυτή τη χαμηλή που έχουν οι περισσότεροι συνταξιούχοι. Είχα αγοράσει κι ένα σπίτι στη Νέα Ιωνία και δεν έχω πρόβλημα, όπως είχε γραφτεί. Γι’ αυτό και εύχομαι σε όλους να είναι καλά.

Κατά συνέπεια, αποδεικνύεται ότι ο αγαπητός Σαμψών δεν χρειάζεται καμία κοινοποίηση στο facebook. Να είναι καλά και να συνεχίζει να απολαμβάνει χρόνο με την εγγονή του.

Συντακτική ομάδα