Ποιοι είμαστε
Αρχική Χτυπήθηκε η Μόσχα με το HAARP;HOAXES FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Χτυπήθηκε η Μόσχα με το HAARP;

2 Ιου
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Η συνωμοσιολογική μπούρδα των ημερών, υποστηρίζει πως τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στη Μόσχα, είναι αποτέλεσμα επίθεσης των Αμερικανών (ή άλλων σκοτεινών δυνάμεων) με το HAARP.

ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

 

Το είδαμε στο pentapostagma.grvolcanotimes.grneaallnewz.grthesecretrealtruth.blogspot.gr, κτλ.

Η συνέχεια εδώ.

Τι συνέβη στ’ αλήθεια;

Η «καιρική βόμβα» που έπληξε τη Μόσχα, στοίχισε τη ζωή σε συνολικά 16 ανθρώπους, σύμφωνα με το BBC, με πολλούς να κάνουν λόγο για τη χειρότερη θεομηνία των τελευταίων 100 χρόνων.

Η τελευταία φορά που καταγράφηκε τόσο σφοδρή βροχόπτωση, ήταν στις 30 Ιουνίου 1923, σύμφωνα με το RT. Τότε φυσικά, δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα το HAARP.

Στις 3 Ιουνίου 2009, τυφώνας κατηγορίας F-3, χτυπά το Krasnozavodsk, 88 χλμ βορειοανατολικά της Μόσχας, με τουλάχιστον ένα νεκρό και 150 τραυματίες.

Στις 21 Ιουνίου 1998, μια παρόμοια θεομηνία στη Μόσχα, σκότωσε τουλάχιστον 6 ανθρώπους. Και τότε, όπως και στη πρόσφατη καταστροφή, χιλιάδες δένδρα ξεριζώθηκαν από τους ανέμους.

Στις 9 Ιουνίου 1984, τυφώνες κατηγορίας έως F-5, πλήττουν την ευρύτερη περιοχή της Μόσχας (Ivanovo και Yaroslavl), σκοτώνοντας τουλάχιστον 400 ανθρώπους.

Στις 29 Ιουνίου 1904, ένας τυφώνας επιπέδου F2 ή F3 έπληξε τη Μόσχα, προκαλώντας μεγάλες ζημιές και άγνωστο αριθμό θυμάτων.

Πηγή εικόνας: Wikipedia/Fujita Scale

Από τα ανωτέρω, γίνεται κατανοητό πως ακραία καιρικά φαινόμενα, πλήττουν σχετικά συχνά τη Μόσχα και τις περιοχές γύρω από αυτή. Αξιοσημείωτο είναι πως όλα τα περιστατικά που αναφέραμε, έλαβαν χώρα τον Ιούνιο, κάτι που αποδίδεται στις υψηλές για τη περιοχή θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με την υγρασία και κρύες αέριες μάζες από το βορρά. Σε κάθε περίπτωση, ο ισχυρισμός πως η Μόσχα «βομβαρδίστηκε» από το HAARP, είναι το λιγότερο αστείος και καταρρίπτεται.

http://www.factchecker.gr/index.php/2017/07/02/moscow-extreme-weather-event/

Fact-check for the sake of Democracy