Μιλήστε με τον Χριστό με μόλις 100 ευρώ την ώρα!

21

Έχετε λεφτά για πέταμα; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε μπορείτε να μιλήσετε με τον Ιησού Χριστό (100 ευρώ), τη Μαρία Μαγδαληνή (άλλα 100 ευρώ), η αν είστε μπατίρηδες ή έχετε καβούρια στις τσέπες, μπορείτε να κάνετε Ρέικι με Αγγέλους, για μόλις 50 ευρώ. Όλα αυτά, είτε στο χώρο «θεραπευτηρίου» στον Άλιμο, ή ακόμη και μέσω Skype.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»warning»]ΑΠΑΤΗ[/icon_list_item] [/icon_list]

 

Ο λόγος για το «Angels House University» (!), όπου παρέχονται θεραπείες με κρυστάλλους, ανάπτυξη πνευματικών ικανοτήτων, επικοινωνία με ανώτερες υπάρξεις κτλ. Για παράδειγμα, η επικοινωνία μέσω του διαυλιστή ιδιοκτήτη της επιχείρησης με τον Χριστό, κοστίζει 100 ευρώ την ώρα. Το κόστος εξηγείται για τον απλούστατο λόγο διότι ο Ιησούς είναι σε άλλη διάσταση και το τηλεφώνημα είναι υπεραστικό. Σύμφωνα με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ όμως, υπάρχουν και άλλοι με αυτές τις δυνατότητες που το κάνουν «τζάμπα». Προφανώς ο ιδιοκτήτης του Angels House, δεν έχει ενημερωθεί πως οι χρεώσεις περιαγωγής (roaming) μέσω διαστάσεων έχουν καταργηθεί…

Το συγκεκριμένο μαγαζί ωστόσο, έχει εξελίξει την επικοινωνία με τις ανώτερες υπάρξεις, αφού δεν υπόσχονται καθαρές «προβλέψεις» για τα μελλούμενα, αλλά γενικότερες «κατευθύνσεις»:

Εμείς πάντως, μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως ο Ιησούς, όλα τα βλέπει και όλα τα ξέρει. Α, και κάτι ακόμη. Σύμφωνα με τις Γραφές, ουδέποτε πήρε χρήματα για τις συμβουλές και τα θαύματά του.

Η εν λόγω επιχείρηση, διατηρεί και σελίδα στο facebook με σχεδόν 20.000 likes.

 

Ας σοβαρευτούμε λίγο…

Ο διαυλισμός και η μαντεία, είναι αποδεδειγμένες απάτες. Όταν μάλιστα καταπιάνονται με θέματα υγείας, το πράγμα σοβαρεύει.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά

Αγγελικό Ρέικι

Το Ρέικι είναι μία μορφή εναλλακτικής ιατρικής η οποία αναπτύχθηκε το 1922 στην Ιαπωνία από τον Βουδιστή μοναχό Dr Mikao Usui. Εξυπακούεται πως πρόκειται για ψευδοεπιστήμη. Το «Αγγελικό Ρέικι» είναι μια «θεραπευτική» μέθοδος με τη βοήθεια Αγγέλων. Τίποτα από τα ανωτέρω, δεν είναι αναγνωρισμένο σε καμία χώρα του πλανήτη.

Διαυλισμός – Chanelling

Κάποιοι άνθρωποι, ισχυρίζονται πως μπορούν να επικοινωνούν με ανώτερα όντα, θεούς, αγγέλους, ακόμη και εξωγήινους. Πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση τσαρλατανισμού με οδυνηρές συνέπειες για τους εξαπατημένους, που θα χάσουν χρήμα και θα υποστούν ψυχολογική φθορά.

Ενεργειακός καθαρισμός

Εντάσσεται στα πλαίσια της ψευδοεπιστημονικής «ενεργειακής ιατρικής» και υποτίθεται ότι καθαρίζει την αρνητική ενέργεια από το σώμα. Ποτέ και πουθενά δεν έχει αποδειχτεί ότι δουλεύει και γενικότερα, θεωρείται απάτη.

Κρυσταλλικά Κλειδιά

Πρόκειται για υποτιθέμενη θεραπεία με κρυστάλλους. Ισχυρίζονται πως οι κρύσταλλοι, δρουν ως αγωγοί θετικής ενέργειας που επιφέρει θεραπεία. Απόλυτα ψευδής και δυνητικά επικίνδυνος ισχυρισμός.

