Καμιά σχέση με τον Σύριζα το «στέλεχος» της ναυτιλιακής εταιρίας. Αποκλειστική δήλωση του υπαλλήλου της ναυτιλιακής εταιρίας που βρέθηκε στη δίνη πολιτικών αντιπαραθέσεων

65

Σε μια πολύ σημαντική καταγγελία προέβη χθες, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το ναυάγιο του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ». Υποστήριξε ότι «στην ομάδα διαχειριστών του πλοίου, υπάρχει και ένα πρόσωπο (σ.σ.: Μάνθος Γιουρτζόγλου) που είναι από τους φανατικότερους υποστηρικτές του Σύριζα και του κυρίου Τσίπρα προσωπικά. Με χιλιάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και του Κώστα Βαξεβάνη. Το πρόσωπο αυτό είναι κομβικό στη διαχείριση της εταιρείας». 

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ[/icon_list_item][/icon_list]

Και συνέχισε ως εξής: «Προφανώς όταν έγινε το ατύχημα, όταν κατάλαβαν ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέσα στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός».

Τους ίδιους ισχυρισμούς για τον Γιουρτζόγλου, υιοθέτησε και ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με ανάρτηση του στο twitter, κοινοποιώντας σχετικό δημοσίευμα του dexiextrem.blogspot.gr.

Είχαν προηγηθεί τα δημοσίευμα της zougla.gr και του dexiextrem που ισχυρίζονταν ότι ο Μάνθος Γιουρτζόγλου «ανήκει στο Σύριζα». Συγκεκριμένα το dexiextrem έγραψε: «Είναι τρελό ΣΥΡΙΖΟσκυλο και όχι μόνο για την πάρτη του αλλά και δικτυωμένο αφού όχι μόνο ο Βαξεβάνης θέλει να κρύψει την παρουσία του στην εταιρία, αλλά του είχαν δώσει και εκπομπή στην ERTopen!!!»

Φυσικά τα παραπάνω δεν ήταν τα μόνα δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με τον Γιουρτζόγλου. Στο διαδίκτυο θα βρείτε δεκάδες άλλα, μέχρι και ισχυρισμό πως είναι εξαφανισμένος ή τον κρύβουν.

Ακολούθησαν πλήθος αναδημοσιεύσεων και σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα.

Ας πάρουμε την ιστορία από την  αρχή. 

Χθες ασχοληθήκαμε με τα δημοσιεύματα που ισχυρίστηκαν ότι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης παραποίησε την εικόνα, που δημοσίευσε στη ιστοσελίδα του,  με τα στελέχη της πλοιοκτήτριας εταιρίας τού δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», από τον ιστότοπο της εταιρίας.
Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα μας.

Όμως στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον κύριο Γιουρτζόγλου και τον παρουσιάζουν ως στέλεχος του Σύριζα, δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη. Μόνο δυο-τρεις παλιές (2014) αναρτήσεις του από το facebook, (που σχολιάζει αρνητικά την κυβέρνηση Σαμαρά) και αναρτήσεις του για την εκπομπή του (με θέμα την μουσική τζαζ) στην ΕΡΤopen. Όπως καταλαβαίνετε, τα παραπάνω δεν είναι αποδείξεις για τον ισχυρισμό πως ο κύριος Γιουρτζόγλου είναι κομματικό στέλεχος του Σύριζα ή έστω ένθερμος υποστηρικτής του. Έτσι αποφασίσαμε να ψάξουμε (χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που έχουμε για τις έρευνες μας) για να βρούμε τις «χιλιάδες δημοσιεύσεις υπέρ του Σύριζα και του Τσίπρα», που ανέφερε ο κύριος Γεωργιάδης στην τηλεόραση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, τις δηλώσεις του.

Στην έρευνα μας δεν βρήκαμε την παραμικρή ένδειξη που να συνδέει τον Γιουρτζόγλου με τον Σύριζα ή με οποιοδήποτε άλλη πολιτική παράταξη. Επίσης δεν βρήκαμε καμία ανάρτησή του, που να υποστηρίζει τον Σύριζα ή τον Αλέξη Τσίπρα, ή κάτι που να τεκμηριώνει φιλική σχέση με το Βαξεβάνη.

Δήλωση Μάνθου Γιουρτζόγλου στα ellinika hoaxes

Αν και δεν νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για τίποτα, ωστόσο μετά τον σάλο και τους ανυπόστατους ισχυρισμούς ότι είμαι στέλεχος ή μέλος του Σύριζα οφείλω να πω την αλήθεια μου.
Δεν είχα και δεν έχω οποιαδήποτε σχέση με κόμματα/οργανώσεις/συλλόγους. Ποτέ μου δεν έγραψα, όχι “χιλιάδες” όπως ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης, αλλά ούτε ένα κείμενο που να εμπεριέχει την λέξη “Τσίπρας”, θετικό ή αρνητικό προς εκείνον. Δεν έχω κανέναν κομματικό φίλο πουθενά. Εργάζομαι ως απλός υπάλληλος στην συγκεκριμένη ναυτιλιακή εταιρία από τον Απρίλιο του 2012. Μετά από όσα έγιναν με το ναυάγιο και την οικονομική καταστροφή της εταιρίας δεν είμαι καθόλου βέβαιος για το μέλλον της, άρα και το δικό μου.
Στην Ertopen κάνω εκπομπή δυο φορές το μήνα με αποκλειστικό περιεχόμενο τη τζαζ μουσική που αγαπώ -εννοείται χωρίς αμοιβή και χωρίς την παραμικρή ανάμειξη με την πολιτική. Φιλοξενώ μουσικούς που παρουσιάζουν τη δουλειά τους.
Το γεγονός ότι ο κύριος Βαξεβάνης δεν έβαλε την φωτογραφία μου -δεν ξέρω για ποιο λόγο, τεχνικό ή άλλο- μου δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα και έγινε η αιτία να ζω έναν εφιάλτη. Νομίζω ότι βρίσκομαι σε όνειρο και κάποια στιγμή θα ξυπνήσω. Τι είχα να κρύψω; Τι έχω και κρύψω; Τον δημοσιογράφο αυτόν ούτε τον έχω δει, ούτε του έχω μιλήσει ποτέ. Ποιο το “ύποπτο” κίνητρό του λοιπόν να κρύψει την φωτογραφία μου; Γιατί να προστατέψει έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει και που δεν έχει την παραμικρή κομματική σχέση με οποιοδήποτε κόμμα; Γιατί να το κάνει;
Μπλέχτηκε το όνομά μου σε μια υπόθεση που τείνει να διαλύσει την προσωπική μου ζωή. Η μισή Ελλάδα με βρίζει χωρίς να γνωρίζει ποιος είμαι και τι κάνω. Ο απόλυτος παραλογισμός.
Αυτή είναι η αλήθεια μου και προκαλώ όχι μόνο τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και κάθε καλόπιστο να ερευνήσει αν όσα λέω είναι αλήθεια. Δεν θέλω συγγνώμες. Μόνο να επιστρέψει η ζωή μου στην πρότερη γαλήνη της. Ευχαριστώ.

