Άλλη μια ολιστική γιατρός θύμα της μαφίας των φαρμακοβιομηχανιών;

2

Σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφορεί, ακόμη μια ολιστική γιατρός εκτελέστηκε εν ψυχρώ από το καρτέλ των φαρμακοβιομηχανιών επειδή αποκάλυπτε τα σκοτεινά μυστικά τους.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ [/icon_list_item][/icon_list]

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»trash-o»]ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ[/icon_list_item][/icon_list]

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»sign-in»]CLIKBAIT[/icon_list_item][/icon_list]

Στο nikosxeiladakis.gr και katohika.gr, διαβάζουμε:

Η συνέχεια εδώ.

Τι ισχύει;

Στη πραγματικότητα, πρόκειται για το νέο επεισόδιο στο σήριαλ των «ολιστικών ιατρών που δολοφονούνται μαζικά διότι ξεσκεπάζουν τη συνωμοσία των φαρμακοβιομηχανιών». Σχετική κατάρριψη θα βρείτε εδώ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η Tami «Ann» Boroch (νατουροθεραπεύτρια, αντιεμβολιάστρια και κατά των συμβατικών θεραπειών), πέθανε ξαφνικά την 1η Αυγούστου. Πριν οι συγγενείς της κατεβάσουν τη σελίδα της από το Facebook, ανακοίνωσαν το θάνατό της και τον απέδωσαν σε φυσικά αίτια. Κανείς και πουθενά δεν αναφέρει πως η Boroch δολοφονήθηκε από έναν «μυστήριο άντρα που την πλησίασε και την εκτέλεσε εν ψυχρώ«.

H σχετική ανακοίνωση ανέβηκε και στο λογαριασμό της στο Twitter.

Όμως και η ανακοίνωση μέσω Facebook, είναι ανακριβής. Στη πραγματικότητα, η Tami ‘Ann’ Boroch αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού στο γκαράζ της οικίας της, όπως αναφέρει η περίληψη της ιατροδικαστικής έκθεσης της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Το αξιοσημείωτο με το παρόν hoax, είναι πως ο ισχυρισμός πως η ολιστική γιατρός πυροβολήθηκε δεν κυκλοφορεί ούτε καν στις γνωστές συνωμοσιολογικές ιστοσελίδες του εξωτερικού, που αν και αφήνουν να εννοηθεί πως ο θάνατός της δεν ήταν τυχαίος, δεν μιλούν για επίθεση με όπλο από άγνωστο. Προφανώς η συντάκτρια του άρθρου κα Σουλτάνα Χειλαδάκη, θεώρησε χρήσιμο να προσθέσει λίγη «σάλτσα» για να κάνει το άρθρο της πιο κλικοθηρικό.

Είναι προφανές πως όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή θα έρθουν αντιμέτωποι με το αναπόφευκτο και οι ολιστικοί ιατροί δεν εξαιρούνται. Η σύνδεση αυτών των θανάτων όμως με κάποια σκοτεινή συνωμοσία, είναι εντελώς αυθαίρετη και αναληθής.

  • The Dutch

    Αν την «αυτοκτόνησαν» θα φαινόταν στην νεκροψία και στις τοξικολογικές που γίνονται σε αιφνίδιους θανάτους χωρίς προφανή αίτια.

  • Chris

    Σ΄αυτή την οικογένεια, μ’ αρέσει ο επίλογος. Ο ένας τελειώνει συνήθως με το «»Ιδωμεν»», όπως δηλαδή λέμε «»»θααααα σε βάλω στα υπ’ όψιν»» και η άλλη κάτι ανάλογο, όπως το παρόν «»φατε λοιπόν εμβόλια!!!!»».
    Αυτή η στάνη, τέτοιο γάλα βγάζει.