ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! 500 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, είναι η περιουσία των Rothschilds – Καταρρίπτεται

6

Μια παλιότερη ιστορία σχετικά με τον αμύθητο πλούτο της οικογένειας Rothschild, έκανε εκ νέου την εμφάνισή της στο ελληνικό «αφυπνισμένο» διαδίκτυο. Σύμφωνα με αυτή, η περιουσία τους, ξεπερνά τα 500 τρισεκατομμύρια.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»refresh»]ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΔΗΣΗΣ[/icon_list_item][/icon_list]

 

 

Στο triklopodia.groparlapipas.gr και παλιότερα στο thesecretrealtruth.blogspot.gr, διαβάζουμε:

Ποια είναι η αλήθεια;

Ο ισχυρισμός πως η περιουσία των Rothschild φτάνει ή μπορεί να ξεπερνά τα 500 τρισ, είναι το λιγότερο εξωφρενικός για οποιονδήποτε με στοιχειώδη νοημοσύνη. Ο λόγος είναι εξαιρετικά απλός: ο συνολικός πλούτοςτου πλανήτη, μετά βίας ξεπερνά τα 240 τρισ. δολάρια.

Την ίδια στιγμή, μόνο ένας Rothschild (Benjamin de Rothschild) συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους της Γης και βρίσκεται στη θέση 1.121 με περιουσία «μόλις» $1,71 δισ. Ενδεικτικά, ο Bill Gates που είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στο πλανήτη, έχει περιουσία $86 δισ. με τον Warren Buffet στη δεύτερη θέση με $75,6 δισ. και τον Jeff Bezos στη τρίτη με $72,8 δισ.

Κάθε συνωμοσιολογική ιστοσελίδα που σέβεται τον εαυτό της, δε μπορεί παρά να μην κάνει συχνές αναφορές στη θεωρία που προτάσσει πως οι κυβερνήσεις του πλανήτη βρίσκονται υπό τον έλεγχο ενός σκιώδους οργάνου που απαρτίζεται από μέλη των οικογενειών Rothschild, Ρόκφελερ κτλ.

Η μονολιθική ιδέα του »Οίκου των Rothschild» δεν υφίσταται στις μέρες μας. Το πλησιέστερο είναι το Rothschilds Continuation Holdings AG, μια ελβετική εταιρία που διαχειρίζεται κεφάλαια -μεταξύ άλλων- κάποιον εταιριών που έχουν ιδρυθεί από Ρότσιλντ. Δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος στο διοικητικό συμβούλιο που να ανήκει στην οικογένεια. Ο τελευταίος συνταξιοδοτήθηκε το 2011, αν και περίπου 8 Ρότσιλντ ίσως να κατέχουν μετοχές. Με κάποια δις ενεργητικό, είναι σχετικά μικρό »ψάρι» σε μία θάλασσα με πολύ μεγαλύτερα ιδρύματα όπως οι Deutsche Bank, Mitsubishi UFJ Financial Group, HSBC Holdings, BNP Paribas, Japan Post Bank, Crédit Agricole Group, Barclays PLC, Industrial & Commercial Bank of China, Royal Bank of Scotland Group, JP Morgan Chase & Co. κτλ. Περισσότερα για την ιστορία της οικογένειας Rothschild, εδώ.

Από τα ανωτέρω καταλαβαίνουμε πως τα δημοσιεύματα για την αμύθητη περιουσία των Rothschild, δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα και ο μοναδικός σκοπός τους είναι η κλικοθηρία.

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! 500 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, είναι η περιουσία των Rothschilds – Καταρρίπτεται

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης

Διαχειριστής - Συντονιστής at ellinika hoaxes
Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε
 • Bupwv Tou Alekou

  Η Κόκκινη Ασπίδα δεν χρειάζεται να έχει ούτε ένα νόμισμα στο όνομα τους από την στιγμή που αυτοί οι Σατανάδες είναι υπεύθυνοι στην εκτηπωση και στην φύλαξη όλον τον χρημάτων του κόσμου !!!

 • Bupwv Tou Alekou

  Ρε Δένδια , εσυ το έγραψες; χαχαχαχα

 • νικος

  Αυτο το πράγμα που καταρρίπτεται τον εαυτο σας στα ellinika hoxes δεν μπορω να το καταλάβω βαζετε ενα βιντεακι που ειναι απο το bbc και ρίχνεται το φταίξιμο στους σηνωμοσιολογους, απο ποτε το bbc ειναι σηνωμοσιολογοι και ο μπογδανος τα ιδια λεει για τους ροτσιλντ αφου αρχίσανε τα συστημικά μεσα να λενε την αληθια αυτα που ελέγχονται απο αυτους αρα δεν θελουν πλέον να ειναι κρυφοί αφου ετσι και αλλιώς απο το ιντερνετ τους εχει μαθει και η κουτσι Μαρία απο ποιον πλέον να κρυφτούνε και στο βιβλιο του ο ροκφελερ παραδέχεται οτι ειναι ένοχος και θελει την παγκοσμια διακυβερνιση και ειναι περήφανος για αυτο τη προσπαθείτε να καταρρίψετε τους ιδιους άλλοι τα γραφουν τα βιβλία δεν τα γράφου αυτοι

 • Αρχαίος

  Τα άρθρα αυτού του τύπου, μεταξύ άλλων έχουν ως στόχο και τη δημιουργία κλίματος για ανακατανομή του πλούτου. Ας θεωρήσουμε ότι η πληροφορία είναι αληθής. Και ας κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και θεωρήσουμε ότι με κάποιο τρόπο γίνεται δήμευση αυτής της περιουσίας και όλων των περιουσιών των πλουσίων και μοίρασμα στους φτωχούς του πλανήτη. Τι θα συμβεί τότε; Θα τρέξουν όλοι αυτοί οι φτωχοί σε καταστήματα για αγορές, σε γραφεία ταξιδίων για διακοπές, σε μεσιτικά γραφεία για αγορές ακινήτων. Η ζήτηση θα πάει στα ύψη και ως φυσικό επακόλουθο θα υπάρξει υψηλότατος πληθωρισμός, ο οποίος ουσιαστικά θα μηδενίσει την αξία αυτών των χρημάτων. Γιατί; Διότι αυτά τα χρήματα δεν έχουν αντίκρισμα στα υλικά αγαθά που προορίζονται για τους μέσους ανθρώπους. Έτσι θα υπάρξει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με την κοπή χρήματος, με τη μόνη διαφορά ότι οι πλούσιοι θα μείνουν χωρίς περιουσία. Τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε.

 • Nikolaos Vafeidis

  Αρθρογράφος: Εϊναι hoax εξαιτίας των επίσημων στοιχείων.
  «Συνομωσιολόγος»: Τα επίσημα στοιχεία δίνονται από οργανισμούς που ελέγχονται από τους Ροθτσιλντ.
  Φαύλος κύκλος.

  • νικος

   Και τα δυο ειναι ηλιθιότητα να τα πιστεύεις, αμα πιστεύεις οτι τα επίσημα στοιχεια ειναι παντα ελεγχόμενα μπορει να πιστέψεις και τον Μογγόλο τον Σωρρα, αλλα μην συγκρίνουμε την που… με την βουρτσα ο άλλος ειναι τραπεζίτης και εχει τα σχεδον ολες της τραπεζες του κοσμου, και πολλές ελληνικές, με σπίτια εκατομμύριων δεν ειναι το ιδιο πραγμα δεν ειναι συνωμοσιολογία οτι οι τραπεζίτες ελέγχουν τον κοσμο και ενα παιδι μπορει να το καταλάβει αυτο