Συμπέρασμα:
Κατόπιν όλων των παραπάνω, ο κύριος Μάνθος Γιουρτζόγλου δεν είναι:
1. Στέλεχος-μέλος του Σύριζα
2. Υποστηρικτής του Σύριζα και του Αλέξη Τσίπρα
3. Συντάκτης «χιλιάδων αναρτήσεων» υπέρ του Σύριζα και του Αλέξη Τσίπρα
4. Φίλος-γνωστός του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη

Οι ισχυρισμοί που είδαν το φως της δημοσιότητας, χωρίς να παρουσιάσουν το παραμικρό στοιχείο απόδειξης, πως ο Γιουρτζόγλου είναι στέλεχος ή ένθερμος υποστηρικτής – αγωνιστής του Σύριζα και του Βαξεβάνη, καταρρίπτονται.

Ο Μάνθος Γιουρτζόγλου είναι ένας απλός υπάλληλος μιας ιδιωτικής εταιρίας που βρέθηκε στη δίνη πολιτικών αντιπαραθέσεων και μικροκομματικών παιχνιδιών. Όλα αυτά γιατί ένα screenshot δεν τον συμπεριέλαβε μέσα στα στελέχη της εταιρίας, καθώς και γιατί έχει μια εκπομπή στην ΕΡΤopen (με θέμα την τζαζ μουσική δύο φορές το μήνα).

Σήμερα αυτός και αύριο, ίσως, εμείς. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί στη θέση του. Ζούγκλα…

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Hlias Georgakopoulos

  Reference please for the award from WHO. I cannot find anything anywhere in google.

  • Παναγιώτης

   https://www.paraskhnio.gr/sygxaritiria-epistoli-ston-adoni-apo/

   Συγχαρητήρια επιστολή, όχι βραβείο (λάθος μου, τα βραβεία του WHO πηγαίνουν ως επλι το πλείστον σε επιστήμονες της υγείας). Το περιεχόμενό της θα το δεις εδώ.

 • (((Wolfpup)))

  Εκπομπή για την Τζαζ κάνει ήμαρτον.
  Εκτος εαν γνωρίζεις εσύ κάτι περισσότερο.

 • Stelios Foundoulakis

  να το θέσω ως εξής: Αν δεν αμοίβεται κάποιος, έχει καμιά σημασία για εμάς τους μη-ΣΥΡΙΖΑ αν αυτός που κάνει εκπομπή είναι ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ ή ό,τι άλλο είναι;

 • Νίκος

  Δεν φαίνεται να είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή να κατέβαινε υποψήφιος σε εκλογές). Ωστόσο αρθρογραφούσε σε αρκετά περιοδικά για τη jazz και τα περισσότερα άρθρα του αναδημοσιεύονταν είτε από την Αυγή ή το left.gr ή tvxs.gr.
  Γιατί δεν δημοσιεύτηκε ποτέ ένα άρθρο του στην athensvoice. εξάλλου για μουσική μιλούσε όχι για πολιτικά; Και επειδή αυτό φοβόταν ο Βαξεβάνης, μην τυχόν γίνει σύνδεση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να τον εξαιρέσει από το άρθρο. Εξάλλου τι χρειαζόταν να παρουσιάζει τη λογίστρια ή οποιοδήποτε άλλο πέρα από τον πλοιοκτήτη και τον διευθύνων σύμβουλο.

  Σε κάθε περίπτωση οι κατηγορίες δεν θα στρέφονταν τόσο κατά του ίδιου όσο κατά του πλοιοκτήτη αν Βαξεβάνης στη προσπάθεια του να μην φανεί ότι υπήρχε Συριζαίος στην εταιρία που κατέστρεψε τον Σαρωνικό δεν αποφάσιζε να αποκρύψει το όνομα του. Μόνο αφελής μπορεί να πιστεύει ότι το screenshot του Βαξεβάνη έγινε τυχαία.
  Και μετά τις κατηγορίες που είχε εκτοξεύσει ο Βαξεβάνης ότι πίσω από τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια βρισκόταν ο Τριανταφυλόπουλος δεν νομίζω ότι θα άφηνε ο Τριανταφυλόπουλος μια τέτοια ευκαιρία που έκανε μπαμ ότι σκόπιμα έγινε η εξαίρεση του συγκεκριμένου για να κάνει επίθεση επί προσωπικού ώστε να αποδείξει ότι ο Βαξεβάνης είναι ψεύτης άρα ότι έχει γράψει κατά καιρούς για τον ίδιο είναι ψέματα.
  Περιμένει κανείς καλύτερη διατύπωση της έρευνας σας από μέρους σας

 • Jim Jimakos

  Ας υποθέσουμε ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ομάδας διαχείρισης του πλοίου για την οικονομία της συζήτησης.
  Φταίει ο εργαζόμενος (και στέλεχος αν θέλετε) της εταιρείας για το ότι το καράβι ήταν μονοπύθμενο;
  Φταίει μήπως που με εντολή του τότε υπουργού (Κεφαλογιάννη) όλοι οι ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψήφισαν κατά του ψηφίσματος για την απαγόρευση εισόδου των μονοπύθμενων στα ευρωπαϊκά λιμάνια;

  • Giuseppe Saatchi

   Για να σε βοηθήσω: Αν ήταν στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ (πράγμα που ούτε διαψεύδεται, ούτε επιβεβαιώνεται) θα μπορούσε κάλλιστα να είχε μεσολαβήσει προκειμένου ο Κουρουμπλής να ανανεώσει προσωρινά το πιστοποιητικό του σαπιοκάραβου.

