Ποιοι είμαστε
Αρχική Η κατάρρευση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου ήταν “δουλειά εκ των έσω”;HOAXES FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η κατάρρευση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου ήταν “δουλειά εκ των έσω”;

18 Ιου
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Ένα νέο άρθρο που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες σε Ελλάδα και εξωτερικό, υποστηρίζει πως σύμφωνα με μαρτυρία πρώην πράκτορα της CIA, λίγο πριν πεθάνει, οι επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στις 9/11/01, ήταν δουλειά που είχε οργανωθεί «εκ των έσω».

ΨΕΥΔΕΣ

CLIKBAIT

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

 

 

Το είδαμε στο hellasforce.comgreekalert.grkatohika.grtriklopodia.gr και πολλά άλλα.

Τι μας κρύβουν;

Στις 13 Ιουλίου 2017, ο δικτυακός τόπος YourNewsWire δημοσίευσε ένα άρθρο που ανέφερε ότι ο αποθανών πράκτορας της CIA Malcom Howard ομολόγησε ότι ανατίναξε το WTC 7 (ο τρίτος και χαμηλότερος πύργος που δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο) στις 9/11 μέσω ελεγχόμενης κατεδάφισης, όντας στο νεκροκρέβατό του.

Η θεωρία συνωμοσίας που υποστηρίζει ότι ο WTC7 έπεσε μέσω ελεγχόμενης κατεδάφισης (με αποτέλεσμα να αποδειχθεί ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν δουλειά εκ των έσω) έχει καταρριφθεί και σήμερα γνωρίζουμε πως η πυρκαγιά που ξέσπασε ευθύνεται για τη καταστροφή του.

Όπως προαναφέραμε, πριν η «είδηση» φτάσει στην Ελλάδα, πρωτοδημοσιεύθηκε στο yournewswire.com, πασίγνωστη συνωμοσιολογική και αναξιόπιστη σελίδα, που «ειδικεύεται» στη κατασκευή ή αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων.

To yournewswire.com δημιουργήθηκε από τον Adl-Tabatabai, ένα πρώην webmaster στο Davidicke.com που τώρα είναι σε διαμάχη με τον David icke (πρώην τερματοφύλακας και από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες συνωμοσιολόγους που δημιούργησε την θεωρία που λέει ότι την ανθρωπότητα την κυβερνά μια υβριδική φυλή εξωγήινων ερπετοειδών από τον αστερισμό του Δράκοντα, που μεταμφιέζονται σε ανθρώπους).

Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, είναι ότι επινοεί φανταστικές ιστορίες, πολλές εκ των οποίων φτάνουν όχι μόνο στα «αφυπνισμένα» ιστολόγια, αλλά μερικές φόρες και σε αυτά που θεωρούνται σοβαρά.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που fake news από το yournewswire.com, αναμεταδίδονται ως αληθινές από εγχώρια ηλεκτρονικά ΜΜΕ:

https://www.ellinikahoaxes.gr/2017/05/01/queen-elizabeth-ww3-hoax/

Από τα ανωτέρω καταλαβαίνουμε πως η ιστορία για τον πράκτορας της CIA Malcom Howard που ομολόγησε ότι η CIA ανατίναξε το WTC 7, είναι προϊόν φαντασίας και καταρρίπτεται.

http://www.factchecker.gr/index.php/2017/07/17/former-cia-agent-wtc7-hoax/

Fact-check for the sake of Democracy