Ποιοι είμαστε
Αρχική Βόμβα από το δικηγόρο της ΕΣΥ κ. Νουλέζα: «μη βασίζεστε στα εξώδικα»SCAMS ΔΙΑΦΟΡΑ

Βόμβα από το δικηγόρο της ΕΣΥ κ. Νουλέζα: «μη βασίζεστε στα εξώδικα»

25 Αυγ
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε. Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση του δικηγόρου του Αρτέμη Σώρρα, κ. Νουλέζα, η άποψη του οποίου για τα τεκταινόμενα της οργάνωσης ΕΣΥ, αλλάζει μέρα με τη μέρα.

Ο Βασίλειος Νουλέζας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, όταν πριν μερικούς μήνες ανέλαβε την υπεράσπιση του καταδικασμένου και φυγόποινου πλέον Αρτέμη Σώρρα. Το παράδοξο της υπόθεσης όμως είναι πως λίγο καιρό πριν βρεθεί σε αυτή τη θέση, σχολιάζε το «φαινόμενο Σώρρα» ως εξόφθαλμη απάτη και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Περισσότερα εδώ.

Πριν λίγα 24ωρα, ο κ. Νουλέζας πήρε ξεκάθαρες αποστάσεις από τα περίφημα εξώδικα που η οργάνωση του Σώρρα, «πουλάει» στους οπαδούς της με την υπόσχεση ότι θα ξεχρεώσουν τις οφειλές τους προς δημόσιο, τράπεζες κτλ. Το είδαμε τόσο σε σχετικό βίντεο από ομιλία του κ. Νουλέζα στη Ρόδο, όσο και από αναρτήσεις του στο Facebook.

Ο κ. Νουλέζας, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, δηλώνει πως τα εξώδικα της ΕΣΥ, δεν καλύπτουν αυτούς που τα έστειλαν σε τράπεζες, εφορίες, ταμεία κτλ.

Λογικό ήταν αυτή η τοποθέτηση να προκαλέσει σύγχυση και αντιδράσεις στα μέλη της ΕΣΥ.

Πριν λίγο, ο κ. Νουλέζας επανήλθε στο θέμα, προφανώς έπειτα από αντιδράσεις, και επιβεβαίωσε εκ νέου τις απόψεις του πως τα εξώδικα του Σώρρα, δεν πρόκειται να σβήσουν τα χρέη των πολιτών.

Η ουσία είναι πως ακόμη και ο κύριος νομικός εκπρόσωπος του Σώρρα, παραδέχεται πως τα εξώδικα για την αποπληρωμή χρεών από τα μυθικά καταπιστεύματα της οργάνωσης, είναι ουσιαστικά κουρελόχαρτα.

Fact-check for the sake of Democracy