   Ελπίζω να βοήθησα

   • Antigonos Gonatias

    Για την ιστορία, το πιστοποιητικό πλοϊμότητας του πλοίου είχε λήξει και είχε πάρει παράταση για 2 μήνες.Τέτοιες παρατάσεις δίνονται κατόπιν επιθεώρησης απο τις αρμόδιες αρχές και είναι συχνό φαινόμενο(για να μην πω αυτοματισμός) στην παγκόσμια ναυτιλία με σκοπό την διευκόλυνση στον προγραμματισμο του ταξιδιού του πλοίου π.χ το πιστοποιητικό πλοϊμότητας λήγει πρίν την ημερομήνια άφιξης του βαποριού στα ναυπηγεία όπου είναι προγραμματισμένες οι επισκευές.
    Για να μην μακρυγορώ τα διαφόρα πιστοποιητικά αποδεικνύουν οτι έγινε η απαραίτητη συντήρηση και επιθεώρηση απο τις αρμόδιες αρχές.Αυτό δεν σημαίνει οτι θα αποφευχθεί 100% ένα ναυτικό ατύχημα δεδόμενου και του ανθρώπινου παράγοντα.
    Ας δούμε πρώτα τι θα αποφανθούν οι ειδικοί επι των ερευνών,δεδόμενου οτι είναι πολλά αυτά που πρέπει να ελεχθούν απο άποψη υλικού και ευθύνες του πληρώματος,και ύστερα βλέπουμε….

    Υ.Γ. Στο υπουργείο ναυτιλίας μερικοί κοιμούνται όρθιοι εδώ και χρόνια…
    Υ.Γ.2 Μια μηχανή όσο παλιά και αν είναι θα συνεχίσει να δουλεύει όσο της το επιτρέπει ο σχεδιασμός της και η σωστή και έγκαιρη συντήρηση.

    • Giuseppe Saatchi

     Στο πλοίο βυθίστηκε ΕΝ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ. Είναι σαν να κάνεις μαγνητική στο κεφάλι, να σε βγάλουν απολύτως υγιή και μετά από 1 μήνα να πεθάνεις από καρκίνο στον εγκέφαλο.

     Έλεος δηλαδή.

     • Antigonos Gonatias

      Θα σου απαντήσω με 2 ερωτήσεις:

      1ον Πως γίνεται η στεγανοποίηση στον άξονα της προπέλας;
      2ον Πόση υπηρεσία έχεις στο φυλλάδιο σου;΄

      Υ.Γ. Πάρε γ α παράδειγμα το «Παναγιά Τήνου»
      Υ.Γ.2 Ας μη βγάζουμε βεβιασμένα συμπεράσματα,αγαπητέ,είναι πολλά αυτά που πρέπει να εξεταστούν όπως σύνθεση του πληρώματος την στιγμή της βύθισης,βιβλίο πετρελαίου,ημερολόγιο γέφυρας-μηχανής,flow meter και άλλα πολλά….

   • tilestwra

    Το ότι ήταν στέλεχος έχει διαψευσθεί.
    Ελπίζω να βοήθησα

    • Giuseppe Saatchi

     Δεν βοήθησες. Τι έγραψε ο παραπάνω στον ισχυρισμό του οποίου απάντησα:

     «Ας υποθέσουμε ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ»

     Δικαιολογείσαι μόνο αν πάσχεις από ολική τύφλωση

     • tilestwra

      Εσύ έγραψες ότι το αν ήταν στέλεχος ούτε διαψεύδεται ούτε επιβεβαιώνεται, οπότε ούτε τύφλωση έχω ούτε αδυναμία κατανόησης. Σε εσένα απαντάω και από όσα φαίνονται ούτε στέλεχος του Σύριζα ήταν, ούτε καν της ναυτιλιακής.

     • Giuseppe Saatchi

      Το αν ήταν στέλεχος ούτε διαψεύδεται ούτε επιβεβαιώνεται όντως. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως ο Άδωνις δεν διέθετε στοιχεία και ζήτησε συγγνώμη.

      Αλλά ας υποθέσουμε πως δεν ήταν στέλεχος. Πως ακριβώς βοηθάς στη συζήτηση στον οποία ο άλλος ξεκινά με το «Ας υποθέσουμε ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» και αναρωτιέται τι θα μπορούσε να συμβεί σε αυτό το ενδεχόμενο;

     • tilestwra

      Το υποθετικό σου σενάριο είναι καλό, δε διαφώνησα. Αλλά αφού δε βλέπεις διάψευση εγώ δε θα κάτσω να σου αλλάξω γνώμη.

     • Giuseppe Saatchi

      Αν ισχυριστώ πως είστε φαλακρός και ΔΕΝ παραθέσω στοιχεία σημαίνει πως δεν είστε; Σίγουρα ο ισχυρισμός μου είναι αστήρικτος και αδικαιολόγητος αλλά εσείς μπορεί να είστε φαλακρός, μπορεί και να μην είστε. Μόνο παραθέτοντας στοιχεία μπορεί να διαψεύσεις ισχυρισμό.

 • sakis

  »ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ» μέλος διοικητικου συμβουλίου ναυτιλιακής εταιρείας να το δώ και αυτο
  —Αν ηταν ΚΚΕ δεν θα εκανε αναρτηση από to LEFT.GR δινοντας νομικές συμβουλες προς διαδηλωτές ασε που οι κομμουνιστές εχουν μια ξυλινη ορολογία

