Νέοι ισλαμιστές εκπαιδεύονται στην Αθήνα με όπλα και συνθήματα του ISIS – Καταρρίπτεται

5

Είθισται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, να εμφανίζονται δημοσιεύματα που απεικονίζουν νεαρούς Πακιστανούς να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις με «‘όπλα, μαχαίρια, λαβές και συνθήματα του ISIS, σε ακροδεξιές θεοκρατικές μιλιταριστικές μισαλλόδοξες φιέστες μίσους». Είναι όμως αλήθεια;

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ [/icon_list_item][/icon_list]

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»sign-in»]CLIKBAIT[/icon_list_item][/icon_list]

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»refresh»]ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΔΗΣΗΣ[/icon_list_item][/icon_list]

Στο indobserver.blogspot.gr, διαβάζουμε:

Είναι αλήθεια;

Στην εισαγωγή του άρθρου αναφέραμε πως τέτοια δημοσιεύματα συνηθίζονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Πέρυσι, είχαν κυκλοφορήσει και πάλι άρθρα με τίτλους όπως «Βίντεο- σοκ: Πακιστανοί φανατικοί ισλαμιστές κηρύσσουν τζιχάντ στην Ελλάδα«, που συνόδευαν ένα βίντεο με ανάλογο περιεχόμενο με αυτό του άρθρου που εξετάζουμε σήμερα.

Οι φωτογραφίες φωτογραφίες, όπως και το περσινό βίντεο, έχουν όντως τραβηχτεί στην Αθήνα στα πλαίσια εκδηλώσεων της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, που εορτάζονται κάθε 14 Αυγούστου. Η ημερομηνία είναι το κλειδί για τη κατάρριψη των εξωφρενικών ισχυρισμών, δεδομένου πως η 14η Αυγούστου είναι η Ημέρα Ανεξαρτησίας του Πακιστάν. Στο βίντεο λοιπόν, παρακολουθούμε μια εθνική εορτή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη δικιά μας 25η Μαρτίου. Ακολουθεί φωτογραφία από σχολική παράσταση για την 25η Μαρτιου 1821 όπου Ελληνίδες μαθήτριες κηρύσσουν τζιχαντ.

Τα παιδάκια με τα (πλαστικά) όπλα, δεν είναι οι αυριανοί τζιχαντιστες που θα αιματοκυλίσουν την Ελλάδα, αλλά εξιστορούν μέσω παράστασης με μουσική και τραγούδια, την ανεξαρτησία της χώρας του από τους Βρετανούς το 1947.

Όσον αφορά τη φράση «La Elaahe Ell, allah (Δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ)», δεν αποτελεί σήμα κατατεθέν του ISIS, αλλά μια γενικότερη μουσουλμανική αντίληψη για τη μοναδικότητα του θεού τους (Αλλάχ), όπως ακριβώς πιστεύουν όλες οι θρησκείες για τη μοναδικότητα του θεού τον οποίον λατρεύουν.

Με βάση τα ανωτέρω, ο ισχυρισμός πως νεαροί ισλαμιστές εκπαιδεύονται με όπλα και συνθήματα του ISIS, καταρρίπτεται.

 • z s

  1) Τζιχαντιστές δεν είναι οπότε όντως hoax , αλλά παιδιά δημοτικού να κάνουν ένστολα τους ΟΥΚάδες, αλλαλάζοντας δεν είναι εικόνα που αρέσει σε κανέναν, δεν γίνεται στην Ελληνική παιδεία και τα περισσότερα σχόλια αφορούν αυτό το θέμα και όχι την συνδεση με τρομοκρατία.
  2) Οι στολές που φορούν τα παικιστανόπουλα είναι σύγχρονες και παραπέμπουν σαφώς σε στρατικοποίηση και όχι αναπαράσταση.
  3) Η σύγκριση με την αναπαράσταση του 21 με τις φουστανέλες είναι επειεικώς ατυχής, με σαφή ιδεολογική χροιά και πολύ απλά σχολιασμός και όχι τεκμηρίωση.
  4) Δεν φαίνεται (σε φώτο από όλες τις χρονιές) ούτε μια Ελληνική σημαία, έστω για ξεκάρφωμα,κάτι πιου βλέπεις στις εκδηλώσεις όλων των Εθνικών μειονοτικών ομάδων στις χώρες φιλοξενίας (ελληνομαρικάνοι στιις ΗΠΑ, Γερμανία κλπ).
  5) Αν σύλλογος με «γηγηενείς¨ έβαζε παιδάκια να κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις με στρατιωτικές στολές και όπλα, δεν θα τους κλείναν μέσα;Αλλά επειδή είναι αλλοδαποί είναι μουλτι κούτι……και ας καταργήσουμε και τις παρελάσεις γιατί είναι μιλιταριστικές και φασιστικά κατάλοιπα…….

 • Jim Jimakos

  Φαντάζεστε τι θα γραφόταν την επόμενη μέρα (και τις προηγούμενες) αν η εκδήλωση αυτή γινόταν υπό την αιγίδα του Υπ.Πολιτισμού πχ;
  Όλοι αυτοί (οι ίδιοι) θα μας μιλούσαν για «αποδεικτικά στοιχεία της υποταγής στους ισλαμιστές» κλπ

 • Πάνος Παπαγιάννης

  οταν θα γινει κανα μπουμ στην Ελλαδα ευχεται κανεις απο εσας τα θυματα να ειναι μονο υποστηρικτες μουσουλμανων συστημικοι δημοσιογραφοι? αν ναι, ειστε μεγαλοι αλητες!

 • Kerx

  Έπος. Απορώ πόσα χρήματα πλέον βγαίνουν από την αγνή ηλιθιότητα του λαού.