Τούρκοι πράκτορες κατέβασαν την Ελληνική σημαία στο Καστελόριζο;

6

Viral γίνεται τις τελευταίες ώρες η είδηση πως Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ, κατέβασαν την Ελληνική σημαία από το φυλάκιο του νησιού στο Καστελόριζο και σήκωσαν την τουρκική. Τα δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως Έλληνες κομάντο με πολιτικά, μαζί με κλιμάκιο της ΕΥΠ και την αστυνομία, διεξήγαγαν έρευνες οι οποίες απέβησαν άκαρπες. Στο σημείο μάλιστα, φέρεται να σπεύδει ο τουρκικός στόλος.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

Το είδαμε στο pronews.grpentapostagma.grkostasxan.blogspot.gr κτλ, με αρχική πηγή το kastamonitis.blogspot.gr.

Περισσότερα εδώ.

Τι ισχύει;

Μιλήσαμε τηλεφωνικά με το Αστυνομικό Τμήμα Μεγίστης, απ όπου μας διαβεβαίωσαν πως οι ισχυρισμοί είναι αναληθείς. Νεότερες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κάνουν λόγο για ομάδα τουριστών από τη Μάλτα που φέρονται να δημιούργησαν κάποιο επεισόδιο στο σημείο, χωρίς όμως να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία. Σε καμία περίπτωση όμως, όπως μας μετέφερε ο Αξιωματικός Υπηρεσίας του ΑΤ Μεγίστης, δεν υπήρξε περιστατικό κατεβάσματος της σημαίας από Τούρκους πράκτορες.

Η αρχική πηγή της «είδησης», επικαλείται «πληροφορίες», χωρίς να κατονομάζει τη προέλευσή τους.

Με βάση τα ανωτέρω, η είδηση πως Τούρκοι πράκτορες κατέβασαν την Ελληνική σημεία από το κάστρο του Καστελόριζου, καταρρίπτεται.

 • b4u

  Αναρωτιέμαι για πόσο καιρό ακόμα τέτοιου είδους τίτλοι από τις ιστοσελίδες της πλάκας θα προσελκύουν επισκεψιμότητα (και τί είδους, δεν θα είναι νέοι άνθρωποι με εξοικείωση στο διαδίκτυο , μάλλον υπερήλικες που τώρα το ανακάλυψαν). . Δεν μπορεί, θα την πατήσει μια, δύο , τρεις , ο σέρφερ, ε μετά θα είναι υποψιασμένος και θα τις προσπερνά χωρίς να ασχολείται.

  • Antigonos Gonatias

   Δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι…Τέτοιου είδους δημοσιεύματα και κατ΄επέκταση(συνήθεις ύποπτα) site έχουν το κοινό τους.Σύνηθως το κοινό αυτό απαρτίζεται είτε απο άτομα του ακροδεξιού χώρου και «Ελληνοκεντρικούς»(βλέπε περιπτώσεις Σωρραίων κ.α),είτε απο «στρατόγκαυλους»(προτιμώ τον όρο οπαδούς της προσοχής) και (κάποιους) επαγγελματίες στελέχη των Ε.Δ.(συνήθως του στρατού ξηράς) με έφεση στη «ράδιο αρβύλα» και στο «πούλημα μούρης»(και ξερωολισμού).Οι μεν όσο θα ακούνε αυτά που θέλουν να ακούσουν τόσο θα τα πιστεύουν και θα τα αναμεταδίδουν,οι δε πρόκειται για άτομα ημιμαθή που κάπου πρέπει και αυτοί να το παίξουν ξερόλες….

 • Διακαής Πόθος

  αυτός με «έστειλε» εδώ 😉

 • Antigonos Gonatias

  Μου θυμίζει κάτι δημοσιεύματα του defence net,πρίν απο μερικά χρόνια,για σκηνικά αντιπαράθεσης μεταξύ ΠΝ-ΠΑ και των Τούρκικων αντίστοιχων έξω απο Ρόδο και άλλα νησιά των δωδεκάνησων….Οι αριθμοί ήταν τόσο μεγάλοι(και παραφουσκωμενοί)που ξεπερνούσαν το σύνολο της παραταυκτέας δύναμης των Ε.Δ.

  • vlad

   Ε και το pronews που το αναδημοσίευσε ειναι το παλιό defencenet

 • Διακαής Πόθος

  Άσχετο με το άρθρο, αλλά με τις «υποθέσεις» Παναγιώτη Σέντερη, Κορίνας Λημνιούδη έχετε αασχοληθεί ;