«Μαζικές εκτρώσεις λευκών μωρών» – Καταρρίπτεται

3

Μια «σοκαριστική» είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, κάνει λόγο για φεμινιστικό σχέδιο μαζικών εκτρώσεων λευκών μωρών, προκειμένου «να τερματιστεί η κυριαρχία των λευκών και να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα του ρατσισμού».

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

 

Στο prisonplanet.gr και el.gr του Δημοσθένη Λιακόπουλου, διαβάζουμε:

Σκοτεινή συνωμοσία ή τρελάθηκαν οι φεμινίστριες;

Τίποτα από τα δύο. Το φεμινιστικό «περιοδικό», δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε στις αρχές Ιουνίου, δηλαδή πριν λίγες ημέρες. Η παρουσία τους στο facebook είναι μηδαμινή, με μία σελίδα με μόλις 41 likes. Αν και παλιότερα υπήρχε μπλογκ με το ίδιο όνομα, κρίνοντας από τη θεματολογία και τη ταυτότητα, δεν πρόκειται για τους ίδιους/ες διαχειριστές. Τα αρχικό δημοσίευμα, εδώ.

Αν και στο «About Us» διαβάζουμε πως πρόκειται για ακραία φεμινιστική ιστοσελίδα που σκοπό έχει τη προώθηση του πολυπολιτισμού, στη πραγματικότητα, μάλλον μιλάμε για μια «επιτυχημένη» προσπάθεια τρολαρίσματος. Ο λόγος; Δημοσιεύματα με τίτλους όπως «Να απαγορευτεί ο αυνανισμός για τους άνδρες» και «Γιατί η ελεύθερη γυναικεία περίοδος είναι ουσιαστική για τον φεμινισμό«, παραπέμπουν σε σάτιρα ή το πιθανότερο, τρολάρισμα, παρά σε σοβαρό περιοδικό.

   

Από τα ανωτέρω καταλαβαίνουμε πως η «σοκαριστική είδηση για μαζικές εκτρώσεις λευκών βρεφών», είναι προϊόν -κακόγουστου για πολλούς- αστείου και δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις του πραγματικού φεμινιστικού κινήματος.

«Μαζικές εκτρώσεις λευκών μωρών» – Καταρρίπτεται

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης

Διαχειριστής - Συντονιστής at ellinika hoaxes
Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε
 • Kostas Holopain

  Δέν είναι απλά τρολλάρισμα,είναι κάτι χειρότερο-χειραγώγηση του χείριστου είδους (πολλά «χειρ»,ξέρω!).
  Εξηγούμαι:
  Αυτοί που θα την πιστέψουν,επιβεβαιώνουν τις πεποιθήσεις τους.
  Αυτοί που δέν θα την πιστέψουν,οδηγούνται στις αντίθετες θέσεις από αντίδραση.
  Δημοσιεύματα σάν αυτά εξυπηρετούν μόνο έναν σκοπό,την πόλωση και όπου υπάρχει πόλωση,απουσιάζει η λογική και η μετριοπάθεια.
  Και ποιόν εξυπηρετεί η απουσία της λογικής;
  Το Status Quo και μήν ξεγελιέστε,όλοι έχουν μερίδιο στην πίτα και όσο οδηγούμαστε από το θυμικό μας,θα συνεχίσουν να έχουν.

 • Σκεψου, όμως, πόσοι ανόητοι Sjw είναι ηδη υποστηρικτές τέτοιων ιδεών στην πραγματικότητα… (ΆΝ είναι τρολλαρισμα βέβαια)

 • ToSaP

  Με ένα ποστ χτυπάνε τις εκτρώσεις, το φεμινισμο και υποννοούν ότι η λευκή φυλή τείνει να γίνει μειοψηφία. Αν και ο προσανατολισμός του trollαρίσματος είναι εντελώς αηδιαστικός πρέπει να αναγνωρίσουμε τη φαντασία του που κατάφερε κι χτύπησε τέτοιο strike.