 • Panagiotis Bourazanis

  ‘Εχω δει τόσα και τόσα μικροπολιτικά παιχνίδια στον τόπο μας,τόσες

  προβοκάτσιες,τόσες απατεωνιές που πραγματικά δεν θα έπρεπε να εκπλήσσομαι…’Ομως το να το βλέπω να συμβαίνει σε έναν φίλο μου,ο οποίος είναι αυτό που λέμε ψυχούλα,με τρομάζει πραγματικά και με θλίβει βαθύτατα.
  Με τον Μάνθο είμαστε καλοί φίλοι λόγω της τεράστιας κοινής μας αγάπης για την τζαζ .Εγώ είμαι μουσικός της «ντόπιας» σκηνής,ο Μάνθος είναι ένας από τους ελάχιστους που είναι εκεί σε κάθε συναυλία…Που τρέχει για όλους εμάς τους μουσικούς,να μας στηρίξει,που δέχτηκε να κάνει μια εκπομπή για την τζαζ στον τόπο μας χωρίς κανένα όφελος μόνο και μόνο μήπως και αλλάξει κάποτε αυτό το απέραντο σκυλάδικο (όχι μόνο καλλιτεχνικά αλλά και κοινωνικά) στο οποίο επιβιώνουμε με δυσκολία.
  Δυστυχώς ,σαν αλλος χαρακτήρας από μυθιστόρημα του Κάφκα, ο Μάνθος βρέθηκε μπλεγμένος από ανθρώπους μηδενικού ήθους,που χωρίς ίχνος ντροπής είναι διατεθειμένοι να καταστρέψουν ζωές μόνο και μόνο για να κάνουν το μικροπολιτικό τους παιχνιδάκι και την καριέρα τους.
  Με το χέρι στην καρδιά προσυπογράφω ότι δεν υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας σε ότι προσπαθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι (??) του σκότους να προσάψουν στον Μάνθο.Ο Μάνθος ουδέποτε είχε καμμιά σχέση με τον Σύριζα,ούτε και γνωρίζει κάποιο στέλεχος του.Δεν ήταν ποτέ του οργανωμένος σε κάποιο κόμμα.Αντιθέτως όντας άνθρωπος ελευθεριακής φύσης ,στις μεταξύ μας κουβέντες η στάση του ήταν εξαιρετικά επικριτική απέναντι στον σύριζα,όπως κ σε κάθε λογής εξουσίας,ιδιαίτερα σε αυτές των τελευταίων δεκαετιών που πέρασαν από αυτόν τον τόπο.Κάποιοι διάλεξαν να δείξουν μόνο μια πλευρά αυτών των ποστ του Μάνθου για να στήσουν το παιχνίδι τους.
  Στην εν λόγω εταιρεία είναι ένας απλός υπάλληλος.Εργαζόμενος, σε καμμιά περίπτωση υψηλών απολαβών και «ιδιαιτέρων προνομίων».Επίσης πολλές φορές σε κουβέντες μας αναφερόταν στον δικό του καθημερινό αγώνα και πάντα με εξέπλητε το γεγονός ότι ενω είχε την ζωή ενός «καθημερινού» ανθρώπου,με όλα τα γνωστά βάρη, έβρισκε πάντα την δύναμη και την διάθεση να είναι παρόν σχεδόν σε καθημερινή βάση στις περισσότερες τζαζ συναυλίες.
  Θα ήθελα να κλείσω λέγοντας ότι δεν γράφω για να απολογηθώ για χάρη του Μάνθου. Ο Μάνθος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος ερευνητής με λίγο ψάξιμο μπορεί εύκολα να βρει πόσο ανυπόστατες είναι οι κατηγορίες αυτές (θα προέτρεπα μάλιστα η ερευνα αυτή να ξεκινήσει ρωτώντας όλους τους επιφανείς μουσικούς της ελληνικής τζαζ σκηνής). Γράφω γιατί πραγματικά τρομοκρατούμαι στην σκέψη ότι η εξουσία είναι τόσο αδηφάγα
  που μπορεί πραγματικά μπορεί να μας ποδοπατήσει – να μας συνθλίψει δίχως δεύτερη σκέψη και με την όποια πρόφαση μόνο και μόνο για να ταίσει την αυτάρεσκη ματαιότητα της.Σήμερα ένοιωσα πραγματικά το ένοιωσα δίπλα μου…Κατάλαβα για τα καλά ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα μας,σε εμένα κ σε εσένα.Ας επαγρυπνούμε λοιπόν.

  Παναγιώτης Μπουραζάνης , μουσικός της τζαζ

 • Den Hmoun Egw

  Ο Γιουρτζόγλου δηλαδή είναι ο μόνος αριστερός στις φωτογραφίες;
  Αν οχι γιατί δεν προσπάθησαν να κρύψουν και τους άλλους;

 • Anestis

  Ουτε τα επιχειρήματα πως δεν είναι οπαδός/υποστηρικτής είδαμε… Μονο επιχείρημα το τι ειπε ο ίδιος!

  • (((Wolfpup)))

   Πως αποδεικνύεις ότι δεν ανήκεις σε κάτι;
   Ένα πιστοποιητικό μη ένταξης σε κόμμα;
   Σοβαρευτείτε.

 • ShadowOfTroller Ebola Carrier

  Ψεματα hoaxes λετε Ψεματααααααααααααα ααααα https://www.youtube.com/watch?v=XxQPYCKxDYs

 • pretender

  Νομίζω το θέμα πλέον εξελίσσεται σε δολοφονία χαρακτήρα ενός ανθρώπου για να καλύψουν το γεγονός ότι πιάστηκαν να ψεύδονται.

  http://dexiextrem.blogspot.gr/2017/09/ellinikahoaxesgr.html

  Αν ο Κιουρτζόγλου δεν τους υποβάλει μήνυση δεν παίζει να γλιτώσει εύκολα από αυτούς.

  • John Smith

   Και αν τους υποβάλλει νομίζεις ότι θα γλυτώσει; Άμα μπλέξεις με ανθρωποφάγους θα σε φάνε, είτε διαμαρτυρηθείς είτε όχι.

 • Chris

  H άποψή μου είναι ότι πρόκειται για ένα μεσαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, από εκείνα που κάνουν τις εξυπηρετήσεις μέσω των γραφειοκρατικών μηχανισμών που είναι δίπλα σε κάποιο υπουργό. Προφανώς γνώριζε τον συντροφικό τρόπο με τον οποίο μπορεί να αποσπάσει μιά υπογραφή από υπουργό του συριζα. Αυτό θα έγινε στην περίπτωση του πλοίου και ίσως γι αυτό ο τσίπρας αφαίρεσε από τον κουρουμπλή την συγκεκριμένη υπογραφή και την έδωσε στους νηογνώμονες, δηλαδή την τοποθέτηση του πράγματος σε μιά καθαρά υπηρεσιακή βάση, όπου δεν μπορείς να κάνεις εύκολα παιχνίδια με τα συντροφάκια σου.

  • (((Wolfpup)))

   Η «άποψη» οταν δεν συμπεριλαμβάνει αποδείξεις ονομάζεται συκοφαντία και τιμωρείται από τον νόμο.

 • Παναγιώτης

  Εντάξει. Δεν τον δίκασα τον άνθρωπο. Απλά θεωρώ την ανάρτηση πολύ βιαστική. Βιαστικό το συμπέρασμα των αγαπητών Hoaxes.

 • INDYMEDES

  πλακα εχετε, ακου κει δεν ειναι υποστηρικτης του συριζα με τετοιες δημοσιευσεις και με ερτοπεν, τι αλλο πρεπει να εχει κανει δηλαδη? μηπως εννοειτε πως μπορει να ειναι ανταρσυα οποτε δεν ειναι συριζα?

