Το www κρύβει το 666;

15

H πιο πρόσφατη θεωρία συνωμοσίας που διαβάσαμε, υποστηρίζει πως στα Εβραϊκά www=666. Με λίγα λόγια, το ίντερνετ συμβολίζει την εποχή που θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

 

Στο makeleio.gr, διαβάζουμε:

Η συνέχεια εδώ.

Ποια είναι η αλήθεια;

Το εβραϊκό γράμμα «ו» (Vav), αντιστοιχεί στο «w» και στον αριθμό 6. Επομένως αν γράψουμε «ווו», μας προκύπτει το 666, σωστά; Λάθος! Ο συγκεκριμένος αριθμός αντιστοιχεί στο 18 και όχι στο 666. Ανάλογα «δουλεύει» το αρχαιοελληνικό και το ρωμαϊκό αριθμολόγιο. Για παράδειγμα, αν γράψουμε «III», ξέρουμε πως αντιστοιχεί στον αριθμό 3 και όχι 111.

Ο αριθμός 666 στα εβραϊκά, είναι ο «ו ס ר ת«.

Αυτό μεταφράζεται σε 400+200+60+6=666.

Εξάλλου το «www» προέρχεται από τις λέξεις World Wide Web, που σημαίνει παγκόσμιος ιστός. Η τεχνολογία του ιστού δημιουργήθηκε το 1989 από τον Βρετανό Τιμ Μπέρνερς Λη, που εκείνη την εποχή εργαζόταν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών (CERN) στην Γενεύη της Ελβετίας. Το όνομα που έδωσε στην εφεύρεσή του ο ίδιος ο Lee είναι World Wide Web, όρος γνωστός στους περισσότερους από το «www».

Ο ισχυρισμός πως το «www», αντιστοιχεί στο 666, καταρρίπτεται.

Το www κρύβει το 666;

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης

Διαχειριστής - Συντονιστής at ellinika hoaxes
Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε
 • Μ. Τ

  Ας μας πούνε τι πίνουν να πάρουμε κι εμείς

 • Antigonos Gonatias

  Πάντως θράσος που το έχουν να δαιμονοποίουν το ίδιο μέσο ,που τους δίνει την δυνατότητα να διαδίδουν τέτοιες μα%^&%ες.

 • Γλουπ!!!

  Το ότι το 666 είναι ο διαβολικότερος αριθμός που υπάρχει, δε χωρά αμφιβολία.
  Να πως συνδέεται με το www:
  6 x 111 = 666, αυτό δεν έχει κάποια σχέση, είναι για στάχτη στα μάτια.
  3 x 222 = 666, 3 φορές το 3 ξαπλωμένο, τι μας κάνει? μα φυσικά www αρκετά κεκαλυμμένο βέβαια.
  2 x 333 = 666, αν ξαπλώσουμε τα 3άρια μοιάζουν με www, ολοφάνερο πως 666 = 2 www!!!
  Όμως η κύρια σχέση του με το www προέρχεται από τον παρακάτω διαβολικό πολλαπλασιασμό:
  1,5 x 444 = 666
  και αυτό γιατί το 1,5 δεν είναι ούτε 1 αλλά ούτε και 2, άρα διάβολος!!! το δε 444 μας παραπέμπει στο www με δύο τρόπους:
  1) Η ΙΡv4 (πρώτο τεσσάρι) διεύθυνση αποτελείται από 4 byte (δεύτερο τεσσάρι) και τέλος προσέξτε πως και η λέξη IPv4 και η λέξη byte αποτελούνται από 4 χαρακτήρες (τρίτο τεσσάρι). Άρα το 444 είναι το διαδίκτυο (www)
  2) Το κάθε w αποτελείται από 4 μικρά ευθύγραμμα τμήματα, άρα 444 = www
  Υ.Γ. Με τι βλακείες ασχολούμαστε….

  • Jonathan

   ΞΟΙΠΝΙΣΤΑΙ ΑΙΡΧΑΙΤΕ

  • Ανδρέας

   Πίστευαν ότι είχαν μυστικά. Όμως δεν σε υπολόγισαν πανίσχυρε ΓΛΟΥΠ. Τώρα που τους αποκάλυψες θα λυσσάξουν.Ως σωματίδιο που δημιούργησες τα πάντα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτούς; Κρίμα είναι να βασανίζονται και να μας βασανίζουν.

   • Γλουπ!!!

    Να δείτε που στο τέλος τα ELLINIKA HOAXES θα γράψουν ένα άρθρο με τίτλο:
    Ο Γλουπ!!! είναι υπαρκτό πρόσωπο —— ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ!

    • Ανδρέας

     Οι μυστκικές υπηρεσίες του πλανήτη ( και μερικών άλλων γαλαξιών) σε ψάχνουν. Ελπίζω να τους ξεφύγεις σαν το » αισθήνιο» στην Μεσσιανική Αυτοκρατορία» του Ρωμοσιού.

