Ελληνίδες βρήκαν τον «έρωτα» σε λαθρομετανάστες;

5

Είναι αλήθεια πως «ώριμες» Ελληνίδες έχουν βρει τον «έρωτα» στα πρόσωπα λαθρομεταναστών, με συγκεκριμένα μάλιστα παραδείγματα;

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ [/icon_list_item][/icon_list]

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»sign-in»]CLIKBAIT[/icon_list_item][/icon_list]

Στο aerikes-epoxes.comthesecretrealtruth.blogspot.comindobserver.blogspot.grkyklwpas.blogspot.gr κτλ διαβάζουμε:

Είναι αλήθεια;

Η αλήθεια είναι πως είναι εξαιρετικά εύκολο να αλιεύσεις μερικές φωτογραφίες από το ίντερνετ και πάνω σε αυτές να πλάσεις φανταστικές ιστορίες. Αν το τελικό αποτέλεσμα περιέχει «λαθρομετανάστες» και «έρωτες» με Ελληνίδες, η συνταγή είναι σίγουρα πετυχημένη (θα εξηγήσουμε γιατί στο τέλος).

Ας δούμε πρώτα ποιες είναι αυτές οι «Ελληνίδες»

Η «80χρονη Θεανώ», είναι στη πραγματικότητα μια 64χρονη Βρετανίδα που ερωτεύτηκε έναν Τυνήσιο που στη πορεία την παράτησε.

Η εικόνα της εθελόντριας της «γνωστής» ΜΚΟ «Ο Αμάρανθος» (ανύπαρκτη ΜΚΟ), και του «Τζαμάλ» προέρχονται από ιστοσελίδες με αστείες φωτογραφίες του εξωτερικού και κυκλοφορεί εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια.

Η «αλληλέγγυα με τον Αμπντούλ» είναι μια Βρετανίδα που παντρεύτηκε έναν άνδρα στη Σρι Λάνκα και επειδή ο τελευταίος δολοφονήθηκε, «ξέμεινε» σε αυτή τη χώρα.

Τέλος, η «φιλόζωη Ελληνίδα με τον Μαλίκ», είναι μια ηλικιωμένη Αμερικανίδα με τον ράπερ Gucci Mane.

Η συνταγή της «επιτυχίας»

Μπορεί οι εικόνες με τις «Ελληνίδες» που παραθέτει το άρθρο να «κραυγάζουν» πως πρόκειται για hoax, ωστόσο αρκετοί σχολιαστές φαίνεται πως το πίστεψαν, διότι ο συντάκτης του ποστ συνδύασε «λαθρομετανάστες» και Ελληνίδες που τους «ερωτεύτηκαν» για να αποσπάσει τα πολυπόθητα «κλικς» από τους αναγνώστες, προκαλώντας άνευ λόγου το κοινό συναίσθημα μεγάλης μερίδας συμπολιτών μας.

 

 • Δάκρυσα με τις λεζάντες:
  Ο ορισμός του «βρήκαμε παπά, δε θάβουμε πεντ’ έξι;»

 • leon06010

  Εντωμεταξύ, στα σχόλια πιο πολύ κράζουν το γεγονός ότι αυτές είναι (κατά πολύ) μεγαλύτερες.
  «Γιατί ρε γλίτσες; Όταν εσείς γίνετε κ…λόγεροι και σας τρέχουν τα σάλια με τις μικρούλες θα είστε καλύτεροι;»

  • Για να φανταστείς εγώ είμαι 30 και μου τρέχουν τα σάλια με τις μικρούλες. Φαντάσου όταν γίνω κ*λογερος, τι θα γίνεται!

  • Σπύρος Μάνη

   Ο Γ-ΕΡΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ

  • Efti Hia

   Λέγεται και πατριαρχία ή σεξισμός.