  • John Smith

   Άλλο αριστερός, άλλο υποστηρικτής, άλλο μεγαλοστέλεχος. Ο Γεωργιάδης είπε πολύ περισσότερα από το ότι επρόκειτο απλά για υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ.

   • Giuseppe Saatchi

    Συμμετοχή σε ΕΡΤOpen, άρθρα στο Left.gr κτλ κτλ … ποια η πιθανότητα να είχε σχέση με ΣΥΡΙΖΑ; Δεν θα έλεγα πως είναι μικρή.

    Αντιστοίχως, αθρογραφία για τους Καλαματιανούς χωρούς στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, συμμετοχή σε εκπομπές ακροδεξιού ραδιοφώνου. Αποκλείεται να είναι χρυσαυγίτης αφού δηλώνει πως δεν έχει σχέση..

    ΟΚ μας πείσανε.

    • John Smith

     Όπως είπα, άλλο σχέση και άλλο αυτό που κάποιοι παρουσιάζουν. Φράσεις όπως «είναι από τους φανατικότερους υποστηρικτές του Σύριζα και του κυρίου Τσίπρα προσωπικά. Με χιλιάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και του Κώστα Βαξεβάνη» ή «τρελό ΣΥΡΙΖΟσκυλο και όχι μόνο για την πάρτη του αλλά και δικτυωμένο» δείχνουν κάπως περισσότερα από απλή σχέση. Το ίδιο και ο ισχυρισμός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έμπαινε στον κόπο να κρύψει τη σχέση του με την εταιρία, κάτι που προφανώς δε θα γινόταν για κάποιον που απλά έχει σχέση με την παράταξη.

     • Giuseppe Saatchi

      Δεν συμφωνώ με τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς θεωρώντας τους παράλογους (δεδομένου πως τα στοιχεία που παρουσίασαν είναι πολύ ασθενή). Το ότι δεν συμφωνώ δεν σημαίνει πως θα συμφωνήσω με το παράλογο συμπέρασμα του ellinikahoaxes. Τα existential statements (υπάρχει κάτι) δεν διαψεύδονται ούτε επειδή εμείς δεν παρατηρήσαμε επαρκή στοιχεία, ούτε επειδή κάποιος μας έκανε κάποια δήλωση. Πόσο μάλλον όταν είναι περισσότερο πιθανό από ότι όχι να υπάρχει κάποια σχέση.

     • John Smith

      Όσο όμως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία το βάρος της απόδειξης το έχει αυτός που κάνει τον ισχυρισμό. Τη στιγμή που και οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να έχουν συμφέροντα -οι μεν να κρύψουν τη σχέση τους με την εταιρία, οι δε να βρουν κάτι ακόμα να τους προσάψουν- δεν μπορούμε να βασιστούμε στο ότι κάτι «είναι πιθανό». Ούτε μπορούμε να περιμένουμε να δοθούν επιπλέον στοιχεία, γιατί αυτά μπορεί να μη δοθούν ποτέ. Ως γνωστόν ισχύει το αθώος έως αποδείξεως του εναντίου. Και οι πιθανότητες δεν αποτελούν απόδειξη.

     • Giuseppe Saatchi

      Το ότι δεν παρουσιάστηκαν (καθόσον γνωρίζω) επαρκή στοιχεία για τον ισχυρισμό του ξεκαθαρίσαμε. Άλλο πράγμα αυτό και άλλο το ότι από την λογική δεν προκύπτει διάψευση από την μη ύπαρξη στοιχείων. Οι διαψεύσεις συμβαίνουν με την ύπαρξη και όχι με την μη ύπαρξη δεδομένων – αυτή η λογική σχέση είναι κάτι που ισχύει ΚΑΘΟΛΙΚΑ ! – είναι ισχυρότερη και από τον ισχυρισμό 1+1 =2. Το ότι ΔΕΝ παρατήρησες μαύρους κύκνους αυτό δεν αποτελεί απόδειξη που δεν υπάρχουν. Τέλος άλλα τα κριτήρια αποφάσεων που χρησιμοποιούνται για να ελαχιστοποιηθεί κάποιο κόστος (το τεκμήριο αθωότητας ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες ο αθώος να καταδικαστεί) και άλλο η εξέταση δεδομένων υπό το πρίσμα της λογικής. Οι πιθανότητες δεν αποδεικνύουν κάτι αλλά αποτελούν το θεμέλιο για την θεώρηση plausible υποθέσεων.

     • John Smith

      Μάλλον δεν είσαι συχνός αναγνώστης της σελίδας. Κάτσε να σου εξηγήσω λίγο πώς δουλεύουν τα πράγματα εδώ.

      Όταν κάποιος κάνει έναν ισχυρισμό, αυτός οφείλει και να προσκομίσει στοιχεία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ισχυρισμός είναι ότι ο Γιουρτζόγλου είναι όλα αυτά που είπε ο Γεωργιάδης, και ότι έχει «χιλιάδες αναρτήσεις» οι οποίες το αποδεικνύουν. Άρα ο Γεωργιάδης είναι που καλείται να αποδείξει τα όσα λέει, χρησιμοποιώντας αυτές τις «χιλιάδες αναρτήσεις». Αν πάμε με την αντίστροφη λογική -δηλαδή όχι εγώ μπορώ να ισχυριστώ κάτι και μετά εσύ πρέπει να αποδείξεις ότι δεν ισχύει- δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη. Με ποιον τρόπο ας πούμε θα αποδειχθεί ότι δεν υπάρχουν οι «χιλιάδες αναρτήσεις»; Θα πρέπει να ψάξει κανείς όλες τις σελίδες του πλανήτη για να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει τίποτα; Και ακόμα και αν το κάνει και δεν βρει τίποτα, πώς ξέρουμε ότι δεν τις έσβησαν; Βλέπεις ότι το πράγμα ξεφεύγει.

      Γενικώς η λογική που ακολουθούμε στη σελίδα είναι η εξής: για να κάνει κάποιος έναν ισχυρισμό έχει στα χέρια του κάποια στοιχεία που τον οδήγησαν στο να κάνει τον ισχυρισμό. Οφείλει λοιπόν να παραθέσει αυτά τα στοιχεία, ώστε να τα δούμε και εμείς και να τα αξιολογήσουμε, και φυσικά όσο πιο γερά είναι τόσο πιο πιθανό είναι να έχει δίκιο. Το τι ο καθένας θεωρεί λογικό, ακόμα και αν μοιάζει να έχει βάση, έχει αξία μόνο εάν μπορεί να στηριχθεί από αποδείξεις.

