Έλαβε η NASA μήνυμα από τη κοίλη Γη;

3

Η συνωμοσιολογική ανοησία της εβδομάδας, αναφέρει πως πριν από 20 χρόνια, η NASA, έλαβε μήνυμα από τα Τάρταρα, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη της κοίλης Γης.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

 

Στο el.gr, του Δημοσθένη Λιακόπουλου, διαβάζουμε:

Τι μας κρύβουν;

Όσον αφορά το υποτιθέμενο μήνυμα από τη κοίλη Γη, απολύτως τίποτα. Όπως μας ενημερώνει και το άρθρο του el.gr, πηγή της είδησης, είναι η ιστοσελίδα weeklyworldnews.com. Πρόκειται καθαρά για σατιρικό ιστότοπο, δημιουργίας και αναπαραγωγής φανταστικών ιστοριών, όπως αυτή με το σήμα που έλαβε η NASA από τα βάθη της Γης. Η «είδηση», κυκλοφορεί στα συνωμοσιολογικά «φόρα», εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια.

Από ιστορίες για εξωγήινους και τον μεγαλοπόδαρο, έως το νέο φάρμακο κατά του αλκοολισμού από αποξηραμένη κοπριά τίγρης, η φαντασία των συντακτών της ιστοσελίδας, είναι ανεξάντλητη.

Το σχετικό disclaimer του weeklyworldnews.com, μας ξεκαθαρίζει πως το περιεχόμενο είναι προϊόν φαντασίας και σάτιρας:

Από τα ανωτέρω, καταλαβαίνουμε πως η «είδηση» περί μηνυμάτων από τη κοίλη Γη που αναδημοσίευσε ως αληθινή το el.gr, είναι προϊόν σάτιρας και καταρρίπτεται.

Έλαβε η NASA μήνυμα από τη κοίλη Γη;

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης

Διαχειριστής - Συντονιστής at ellinika hoaxes
Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε
 • BK DATA & HARDWARE DATA

  Κοίλη γη, κούφια γη, επίπεδη γη, γη σε επίπεδα και υπογεια… Στο τέλος όλοι αυτοί οι ηλίθιοι θα με κάνουν να αναρωτιέμαι για αυτά που ξέρω. Τελικά η βλακεία είναι ανίκητη. Και δεν κατηγορώ τον Λιακό. Αυτός καλά ξηγιέται αφου πουλάει ό,τι κόπια βλακείας υπάρχει, βάζει και κανά δυο σάλτσες και βγάζει ΤΑ λεφτά. Κατηγορώ όλους τους υπόλοιπους που έχουν απωλέσει οποιαδήποτε ίχνος λογικής και πιστεύουν ό,τι να ναι!! Από κοίλες γαίες και τους Ελ , μέχρι εξωγήινες δυνάμεις και παγκόσμιες συνομωσίες. Να πω την αλήθεια περίμενα να διαβάσω οτι την κούφια αυτή γη την κυβερνούν φυσικα οι Έλληνες και έχουν υπερδιαστημική τεχνολογία.

 • Antigonos Gonatias

  Το πρωτοσέλιδο με τον bigfoot και τον ξυλοκόπο είναι απίστευτο!Είναι οτι πρέπει για να σου φτιάχνει την διάθεση

  μετα την κατάθλιψη που παθαίνεις όταν έρχεσαι σε επαφή με <> και λοιπούς <>.

 • Ροζ τοστιερα

  Όσο ηλιθια και αν ειναι η συνομωσια της κουφιας γης, την ηλιθιοτητα της επιπεδης γης δεν την πιανει.