Ποιοι είμαστε
Αρχική Έρευνα απάτη στο facebook με “έπαθλο” δύο δωρεάν αεροπορικά εισιτήριαHOAXES SCAMS

Έρευνα απάτη στο facebook με “έπαθλο” δύο δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια

30 Μαΐ
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Ακόμη μια ψεύτικη έρευνα κοινοποιείται στο facebook, με “έπαθλο” δύο δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, της εταιρίας Aegean Airlines. 

[icon_list style=”font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;”] [icon_list_item type=”warning”]ΑΠΑΤΗ[/icon_list_item] [/icon_list]

Η ψεύτικη έρευνα, υπόσχεται δύο εισιτήρια αν απαντήσεις σε 3 απλές ερωτήσεις και την κοινοποιήσεις στο facebook για να συνεχίσει να διαδίδεται.

H Aegean Airlines μέσω της επίσημης σελίδας της προειδοποιεί τους χρήστες του facebook για τον ψευδή διαγωνισμό και προέβη στην κάτωθι ανακοίνωση.
Ανακοίνωση: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικη ιστοσελίδα με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων της Εταιρείας μας μέσω της οποίας διενεργεί έρευνα και παραπλανητικό διαγωνισμό http://qq5mx92.us/AegeanAirlines/?kZh8cYK .
Η εν λόγω ιστοσελίδα και ο διενεργούμενος από αυτήν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση φέρει ή έχει με την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.
Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η Εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.
Για την επίσημη ενημέρωση σας σχετικά με την Εταιρεία μας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines/ ,
στο twitter το https://twitter.com/aegeanairlines
και στο instagram το https://www.instagram.com/aegeanairlines/ .
Ευχαριστούμε

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.