 • Παναγιώτης

  Να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. Τον κύριο δεν τον ξέρω ωστόσο σαν πολίτης μίας χώρας που έχει καταρρεύσει και βρίσκεται στα χέρια επικίνδυνων ιδεοληπτικών και ανίκανων Καρανικέων, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής (ευνόητα, καχύποπτα, πάρτε το όπως θέλετε):

  α) γιατί ο κύριος Γεωργιάδης ισχυρίζεται μετά πάθους ότι ο κύριος Γιουρτζόγλου έχει «χιλιάδες αναρτήσεις» υπέρ του Τσίπρα και του Σύριζα? Είναι τόσο επιπόλαιος ο Γεωργιάδης στους ισχυρισμούς του? Περιμένω λοιπόν την απάντηση του πρώην υπουργού υγείας (ενός υπουργού βραβευμένου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για το μεταρρυθμιστικό του έργο) στην ανάρτησή σας, καθώς φαίνεται να αποδεικνύετε ότι οι κομματικές αναρτήσεις του κύριου Γιουρτζόγλου δεν υπάρχουν… Νομίζω ότι σεβόμενος το όνομά του, ο κύριος Γεωργιάδης οφείλει απάντηση.

  β) γιατί τελικά κόπηκε η φωτογραφία του κυρίου Γιουρτζόγλου από την ανάρτηση του Βαξεβάνη (γνωστού για την «αντικειμενικότητά» του)? Απλή διαβολική σύμπτωση? Και μάλιστα με έναν Βαξεβάνη στη μέση?

  δ) σύμπτωση ότι και του crop από πλευράς Βαξεβάνη είχε προηγηθεί ανακατάταξη των φωτογραφιών των στελεχών της εταιρίας?

  γ) Είναι επίσης σύμπτωση που ο εν λόγω κύριος έχει εκπομπή στην Εrtopen? Ξέρετε πολλούς μη κομματικοποιημένους συμπολίτες μας, που διατηρούν θέση σε αυτό το άντρο αριστεριστών τεμπελχανάδων? Δηλαδή χάθηκαν οι σταθμοί, για να ασχοληθεί με το πάθος του, την τζαζ, την Ertopen βρήκε για να παίξει τις μουσικές του? Φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να πάει σε όποιο σταθμό θέλει, όμως…

  …σαν πολλές συμπτώσεις δε μαζεύτηκαν γύρω από τον κύριο Γιουρτζόγλου? Πρόσφατη ανακατασκευή των φωτογραφιών στην ιστοσελίδα, crop, Βαξεβάνης, Εrtopen. Τι να πω..

  Περιττό να τονίσω, φαντάζομαι θα το έχετε καταλάβει, ότι πιστεύω στις συμπτώσεις όσο πιστεύω και στους εξωγήινους. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κατηγορία για τον κύριο Γιουρτζόγλου. Απλώς έκανα το σχόλιό μου, σεβόμενος την πιθανότητα ο κύριος αυτός να είναι ένα τραγικό θύμα τραγικών, απανωτών συμπτώσεων.

  • Παναγιώτης

   Επίσης το φιλοσαμαρικό site antinews αναφέρει ότι ο Γιουρτζόγλου έγραφε το 2014 (ηρωική εποχή Ertopen) εναντίον του Σαμαρά τα εξής:
   «Η δημοκρατία του Σαμαρά αναμφίβολα δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τη χούντα του Παπαδόπουλου. Ίσα – ίσα ο αποθανών δικτάτωρ και η παρέα του πολύ θα ζήλευαν «δημοκρατικές κυβερνήσεις του ΜΠΑΤΣΟΚ και της Νέας Δημοπρασίας….»
   «Η φασιστική συμμορία των Σαμαρά – Βενιζέλου – Κικίλια και των ένστολων αληταράδων τους… θέλουν να καεί η Αθήνα, τους συμφέρει και θα κάνουν τα πάντα γι’ αυτό».
   http://www.antinews.gr/action.read/ellada/to-sapaki-to-ellipes-reportaz-tou-baksebani-kai-oi-ubreis-kata-tou-samara/4.118399
   Είναι ψέμα?

   • John Smith

    Μάλλον όχι, αλλά και πάλι αυτό δεν τον καθιστά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνη την εποχή υπήρχαν πολλοί χώροι που ήταν αντίθετοι στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ.

    • Παναγιώτης

     Το 2014 όποιος αποκαλούσε τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ φασίστες και αληταράδες ήταν ένα από τα εξής τρία: Σύριζα, ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή. Και από πίσω Ανταρσύα, ΕΠΑΜ. Δε θα αναφερθώ στα άλλα αποκόμματα αμελητέας δύναμης και παρουσίας. Εάν μάλιστα εργαζόταν και στην Εrtopen, σίγουρα δεν ήταν…Χρυσή Αυγή και η πιθανότητα να είναι ΑΝΕΛ ή κάποιος άλλος δεξιός της πλάκας ήταν μάλλον αμελητέα. Οπότε ας μην παίζουμε με τις λέξεις.

     Το θέμα φυσικά, όπως είπα και πιο πάνω, δεν είναι οι κομματικές του πεποιθήσεις, αλίμονο. Το θέμα είναι ο τίτλος της ανάρτησης του Hoaxes, ότι ο κ Γιουρτζόγλου «δεν έχει καμία σχέση με το Σύριζα». Έχω την εντύπωση ότι, εάν δεν…καταρρίπτεται από τη λογική ως τίτλος, έχει εξαιρετικά μεγάλες πιθανότητες να είναι μία εξαιρετικά βιαστική ανάρτηση. Αν και συμφωνώ με το πνεύμα του site, ότι δεν πρέπει να σπιλώνονται ελαφρά τη καρδία και για μικροκομματικά οφέλη συνειδήσεις. Ας περίμεναν λίγο παραπάνω, να δουν τι άλλο θα προκύψει.

     • John Smith

      Υπήρχαν και πολλοί ουδέτεροι αριστερών φρονημάτων, οι οποίοι αντέγραφαν το στυλ του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς απαραίτητα να ταυτίζονται μαζί του. Και υπήρχαν και πολλοί που ανήκαν στην παράταξη του Λαφαζάνη, και οι οποίοι έφυγαν -ή τουλάχιστον κατέβασαν τους τόνους- μετά τα γεγονότα του Ιουλίου.

