Ποιοι είμαστε
Αρχική ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! 500 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, είναι η περιουσία των Rothschilds – ΚαταρρίπτεταιHOAXES FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! 500 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, είναι η περιουσία των Rothschilds – Καταρρίπτεται

9 Ιου
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Μια παλιότερη ιστορία σχετικά με τον αμύθητο πλούτο της οικογένειας Rothschild, έκανε εκ νέου την εμφάνισή της στο ελληνικό «αφυπνισμένο» διαδίκτυο. Σύμφωνα με αυτή, η περιουσία τους, ξεπερνά τα 500 τρισεκατομμύρια.

ΨΕΥΔΕΣ

[icon_list style=”font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;”] [icon_list_item type=”refresh”]ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΔΗΣΗΣ

 

 

Στο triklopodia.groparlapipas.gr και παλιότερα στο thesecretrealtruth.blogspot.gr, διαβάζουμε:

Ποια είναι η αλήθεια;

Ο ισχυρισμός πως η περιουσία των Rothschild φτάνει ή μπορεί να ξεπερνά τα 500 τρισ, είναι το λιγότερο εξωφρενικός για οποιονδήποτε με στοιχειώδη νοημοσύνη. Ο λόγος είναι εξαιρετικά απλός: ο συνολικός πλούτοςτου πλανήτη, μετά βίας ξεπερνά τα 240 τρισ. δολάρια.

Την ίδια στιγμή, μόνο ένας Rothschild (Benjamin de Rothschild) συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους της Γης και βρίσκεται στη θέση 1.121 με περιουσία «μόλις» $1,71 δισ. Ενδεικτικά, ο Bill Gates που είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στο πλανήτη, έχει περιουσία $86 δισ. με τον Warren Buffet στη δεύτερη θέση με $75,6 δισ. και τον Jeff Bezos στη τρίτη με $72,8 δισ.

Κάθε συνωμοσιολογική ιστοσελίδα που σέβεται τον εαυτό της, δε μπορεί παρά να μην κάνει συχνές αναφορές στη θεωρία που προτάσσει πως οι κυβερνήσεις του πλανήτη βρίσκονται υπό τον έλεγχο ενός σκιώδους οργάνου που απαρτίζεται από μέλη των οικογενειών Rothschild, Ρόκφελερ κτλ.

Η μονολιθική ιδέα του »Οίκου των Rothschild» δεν υφίσταται στις μέρες μας. Το πλησιέστερο είναι το Rothschilds Continuation Holdings AG, μια ελβετική εταιρία που διαχειρίζεται κεφάλαια -μεταξύ άλλων- κάποιον εταιριών που έχουν ιδρυθεί από Ρότσιλντ. Δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος στο διοικητικό συμβούλιο που να ανήκει στην οικογένεια. Ο τελευταίος συνταξιοδοτήθηκε το 2011, αν και περίπου 8 Ρότσιλντ ίσως να κατέχουν μετοχές. Με κάποια δις ενεργητικό, είναι σχετικά μικρό »ψάρι» σε μία θάλασσα με πολύ μεγαλύτερα ιδρύματα όπως οι Deutsche Bank, Mitsubishi UFJ Financial Group, HSBC Holdings, BNP Paribas, Japan Post Bank, Crédit Agricole Group, Barclays PLC, Industrial & Commercial Bank of China, Royal Bank of Scotland Group, JP Morgan Chase & Co. κτλ. Περισσότερα για την ιστορία της οικογένειας Rothschild, εδώ.

Από τα ανωτέρω καταλαβαίνουμε πως τα δημοσιεύματα για την αμύθητη περιουσία των Rothschild, δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα και ο μοναδικός σκοπός τους είναι η κλικοθηρία.

http://www.factchecker.gr/index.php/2017/06/09/rothschild-wealth/

Fact-check for the sake of Democracy