Γκάφα του γραφείου τύπου της ΝΔ. Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων μεταδόθηκε από την ΕΡΤ

6

Το γραφείο τύπου της ΝΔ ισχυρίστηκε με δελτίο τύπου, πως η ΕΡΤ δεν μετέδωσε την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

Η ΕΡΤ απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ πως η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όχι μόνο δεν αγνοήθηκε από την ΕΡΤ, αλλά καλύφθηκε από ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν στα χθεσινά δελτία Ειδήσεων (28 Σεπ 2017) των 12:00 και 15:00.

Στο web tv της EΡΤ υπάρχει αρχείο των δελτίων ειδήσεων και μπορεί εύκολα να το ελέγξει οποιοσδήποτε.

28Σεπ2017 – 12:00 – Δελτίο Ειδήσεων στο 27:30


28Σεπ2017 – 15:00 – Δελτίο Ειδήσεων στο 42:10

Ο ισχυρισμός του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε την επίσκεψη του Προέδρου της στα δικαστήρια της Ευελπίδων, καταρρίπτεται

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Δε λέω ανεβαίνει η αναγνωσιμότητα (και η αναγνωρισιμότητα) με τα κομματικά hoaxes, αλλά προσοχή:
  Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρων’ οι κότες!

 • pretender

  Εγώ θα ήθελα το hoaxes να εξετάσει λίγο το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα «μετρητά» του Καμμένου.

  http://www.parapolitika.gr/article/pseftis-enopion-tis-voulis-kammenos

  Κατά την άποψή μου είναι hoax και με τα στοιχεία που δίνονται δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι πλήρωσε με μετρητά.

 • TheGrandma Sarah

  Δεν πρεπει να αναφέρεστε σε τέτοιου είδους πολιτικά η κομματικά θέματα. Αφενος είναι ελάσσονος σημασίας, αφ’ ετερου σας προσδίδουν μια ταμπέλα. ΜΙκρη η μεγάλη δεν έχει σημασία. Γιατί πιστεύω η δουλειά σας είναι υπεράνω κομματικων και άλλων διαφορών. Ψέμα ή όχι, χεστήκαμε αν και σε ποιο δελτιο έδειξαν τον οποιοδήποτε. Μπορούμε να συνεχίσουμε και χωρίς αυτην την αλήθεια που hoax η όχι, είναι απλά για το θεαθηναι. Γνώμη μου, που την εκφράζω απλα και μόνο επειδή εκτιμώ τις λοιπές προσπαθειες σας…

 • Dim Pap

  δεν είναι γκάφα του γραφείου τυπου ..
  είναι σκόπιμη γκεμπελικού τυπου ενέργεια ..

 • dimlaz

  Το δελτιο ειδησεων της ΕΡΤ των 12.00 και 15.00 εχει τηλεθεαση 1-2% ,ενω στο βραδυνο δελτιο η τηλεθεαση αγγιζει το εκπληκτικο ποσο του 5-6%.
  Αφου λοιπν του κανανε την χαρη του Κυριακου και τον παιξανε στα μεσημεριαναδικα,εχει αδικο ,κατα την αποψη σας, η ΝΔ που διαμαρτυρεται.

  • Jim Jimakos

   Το πρόβλημα της ΕΡΤ είναι πως τουλάχιστον τα τρία κόμματα (συριζα-νδ-πασοκ/ποταμι/δημαρ κλπ) θέλουν να έχουν ρόλο αρχισυντάκτη στο κανάλι και να κανονίζουν και τα θέματα και το χρόνο μετάδοσης και να γράφουν τα κείμενα όπως θα ήθελαν.