     • Παναγιώτης

      Μπορεί. Με τα μπορεί όμως δεν καταρρίπτεται ως hoax ο μέχρι τώρα ισχυρισμός του κ. Γεωργιάδη. Απλά ελέγχεται και φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να δώσεις βήμα στον κ. Γιουρτζόγλου να πει την άποψή του.

      Όσο για τη Λαφαζανική πτέρυγα, το να ανήκει κάποιος σε αυτήν δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να αποτελεί επιχείρημα που δίνει άφεση από υποψίες. Ειδικά ο Λαφαζάνης είναι ένας παρανοϊκός συμμορίτης που κανονικά θα έπρεπε να κάθεται ήδη στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα ντου στο νομισματοκοπείο που έλεγε και τα άλλα επαναστατικά της «ηρωικής περιόδου», μαζί με όλους τους υπόλοιπους, για να δούμε και τι οικονομικές σχέσεις έχουν με το καθεστώς της Βενεζουέλας, που είχαν και για πρότυπο.

     • John Smith

      Δεν καταρρίπτεται, αλλά πλέον είναι υπεύθυνος να φέρει στοιχεία και να το αποδείξει. Αν δεν μπορεί να το κάνει, τότε τα στοιχεία είναι υπέρ του Γιουρτζογλου.

      Όσο για το Λαφαζάνη δε διαφωνώ -μη σου πω ότι θα του έλεγα και χειρότερα- αλλά όσοι ήταν τότε μαζί του μείνανε μαζί του και διαχωρίστηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ. Άρα δε νομίζω ότι θα έμπαινε στον κόπο ο Βαξεβάνης να σώσει κάποιον που δεν ανήκει πλέον στην παράταξή του.

     • Παναγιώτης

      Μην το λες αυτό. Άλλωστε αν είχαν πραγματικά τσακωθεί, να είσαι σίγουρος ότι θα είχε γίνει το σώσε με τις εκατέρωθεν αποκαλύψεις για τη σκοτεινή περίοδο της ηρωικής διαπραγμάτευσης. Αλλά έχουν ο ένας τον άλλον δεμένο. Συγκοινωνούντα δοχεία είναι.

     • sakis

      Τα κομματα Λαφαζανη και Κωσταντοπούλου δημιουργηθηκαν μετα το δημοψήφισμα μεχρι τοτε στο συριζα ανηκαν και ως συριζα λειτουργούσαν

     • John Smith

      Μέχρι τότε ναι. Σήμερα όμως λειτουργούν χωριστά. Άρα γιατί να μπει ο Βαξεβάνης στον κόπο να προστατέψει κάποιον που πλέον δεν ανήκει στην παράταξή του; Και αυτό με την προϋπόθεση ότι όντως πρόκειται για τέτοια περίπτωση, που δεν το γνωρίζουμε.

   • (((Wolfpup)))

    Επειδή άσκησε κριτική σε μια κυβέρνηση αυτό τον καθιστά στέλεχος ενός αντιπολιτευόμενου κόμματος;
    Σοβαρευτείτε.

    • Παναγιώτης

     Μάλλον βαρέθηκες να διαβάσεις όλα όσα έγραψα.

     • (((Wolfpup)))

      Σίγουρα γράφεις βλακείες.
      Είναι εντελώς αστείο να βάζεις κομματικές ταμπέλες σε κάποιον επειδή έκανε ένα επικριτικό σχόλιο.

     • sakis

      Τα υπολοιπα μελη της διοικησης της πλοικτητριας εταιρείας γιατι δεν εκαναν αντιστοιχους σχολιασμούς;
      —Ο ιδιος εκανε αναδημοσιευση στο Facebook του από αναρτηση του Left.gr για νομικές συμβουλές προς διαδηλωτές
      –Ειχε εκπομπή από την »αντικειμενική» ERTOPEN και ερωτω.
      Γιατι του εδωσαν εκπομπή επειδή είναι υπερβολκα ..ταλαντούχος η επειδη είναι ομορφος
      –Η Ερτοπεν είναι σαν σεκτα αν δεν εισαι δικος τους δεν μπαινει είναι κατι σαν τον Ριζοσπαστη
      –Μπορει ενας δεξιός η κεντρώος να γραψει στο ριζοσπαστη
      –Ότι είναι οπαδος του συριζα είναι δεδομενο ,το ότι δεν είναι οργανωμένος μέλος μπορώ να το δεκτώ

    • sakis

     Φίλε μου ασκούσε κριτικη για να πεσει η »συμμορια» Σαμαροβενιζέλου και να ερθει η »σωτήρια» κυβερνηση του Σύριζα αφου ο Τσιπρας ηταν ο αμεσως επομενος πρωθυπουργός και αυτό το γνώριζαν όλοι
     —-Επίσης υπαρχει αναρτηση του ίδιου »αντικειμενικού» ανθρώπου στο Facebook του από το Left.gr που δίνει νομικές συμβουλές σε »διαδηλωτές»
     —-Επίσης βρεθηκε »τυχαία» στη συριζαικη ΕΡΤΟΠΕΝ οπου εκει λειτουργει σαν ..μασωνία αν δεν εισαι κομματικος στέλεχος δεν μπαινεις ουτε για καφεδάκι
     —Δηλ μπορεί ο οποισδήποτε να παριε κεπομποή στην ΕΡΤΟΠΕΝ;

  • John Smith

   α) ο κ. Γεωργιάδης έχει κατά καιρούς ισχυριστεί πολλά χωρίς να τα ψάξει, και μετά βγήκε ότι ήταν λάθος. Αν θέλει ασφαλώς και να απαντήσει, αλλά δε νομίζω ότι θα έχει κάποια διαφορά.

   β) για πολλούς λόγους. Από απλή τύχη -ναι, καμιά φορά συμβαίνουν και τυχαία πράγματα- έως το ότι ο Βαξεβάνης ήθελε να στρέψει κάπου την προσοχή, για να έχει μετά πάτημα να λέει ότι οι αντίπαλοί του δεν κάνουν σωστή έρευνα.

   γ) αριστερός μπορεί να είναι, ακόμα και φιλικά προσκείμενος στο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι. Άλλο όμως αυτό και άλλο το ότι είναι στέλεχος, και μάλιστα τόσο σημαντικό ώστε έγινε ειδική προσπάθεια να κρυφτεί.