Διαισθητική Συμβουλευτική

Ένας «όμορφος» νεολογισμός για να περιγραφεί η συμβουλευτική ψυχοθεραπεία, υπό το μανδύα της «διαίσθησης«, δηλαδή της αντίληψης και της γνώσης κάποιων πραγμάτων, που δεν προκύπτουν από τις αισθήσεις ή τη λογική αλλά με απροσδιόριστο τρόπο.

Θεραπευτική Αναδρομή

Η αναδρομή σε προηγούμενες ζωές για θεραπευτικούς σκοπούς, είναι εξωφρενική εξ ορισμού. Ουδέποτε έχει αποδειχτεί η ύπαρξη προηγούμενων ζωών, πεποίθηση που βασίζεται στην ανθρώπινη ανασφάλεια και το φόβο για το θάνατο. Όπως είχε πει και ο James Randi πριν πολλά χρόνια σε ομιλία του στο TEDx, όσοι πείθονται και κάνουν αναδρομές σε «προηγούμενες ζωές», θα διαπιστώσουν (ή ακριβέστερα, θα τους πουν) ότι ήταν είτε Βαβυλώνιες πριγκίπισσες, είτε Αρχαίοι Έλληνες πολεμιστές. Ποτέ δεν θα σας πει κάποιος ότι είσασταν «ένα φτωχό παιδί που δούλευε ως λούστρος στου δρόμους του Λονδίνου και πέθανε από φυματίωση«.

Εκπαίδευση Σέιριου

«Σ’ αυτή τη συνεδρία συντονίζω το προσωπικό σας κανάλι με το Πανεπιστήμιο του Σείριου των εσωτερικών πεδίων όπου σας αναλαμβάνει προσωπικά ένας Διδάσκαλος από το Σείριο για την προσωπική σας εκπαίδευση.» Για να μιλήσετε με καθηγητή από το πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο αστέρι του Σείριου, θα πληρώσετε 50 ευρώ. Πρόκειται για πολύ καλή τιμή, αν αναλογιστείτε πως ο Σείριος απέχει 8,6 έτη φωτός από τη Γη, δηλαδή περίπου 8 τρις χιλιόμετρα.

Ακόμη πιο τραγικός είναι ο ισχυρισμός στην αρχή των όρων χρήσης της σελίδας, πως οι «θεραπευτικές» συνεδρίες, προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην υγεία. Άραγε που βασίζουν και πως τεκμηριώνουν αυτό το συμπέρασμα;

Είναι γνωστό πλέον πως ο τσαρλατανισμός έχει πολλές εκφάνσεις. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν, εν έτι 2017, κάποιοι να πιστεύουν και να πληρώνουν χρήματα, για να μιλήσουν με «ανώτερες» υπάρξεις και να δεχτούν κομπογιαννίτικους ισχυρισμούς – συμβουλές – θεραπείες κτλ.

Όπως έχουμε ξαναπεί σε παλιότερο σχετικό μας άρθρο, υπάρχει μια περίπτωση αυτοί οι άνθρωποι να λένε αλήθεια. Πρόκειται για μια ψυχιατρική διαταραχή που ονομάζεται σχιζοφρένεια με τους ασθενείς να ακούνε πολλές φορές, ανύπαρκτες φωνές. Με γενναίες δόσεις θοραζίνης και αλοπεριδόλης, μπορούν να βοηθηθούν. Επειδή όμως μάλλον δε μιλάμε για σχιζοφρενείς αλλά για εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου και της ανασφάλειας, καλό είναι να τους γνωρίζουμε και να τους αποφεύγουμε.

 

 

 

Μιλήστε με τον Χριστό με μόλις 100 ευρώ την ώρα!

 • Λε φρηκ

  απο τι στιγμη που οι ανθρωποι πιστευουν σε χριστο , μωαμεθ, θεους και δεμονες επομενο ειναι να πιστευουν και αυτους τους απατεωνες. ολες οι θρησκειες scam ειναι

 • Pingback: Με 100 ευρώ την ώρα μπορείς να μιλήσεις με τον Ιησού Χρίστο σε «θεραπευτήριο» του Αλίμου - nena.gr()

 • kyklous

  Ποια είναι η πραγματικότητα;

 • BK DATA & HARDWARE DATA

  Έχω σε αναμονή αποκλειστικά φυσικά εναν Ελ απο το γάμα του κενταύρου, τον Έλληνα (φυσικα) αυτοκράτορα της κούφιας γης, και το τζίνι απο το λιχνάρι του Αλλαντίν. Προσφορές κανεις;;

 • Οι άνθρωποι είναι απατεώνες. Έχω τα αποκλειστικά δικαιώματα διακαναλικής επικοινωνίας με τον Yeshua και τη Μαρία Μαγδαληνή, διεθνώς κατοχυρωμένα με US patent. Επίσης είμαι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του αστέρα Σείριου στην Ελλάδα και Κύπρο. Θα τα πούμε στα Δικαστήρια.

