Ποιοι είμαστε
Αρχική Σκότωσαν τον τραπεζίτη που αποκάλυψε τις θυσίες παιδιών των Illuminati;HOAXES FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σκότωσαν τον τραπεζίτη που αποκάλυψε τις θυσίες παιδιών των Illuminati;

10 Σεπ
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Είναι αλήθεια πως ο Ρόναλντ Μπέρναρντ, ο Ολλανδός τραπεζίτης που εξέθεσε τη χρηματοπιστωτική βιομηχανία Ιλλουμινάτι σε μια σειρά τηλεοπτικών συνεντεύξεων, βρέθηκε νεκρός στη Φλόριντα;

ΨΕΥΔΕΣ

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Στο ellaniapili.blogspot.gr και indobserver.blogspot.gr, διαβάζουμε:

Τι έχει συμβεί;

Ο Ρόναλντ Μπέρναρντ είναι σχετικά γνωστός και στη χώρα μας, μέσα από «αφυπνισμένα» κανάλια του Youtube που φιλοξενούν τα συνωμοσιολογικά του βίντεο.

Στις 24 Αυγούστου, ο ιστοχώρος ψευδών ειδήσεων yournewswire.com, δημοσίευσε άρθρο που υποστήριζε ότι ο Ρόναλντ Μπέρναρντ, Ολλανδός τραπεζίτης των Illuminati, βρέθηκε νεκρός στη Φλόριντα.

To yournewswire.com δημιουργήθηκε από τον Adl-Tabatabai, ένα πρώην webmaster στο Davidicke.com που τώρα είναι σε διαμάχη με τον David icke (πρώην τερματοφύλακας και από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες συνωμοσιολόγους που δημιούργησε την θεωρία που λέει ότι την ανθρωπότητα την κυβερνά μια υβριδική φυλή εξωγήινων ερπετοειδών από τον αστερισμό του Δράκοντα, που μεταμφιέζονται σε ανθρώπους).

Ένας από τους κύριους συντελεστές της ιστοσελίδας είναι η μητέρα του Carol, που δηλώνει ολιστικός γιατρός. Η ίδια έχει ομολογήσει πως αν και μερικά από τα άρθρα της είναι «λίγο περίεργα» και «ίσως λίγο σατυρικά», «δίνουν στους ανθρώπους τροφή για σκέψη».

Το δημοσίευμα έχει δανειστεί την ιστορία από ένα αληθινό περιστατικό, όπου ένας 61χρονος, ο Ronald Bernard Fernandez, χάθηκε σε δασώδη περιοχή και τελικά βρέθηκε νεκρός. Το yournewswire.com, απλά αφαίρεσε το επίθετο Fernandez και ισχυρίστηκε πως ο νεκρός είναι ο υποτιθέμενος τραπεζίτης που αποκάλυψε τα μυστικά των Illuminati.

Στην ιστοσελίδα pepijnvanerp.nl, μαθαίνουμε πως ο Ρόναλντ Μπέρναρντ δεν είναι τραπεζίτης, αλλά ένα άτομο που ασχολείται με κάθε λογής συνωμοσία, όπως τα chemtrails, οι σιωνιστές, η «συνωμοσία» των εμβολίων κτλ.

Με βάση τα ανωτέρω, ο ισχυρισμός πως δολοφονήθηκε ο τραπεζίτης των Illuminati επειδή αποκάλυψε πως η ελίτ θυσιάζει παιδιά στον Σατανά, καταρρίπτεται.

Fact-check for the sake of Democracy