   δ) πιθανότατα. Αν άλλωστε ο στόχος τους ήταν να τον κρύψουν, γιατί να μην αφαιρέσουν τελείως τη φωτογραφία του για μερικές μέρες;

   • Παναγιώτης

    Φυσικά και συμβαίνουν τυχαία πράγματα, όμως εδώ συμβαίνουν πολλά τυχαία πράγματα συγχρόνως. Και αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει, δε διαφωνώ, όμως η πιθανότητα να μην είναι τυχαία η ανάμειξη του εν λόγω κυρίου αυξάνεται αναλογικά με τον αριθμό των τυχαιοτήτων που συγκλίνουν στο πρόσωπό του.

    Επίσης: αν όντως ο κύριος είναι συριζαίος (για μένα είναι φως φανάρι), αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Αν είναι όμως ένας συριζαίος που ο Βαξεβάνης και η Κουμουνδούρου είχαν πρόθεση να τον κρύψουν, όπως είπες….καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του Ηoaxes ότι «δεν έχει καμία σχέση με το σύριζα».

    • John Smith

     Φυσικά, αλλά αυτά όλα πρέπει να αποδειχθούν. Το ότι ο άνθρωπος αριστερίζει φαίνεται από τα σχόλιά του, αλλά άλλο αυτό και άλλο το «είναι κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ». Και δεν θεωρώ ότι όλα αυτά έγιναν τυχαία, αλλά ούτε και ότι προσπάθησαν να «συγκαλύψουν το μεγαλοστέλεχός τους» με τόσο απλοϊκό τρόπο. Τολμώ να πω ότι μάλλον έγινε επίτηδες για να τραβήξει τα βλέμματα, και ίσως να δώσει πάσες στη δική τους πλευρά. Ας μην ξεχνάμε ότι ούτε μια βδομάδα νωρίτερα είχαν το κάζο με τη φωτογραφία του Καρανίκα, οπότε δεν το βρίσκω απίθανο να έστησαν κάτι τέτοιο ποντάροντας στο ότι θα δημιουργηθεί μια αντίστοιχη κατάσταση.

     • Παναγιώτης

      Συμφώνω όπως το θέτεις: πρέπει να αποδειχτούν. Άρα το θέμα είναι, με όλη τη διάθεση αντικειμενικότητας που μπορεί να δείξει κανείς, ανοικτό. Και συνεπώς, η ανάρτηση του Hoaxes εξαιρετικά βιαστική. Ας γίνει όταν διελευκανθεί πλήρως το ζήτημα. Κι αν αποδειχτεί ότι έστησαν οι ίδιοι οι Συριζαίοι έναν αριστερό, για τον άλφα ή βήτα λόγο (προσωπικά δε το θεωρώ πιθανό), εδώ είμαστε και τότε ας κάνει την ανάρτηση και το Hoaxes, ώστε να ξέρουμε και για τι είδους Hoax μιλάμε.

  • Είναι τόσο επιπόλαιος ο Γεωργιάδης στους ισχυρισμούς του?
   ___________________________________
   Τι ωραία που τα λέτε κύριε Παναγιώτη!
   πχ τότε που χρησιμοποίησε φωτο του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου για να τον προσωποιποιήσει ως …πιτσιρίκο σίγουρα θα σας διέφυγε!
   http://www.huffingtonpost.gr/2016/11/19/eidiseis-koinonia-o-tragoydopoiow-spiros-grammenow-kathgorei-ton-adoni-georgiasi-gia-ithiki-vlavi-kai-zita-50000-euro-apozimiosi_n_13092440.html

   • Παναγιώτης

    Δεν κάνω το συνήγορο του κ. Γεωργιάδη. Μάλιστα είπα πρώτα απ’ όλα ότι οφείλει να απαντήσει, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που είναι αντιπρόεδρος κόμματος και βραβευμένος από τον WHO υπουργός υγείας. Ο κ Γεωργιάδης είναι γνωστός, μιλάει πολύ, λέει πολλά. Έχει κάνει λάθη, έχει πει και σωστά πράγματα (κατά τη γνώμη μου τα σωστά που έχει πει είναι πολύ περισσότερα από τα λάθη). Το συγκεκριμένο πραγματικά δεν το ήξερα και εφόσον ισχύει, θα δώσει εξηγήσεις στα οικεία θεσμικά όργανα και εφόσον κριθεί ένοχος ηθικής βλάβης, θα αποδώσει και τα ωφελούμενα.

    • AdBlock®

     Το ότι βραβεύτηκε για το μεταρρυθμιστικό του έργο να κλείσει καμιά δεκαριά Νοσοκομεία δεν τον καθιστά ως άνθρωπο-πολιτικό φιλαλήθη.

 • Chronis

  Για να κανεις εκπομπη στην ΕRT Open δεν πρεπει να εισαι και δεξιος.

  • John Smith

   Δεξιός μάλλον όχι, αλλά δε νομίζω ότι είσαι και μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μόνο με μια εκπομπή τζαζ.

  • Stelios Foundoulakis

   αν δεν αμοίβεσαι μπορείς να κάνεις ότι εκπομπή θέλεις, ανεξάρτητα από την κομματική σου ταυτότητα …

   • sakis

    Δηλ και ενας δεξιος μπορει να κανει εκπομπή στην Ερτοπεν;
    –Ρε φιλε μην τα λετε τοσο απότομα

    • Stelios Foundoulakis

     να το θέσω ως εξής: Αν δεν αμοίβεται κάποιος, τι σημασία έχει για μας τους ,μη-συριζαίους ποιάς κομματικής αποχρώσεως θα είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

  • pretender

   Από άρθρο της ΕΦΣΥΝ σε ανύποπτο χρόνο αλίευσα το εξής

   «Η ERTopen έβγαινε αναφανδόν υπέρ της Λαϊκής Ενότητας και αυτό ίσως και να εξηγεί τη σπουδή της σημερινής κυβέρνησης για την τήρηση της νομιμότητας.»

   http://www.efsyn.gr/arthro/oi-paranomoi-tis-ertopen

   • sakis

    Μεχρι το δημοψήφισμα του 2015 δεν υπηρχαν ουτε Λαικες ενοτητες ,ουτε κομματα Κωσταντοπούλου

  • AdBlock®

   Ενώ όσοι μπήκαν στην ΝΕΡΙΤ ήταν καραδεξιοί…(?)!!!!!