Ανακάλυψαν Νεφελίμ στην Κίνα;

3

Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε πρόσφατα, ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται εκτενώς με αρχαιολογικές ανασκαφές που έγινα στην Κίνα και, αποδεικνύουν σύμφωνα με τους ίδιους την ύπαρξη των «Νεφελίμ».

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

 

Στο el.gr, διαβάζουμε:

 

Βρέθηκαν Νεφελίμ στη Κίνα;

Πριν δούμε τι πραγματικά ανακαλύφθηκε στη Κίνα, πρέπει να εξετάσουμε την αρχική πηγή της «είδησης» που είναι η υπερθρησκευτική ιστοσελίδα breakingisraelnews.com, που όπως λέει και η ίδια, εξετάζει τα γεγονότα με μια… βιβλική ματιά.

Εδώ θα βρούμε άρθρα που ισχυρίζονται πως ο πρόσφατος καύσωνας στο Ιράν ήταν θεϊκή παρέμβαση και πως η NASA ετοιμάζεται να αποκρούσει αστεροειδή που ίσως φέρνει μαζί του τον Μεσσία. Επομένως οι «ειδήσεις» που προέρχονται από την εν λόγω ιστοσελίδα, κάθε άλλο παρά αξιόπιστες μπορούν να θεωρηθούν.

Η πραγματική είδηση

ΣτοScience Alert, διαβάζουμε πως αρχαιολόγοι στην Κίνα έκαναν μια εκπληκτική ανακάλυψη, βρίσκοντας τάφους με τα αρχαία λείψανα ενός «γιγαντιαίου» λαού που είχαν θαφτεί περίπου πριν από 5.000 χρόνια.

Τα οστά, που αποκαλύφθηκαν κατά την ανασκαφή στην επαρχία Shandong της νοτιοανατολικής Κίνας, αποκαλύπτουν τουλάχιστον έναν άνδρα που θα είχε φτάσει σε ύψος 1,9 μέτρα, μαζί με άλλους που είχαν ύψος 1,8 μέτρα, καθιστώντας τους «γίγαντες» για την εποχή τους. Το ύψος τους πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός πως ο πολιτισμός τους, είχε πρόσβαση σε άφθονη και καλής ποιότητα τροφή.

Είναι προφανές λοιπόν ότι δε μιλάμε για γίγαντες, ούτε για Νεφελίμ, αλλά για ανθρώπους που για την εποχή τους, ήταν ψηλότεροι από το συνηθισμένο.

Ανακάλυψαν Νεφελίμ στην Κίνα;

 • Σακης προιος

  θα έρθει μια τεράστια σκούπα από τον ουρανό και θα ρουφήξει μόνο τους Έλληνες αυτήν την ώρα που γράφω το μήνυμα βαράει σκοπιά ο Καραϊσκάκης να έχετε μαζί σας ταυτότητες Γιατί θα μας ψαξουν αν όντως είμαστε Έλληνες …ο λιακοπουλος ξέρει! χαχαχαχαχα

 • Γλουπ!!!

  Στην Ελλάδα έχουμε τον Λιακόπουλο, στην Κίνα έχουν τον Λια Κοπ Ου Λο.

 • «Fresh» και «Biblical»; Fresh; Καλό 😛

  Όσον αφορά τη φωτό, πολλές φορές, τέτοια «ευρήματα», είναι επεξεργασμένα. Εσείς οι ίδιοι, έχετε καταρρίψει τέτοιες φωτό, ως πλαστές. Αυτό που με κάνει καχύποπτο, είναι ότι σε καμμία από αυτές τις φωτογραφίες, με τις γιγαντιαίες ανακαλύψεις, δε φαίνονται τα πρόσωπα των ανασκαφέων (καλά, εδώ δεν έχουμε πρόσωπα, αλλά λέω γενικά)!

  Shalom! 😛