  • Ανδρέας

   Αναλαμβάνω ανεύθυνα την νομική σου εκπροσώπηση

 • Διοργανώνουν ωραίες εκδρομουλες. Εδώ, για παράδειγμα, πάνε στη Μυτηλινη.

  http://www.angelshouse.eu/myitika-taksidia/4imero-Retreat-mytilini

  Από όσα διάβασα σε αυτόν τον σύνδεσμο, που παραθέτω, μου κάνει εντύπωση, που επισκέπτονται εκκλησίες και μοναστήρια, για να προσκυνήσουν. Όταν πας σε κάποιο μοναστήρι με Groupama, για παράδειγμα, η καλόγρια ή ο καλόγερος, ρωταει: «Από που μας έρχεστε;» κτλ. Αυτός, όταν ερωτηθεί, τι θα πει; Μου φαίνονται πραγματικά απίστευτα, όσα διάβασα.

  Βτγ, έχει ωραίο πρόγραμμα. Πάνε σε μέρη, που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Λέω να το κάνω με τη γυναίκα μου κάποια φορά -μονοι μας, όχι με το A.H.U .

 • χαχαχα, καλό και τούτο! Άκου λέει με skype και … κινητό τηλέφωνο!
  Όλοι ξέρουμε ότι ο ορθόδοξος τρόπος για αξιόπιστη επικοινωνία με τους θεούς και λοιπά υπερβατικά όντα, όπως άγιοι, θεομητέρες, προφήτες κλπ, γίνεται μόνο μέσω των επίσημα αναγνωριζομένων και προπληρωμένων από το κράτος καναλιών επικοινωνίας, όπως εκκλησιών, ναών και πιστοποιημένων ιερέων, με τη χρήση ειδικών συσκευών όπως διαβάσματα χαρτιών σε εκκλησίες, μνήματα και τρισάγια κατ’ οίκον, καθώς και με τη χρήση ειδικών θαυματουργών εικόνων και λειψάνων ή τεμαχίων τους (χέρια, πόδια, κάρες κλπ) τα οποία λειτουργούν με τάματα και οβολούς.
  Σε περιοχές με ειδικές ανάγκες επικοινωνίας εφαρμόζονται και ειδικοί μέθοδοι επικοινωνίας όπως η περιφορά και το προσκύνημα ειδικών αντικειμένων όπως κομματιών ξύλου, ρουχισμού και παντοφλών που λόγω της αναφερόμενης προγενέστερης χρήσης τους από το υπερβατικό ον, επιτυγχάνουν καλύτερο σήμα επικοινωνίας.
  Όλως προαιρετικά, για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη και την ενίσχυση της επικοινωνίας με τα θεία, χρησιμοποιείται και η απευθείας πρόσθετη αφορολόγητη πληρωμή του επίσημα αναγνωρισμένου εκπροσώπου του καναλιού επικοινωνίας με χρήση χαρτονομισμάτων που εισέρχονται κατευθείαν στο χέρι ή στο ρούχο του πιστοποιημένου εκπροσώπου μετά την ολοκλήρωση της (επι)κλήσης.

  Προσοχή στις απομιμήσεις!

  • Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι…
   Αποθηκεύω το σχόλιό σου σε ένα textil. It may come in handy, κάποια στιγμη.

  • isonymoi

   Ευγε νεε-νεα μου!! Κριμα που δεν μπορεις να ταξιδεψεις στον χρονο για να τα πεις στους Πολεμιστες του 1821 πριν κανουν την χαζομαρα κατ`εσενα να δωσουν το σωμα τους (γιατι προφανως δεν πιστευεις στην ψυχη) υπερ πιστεως και πατριδος! Εαν το εκανες ομως αυτο τοτε προφανως δεν θα μπορουσες σημερα να τα πεις αφου θα εισουν ενας γκιαουρης υπηκοος του Ερντογαν!! Για να κλεισω μπορεις εσυ να κοροιδεψεις σημερα επειδη παλαιοτερα καποιοι εδωσαν σωμα και ψυχη για αυτα που κοροιδευεις!! Οποτε με λιγα λογια κοροιδευεις ολους οσους εδωσαν τα παντα για την Πιστη την Αγια!! Ευγε σε εσενα και ολους οσους εχουν τα μυαλα σου!!