 • Ανδρέας

  τότε να επιστρέψουμε στην εποχή των σπηλαίων. Η έλλειψη ηλεκτρισμού θα εξουδετερώσει το κακό ιντερνετ. Τώρα γιατί να κοιτάξουν το εβραικό αλφάβητο και όχι των σουαχίλι δεν ξέρω.
  Πάντως τα τρια εξάρια ήταν το σήμα από τις φρυκτωρίες που γνωστοποίησε την πτώση της Τροίας «τρις εξ βαλούσης τήσδε μοί φρυκτωρίας» γράφει ο Αισχύλος.

  • leon06010

   Σατανιασμένος κι ο Αισχύλος τότε.

   • Ανδρέας

    Βλάσφημε!!!

   • Αντιχριστε!

  • Αρχαίος

   Νομίζω ότι η φράση «τρις εξ βαλούσης», εννοεί τις εξάρες στα ζάρια. Τότε παίζανε με τρεις κύβους και η καλύτερη ζαριά ήταν τα τρία εξάρια. Και πολύ πιο σπάνια με πιθανότητα 1/216. Πιστεύω πως ήταν έκφραση επιτυχίας, όπως θα έλεγε κάποιος σήμερα μπίνγκο ή τόμπολα ή τζακ ποτ. Δεν αποκλείεται βέβαια λόγω αυτού του συμβολισμού επιτυχίας, να το χρησιμοποιούσαν και οι φρυκτωρίες ως σήμα επιτυχίας. Πάντως είναι τρία εξάρια και όχι ο αριθμός 666 όπως λέει και το άρθρο για το www. Το εβραϊκό αλφάβητο το οποίο είναι παραλλαγή του φοινικικού έχει πολλές αντιστοιχίες με το ελληνικό. Σε αυτά τα δύο αλφάβητα εφαρμόζονται οι πιο κλασικές μέθοδοι γεματρίας ή ισοψηφίας (είδος αριθμολογίας) με την οποία μια λέξη αντιστοιχεί σε έναν αριθμό. Βέβαια και χωρίς τη βοήθεια του εβραϊκού αλφαβήτου, το w και το v ως φθόγγοι αντιστοιχούν 100% στον εξαφανισμένο φθόγγο F (δίγαμμα ή βάου ή φάου) της ελληνικής γλώσσας, ο οποίος ήταν το 6ο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου και αντιστοιχούσε στον αριθμό 6. Για παράδειγμα ο οίνος (κρασί) είχε δίγαμμα και γραφόταν FΟΙΝΟΣ. Ο φθόγγος έχει εξαφανιστεί στην ελληνική, αλλά έχει σωθεί σε άλλες ινδοευρωπαϊκές γλώσσες (wine). Άλλα παραδείγματα όχημα – FΟΧΗΜΑ – vehicle, έργον – FΕΡΓΟΝ – work. Μετά την εξαφάνιση αυτού του γράμματος, αντικαταστάθηκε από το βυζαντινό γράμμα στίγμα γνωστό και ως ΣΤ΄.

   • Ανδρέας

    Δεν αντιλέγω στα ζαρια. Αλλά χωρίς αμφιβολία ηταν θετικό σημάδι. Για το εκτό γράμμα μας, το στίγμα κατά αλλους, το δίγαμμα αλλού, απλα αλλάζει τον αριθμό του θηρίου. Πάντως οι αρχαιοι διαφορετικά εγραφαν αριθμούς. Το πενήντα ήταν ενα Π και μέσα ένα Δ ψηλά αριστερά.
    Απο κει και πέρα το σημαντικό είναι τι προβάλλουν σε διαφορες ιστοσελίδες και πόσοι πιστεύουν τέτοια πράγματα.

    • Αρχαίος

     Το στίγμα αντικατέστησε από σύγχυση το δίγαμμα λόγω οπτικής ομοιότητας.. Το στίγμα δεν ήταν καν γράμμα. Ήταν σύμπλεγμα (λιγατούρα). Και στις δύο περιπτώσεις (είτε ως δίγαμμα, είτε ως στίγμα) συμβόλιζε τον αριθμό 6. Οι αρχαίοι δεν είχαν ένα σύστημα αρίθμησης. Το σύστημα που αναφέρεις ονομάζεται ακροφωνικό ή αττικό σύστημα αρίθμησης, ενώ αυτό που αναφέρει το άρθρο ονομάζεται ελληνικό σύστημα αρίθμησης. Αναζήτησε στην ελληνική wikipedia τα λήμματα: Δίγαμμα, Στίγμα, Ελληνικό σύστημα αρίθμησης, Αττικό σύστημα αρίθμησης και στην αγγλική το λήμμα: Greek numerals. Προφανώς ο κύριος σκοπός του ellinikahoaxes είναι αυτό που περιγράφεις στο τέλος. Δίπλα στο εκάστοτε κύριο θέμα και στα σχόλια των επισκεπτών, δίνεται η ευκαιρία να αναπτύσσονται κάποια ενδιαφέροντα πιστεύω θέματα όπως για παράδειγμα αυτό που ανέφερες για τις φρυκτωρίες στην άλωση της Τροίας. Ευχαριστώ για την απάντηση.

     • Ανδρέας

      Εγώ σε ευχαριστώ. Μου έδωσες πολλά στοιχεία για να ψάξω. Πραγματι ειναι το αττικό συστημα και κακως δεν το διευκρίνισα.