Ποιοι είμαστε
Αρχική Ψυχαγωγικό διάλειμμα: «Αξιωματούχος δημοσιογράφος» ψέγει τα Ελληνικά «χόαχες»ΔΙΑΦΟΡΑ

Ψυχαγωγικό διάλειμμα: «Αξιωματούχος δημοσιογράφος» ψέγει τα Ελληνικά «χόαχες»

9 Σεπ
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Είναι αλήθεια πως πολλά από τα δημοσιεύματα των Ελληνικά Hoaxes, έχουν κατά καιρούς προκαλέσει ενοχλήσεις και πόλεμο λάσπης από τους θιγόμενους. Η πιο πρόσφατη τοποθέτηση μιας εξ αυτών, είναι το άκρον άωτον του παραλογισμού.

Στο μπλογκ hellasnews-agency.blogspot.gr, είδαμε 2 δημοσιεύματα , που ψέγουν τα Ελληνικά Hoaxes.

H συνέχεια εδώ και εδώ.

Το δεύτερο μάλιστα, συνοδεύεται από βίντεο με τίτλο «ΧΟΑXES – TI EINAI» και μας κατηγορεί πως χρησιμοποιούμε κακόβουλο λογισμικό στη σελίδα μας για να σας κλέψουμε τα στοιχεία σας και τα προφίλ σας.

Δημιουργός όλων των ανωτέρω, είναι η κα Παναγιώτα Βασιλοπούλου, αυτοαποκαλούμενη «αξιωματούχος δημοσιογράφος» και φυσικά δεν παρουσιάζει το παραμικρό στοιχείο (που να το βρει;) για τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς της.

Η «ενδελεχής» έρευνα της αξιωματούχου όμως, είναι τραγικά ελλιπής. Στο πρώτο άρθρο για παράδειγμα, κατηγορεί τα Ελληνικά Hoaxes πως χλευάζουν τους πάντες και τα πάντα, από τον Σάκη Αρναούτογλου, έως τον Γιώργο Πασχαλίδη.

Η «δημοσιογράφος» όμως, αν και παραθέτει λίνκ για άρθρο μας που υποτίθεται πως χλευάζει τον κ. Αρναούτογλου, μάλλον δεν μπήκε στο κόπο να το διαβάσει και να διαπιστώσει πως ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Γιατί αυτή η πρεμούρα;

Είναι λογικό να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο μια άγνωστη σε εμάς «δημοσιογράφος», καταφέρεται επιθετικά εναντίον μας. Η απάντηση δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί.

Η κα Βασιλοπούλου, είναι θαυμάστρια και πιθανότατα ακόλουθος, του γνωστού πλέον μέντιουμ-ραβδοσκόπου-ψευτοακαδημαϊκού Γιώργου Πασχαλίδη, τη δράση του οποίου αποκαλύψαμε σε παλαιότερα άρθρα μας που θα βρείτε εδώ.

 

Όσο για την κα Βασιλοπούλου, θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε για τις στιγμές άφθονου γέλιου που μας προσέφερε, χρησιμοποιώντας φράσεις όπως «ελληνικά χόαχες», «ιστιοσελίδα» κτλ.

Fact-check for the sake of Democracy