Ποιοι είμαστε
Αρχική Ελληνίδες βρήκαν τον «έρωτα» σε λαθρομετανάστες;HOAXES FAKE NEWS ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ελληνίδες βρήκαν τον «έρωτα» σε λαθρομετανάστες;

13 Αυγ
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Είναι αλήθεια πως «ώριμες» Ελληνίδες έχουν βρει τον «έρωτα» στα πρόσωπα λαθρομεταναστών, με συγκεκριμένα μάλιστα παραδείγματα;

ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

CLIKBAIT

Στο aerikes-epoxes.comthesecretrealtruth.blogspot.comindobserver.blogspot.grkyklwpas.blogspot.gr κτλ διαβάζουμε:

Είναι αλήθεια;

Η αλήθεια είναι πως είναι εξαιρετικά εύκολο να αλιεύσεις μερικές φωτογραφίες από το ίντερνετ και πάνω σε αυτές να πλάσεις φανταστικές ιστορίες. Αν το τελικό αποτέλεσμα περιέχει «λαθρομετανάστες» και «έρωτες» με Ελληνίδες, η συνταγή είναι σίγουρα πετυχημένη (θα εξηγήσουμε γιατί στο τέλος).

Ας δούμε πρώτα ποιες είναι αυτές οι «Ελληνίδες»

Η «80χρονη Θεανώ», είναι στη πραγματικότητα μια 64χρονη Βρετανίδα που ερωτεύτηκε έναν Τυνήσιο που στη πορεία την παράτησε.

Η εικόνα της εθελόντριας της «γνωστής» ΜΚΟ «Ο Αμάρανθος» (ανύπαρκτη ΜΚΟ), και του «Τζαμάλ» προέρχονται από ιστοσελίδες με αστείες φωτογραφίες του εξωτερικού και κυκλοφορεί εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια.

Η «αλληλέγγυα με τον Αμπντούλ» είναι μια Βρετανίδα που παντρεύτηκε έναν άνδρα στη Σρι Λάνκα και επειδή ο τελευταίος δολοφονήθηκε, «ξέμεινε» σε αυτή τη χώρα.

Τέλος, η «φιλόζωη Ελληνίδα με τον Μαλίκ», είναι μια ηλικιωμένη Αμερικανίδα με τον ράπερ Gucci Mane.

Η συνταγή της «επιτυχίας»

Μπορεί οι εικόνες με τις «Ελληνίδες» που παραθέτει το άρθρο να «κραυγάζουν» πως πρόκειται για hoax, ωστόσο αρκετοί σχολιαστές φαίνεται πως το πίστεψαν, διότι ο συντάκτης του ποστ συνδύασε «λαθρομετανάστες» και Ελληνίδες που τους «ερωτεύτηκαν» για να αποσπάσει τα πολυπόθητα «κλικς» από τους αναγνώστες, προκαλώντας άνευ λόγου το κοινό συναίσθημα μεγάλης μερίδας συμπολιτών μας.

 

Fact-check for the sake of Democracy