Έλαβε η NASA μήνυμα από τη κοίλη Γη;

3

Η συνωμοσιολογική ανοησία της εβδομάδας, αναφέρει πως πριν από 20 χρόνια, η NASA, έλαβε μήνυμα από τα Τάρταρα, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη της κοίλης Γης.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

 

Στο el.gr, του Δημοσθένη Λιακόπουλου, διαβάζουμε:

Τι μας κρύβουν;

Όσον αφορά το υποτιθέμενο μήνυμα από τη κοίλη Γη, απολύτως τίποτα. Όπως μας ενημερώνει και το άρθρο του el.gr, πηγή της είδησης, είναι η ιστοσελίδα weeklyworldnews.com. Πρόκειται καθαρά για σατιρικό ιστότοπο, δημιουργίας και αναπαραγωγής φανταστικών ιστοριών, όπως αυτή με το σήμα που έλαβε η NASA από τα βάθη της Γης. Η «είδηση», κυκλοφορεί στα συνωμοσιολογικά «φόρα», εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια.

Από ιστορίες για εξωγήινους και τον μεγαλοπόδαρο, έως το νέο φάρμακο κατά του αλκοολισμού από αποξηραμένη κοπριά τίγρης, η φαντασία των συντακτών της ιστοσελίδας, είναι ανεξάντλητη.

Το σχετικό disclaimer του weeklyworldnews.com, μας ξεκαθαρίζει πως το περιεχόμενο είναι προϊόν φαντασίας και σάτιρας:

Από τα ανωτέρω, καταλαβαίνουμε πως η «είδηση» περί μηνυμάτων από τη κοίλη Γη που αναδημοσίευσε ως αληθινή το el.gr, είναι προϊόν σάτιρας και καταρρίπτεται.

Έλαβε η NASA μήνυμα από τη κοίλη Γη;