 • Fipps Mjolnir

  Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως θα τους ξεχρεώσει ο Σώρρας, πως μας κυβερνούν σαύρες, πως ο προπάππους τους ήρθε από τον Σείριο, πως τα ραδίκια θεραπεύουν τον καρκίνο,πως η γη είναι επίπεδη….
  Σας πείραξε που ακόμη ένας καημένος, σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί αυτήν την αρκετά μεγάλη μερίδα ανθρώπων που τους έχει βαρέσει η μακακία στο κεφάλι, για να βγάλει κανα φράγκο;

 • 12180

  Περίπου όσο σου κοστίζει και η ορθοδοξία δηλαδή

  • kyklous

   Αν εξαιρέσεις γάμους, βαφτίσια, κηδείες, αγιασμούς, η ορθοδοξία δεν κοστίζει τίποτα. Αλλά να σου πω την αλήθεια, αν είναι να τα σκάσω σε τσαρλατάνους, θα προτιμήσω τα ελληνικά προϊόντα που υπάρχουν κοντά 2000 χρόνια, παρά τις «νέες μόδες».

   • leon06010

    Βασικά με εξαίρεση ίσως την κηδεία, όλα τα άλλα μπορείς να τα κάνεις τζάμπα. Κανείς δεν σε υποχρεώνει να βάλεις πανάκριβα ρούχα, μαλλιά, σκουφάκια, λουλουδάκια, σκατουλάκια. Αλλά προφανώς αν δεν κάνουμε επίδειξη στα βρωμόσογα δεν μπορούμε. Και στον παπά αν δώσεις, θα δώσεις επειδή το θες εσύ. Αν το θέλει ο παπάς φεύγεις και πας αλλού. Κ κανονικά κάτι τέτοιο σηκώνει καταγγελία στη Μητρόπολη. Κανονικά λέμε. Τα μυστήρια και οι κηδείες είναι μέσα στις υποχρεώσεις του.

   • Phant0m77

    Μια μικρη διορθωσούλα θα μου επιτρέψεις? ΔΕΝ είναι ελληνικά προιόντα .
    Σωστός φυσικά για το ότι πέρα των εκδηλώσεων που αναφέρεις, όντως δεν στοιχίζει κάτι η πίστη (όπως οι περισσότερες)

    Φιλικά

 • Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, σε ποιο ακριβώς σημείο λέει ότι θα μιλήσεις με τον Χριστό;

 • Ι.Ρ.

  Ιδού η κατάντια του σύγχρονου Ανθρώπου, ο οποίος έχει απεμπολήσει την πνευματική του παράδοση και τώρα είναι το κορόιδο του κάθε αετονύχη. Και στην Δύση αυτό λίγο-πολύ μοιάζει φυσικό. Το ότι γίνεται και στην χώρα μας αγγίζει τα όρια του τραγικού.

  • GEORGIOS1

   Ομως εσυ παραδεχεσαι μονο οσα τα ιερατεια των πεπτωκοτων που ιδρυσε ο Κωστακης ο καθένας γας με ην μαμα του και κανουν τα ειδωλολατρικα του πλινιου που ετσι εβριζαν τον Χριστο..
   Μεσα στα ειδωλολατρικα υπαρχουν και και τα ταματα καθως με αυτα τιμουσαν τον θεο τους..
   Αν λοιπον εσας σημερα σας φερει καποιος κανα δυο κιλα χρυσο γιατι το ειχε ταξει υποτιθεται σε καποιον Αγιο, εσεις βεβαια με χαρα θα δεχθειτε το ταμα αυτο του πλανημενου πιστου..
   Αυτο δεν ειναι κος απο ειδωλολατρεια και απατη μεγαλη, καθως με αυτα τα χρυσα, καποιοι τρωνε με χρυσα κουταλια;;
   Οι καποιοι ξερεις ποιοι ειναι..
   Αυτοι που ακομα κανουν τα ειδωλολατρικα του ινιου βριζοντας τον Χριστο..
   Επομενως δεν μπορειτε να κρινετε τους αλλους, γιατι εσας ο σατανας θα σας κρινει, παιρνοντας σας στην κολαση..
   Παντα λεμε Αμην πατερ ημων..

 • Socrates23

  090…

 • Ανδρέας

  Απο κινητο τι χρέωση έχει; θα ηθελα πολυ να δω ποιοί τα πιστεύουν.

 • Γλουπ!!!

  Αν κάποιος θέλει να μιλήσει μαζί μου θα του βγει πιο φθηνά.
  Μόνο 99.99 € την ώρα……
  (δέχομαι και πιστωτικές κάρτες)