ΣΟΚ με τον ΠΟΥΤΙΝ στο Άγιο Όρος! Εμφανίστηκε ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ;

9

Είναι αλήθεια πως κατά την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο Άγιο Όρος και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Μονή Αγίου Παντελεήμονος, εμφανίστηκε ένας καλόγηρος-αόρατος ασκητής;

ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

CLIKBAIT

Στο iokh.gr και makeleio.gr, διαβάζουμε:

Είναι αλήθεια;

Στο βίντεο βλέπουμε την ομιλία του Ρώσου προέδρου στη Μονή Αγίου Παντελεήμονα στα τέλη Μαΐου 2016. Αν και η ανάλυση είναι εξαιρετικά φτωχή, θα πρέπει να επιστρατεύσουμε αρκετή φαντασία για να δούμε τον «αόρατο» μοναχό.

Ας δούμε το βίντεο σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας (προσέξτε μεταξύ 3:54 και 3:58)

Βλέπουμε ξεκάθαρα πως ο «αόρατος» μοναχός δεν περνάει μέσα από τους άλλους μοναχούς, αλλά πίσω τους και κατόπιν πίσω από την εικόνα και το τέμπλο, βγαίνοντας ουσιαστικά από το πλάνο.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν επιτελέστηκε κανένα «θαύμα» κατά τη διάρκεια της ομιλίας Πούτιν στο Άγιο Όρος. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ακόμη κλικοθηρικό δημοσίευμα που εφαρμόζει τη γνωστή «επιτυχημένη» συνταγή Πούτιν-θρησκεία-Παϊσιος-προφητείες, για να εκμαιεύσει όσο το δυνατόν περισσότερα κλικς.

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης

Διαχειριστής - Συντονιστής at ellinika hoaxes
Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε
 • τσιοκ

  Οκ είσαι σε άλλη διάσταση…!

 • τσιοκ

  Ενώ η δική σας συνταγή δείχνοντας κάτι που μπορεί να έτσι όπως τα λετε, κ βάσει αυτού μηδενίζεται Θρησκεία πατρίς ΠΑΙΣΙΟ κλπ τι είδους συνταγή είναι;;;;;;;;;;;

 • Michael-Gabriel Zenelis

  Κάνω λίγο τον μαλάκα τρολαροντας μην δίνες σημασία

  • τσιοκ

   Προφανώς κ για τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού πχ για σιδερένια πουλία που θα πετάνε (αεροπλάνα) κάποια φιλοσοφία θα έχει βρεθεί ότι είναι μεταγενέστερη των αεροπλάνων κ την εμφανίζουν οι χριστιανοί ως προγενεστερη ε;; Η ας πούμε ότι δεν γράφτηκε από τον Αιτωλό κ κατάφεραν οι πολυμήχανοι χριστιανοί να την εμφανίζουν ως προφητεία του… ας πούμε.

   • Michael-Gabriel Zenelis

    Ναι αλλά το αεροπλάνο δεν ειναι πουλί και δεν ειναι και ζωντανό. Με την ιδια λογική το τέλος της Τουρκίας μπορεί να ειναι οτιδήποτε, απο μία διάσπαση ή γεωπολιτική αλλαγή καθώς και οτιδήποτε άλλο ερμηνεύεται ή παρερμηνεύεται όπως βολεύει τον καθένα. Τα ξύλινα τοίχοι της Πυθίας ήτανε τριήρεις ή απλά ξύλινα τοίχοι για παραδειγμα?

    • τσιοκ

     Τι ζωντανό πουλί μου λες άνθρωπε μου διάβασε τι έλεγε ο Άγιος γιατί προφανώς εσκεμμένα δεν καταλαβαίνεις.
     Τηλέφωνο.
     119. «Θαρθή καιρός που οι άνθρωποι θα ομιλούν από ένα μακρινό μέρος σε άλλο, σαν νάνε σε πλαγινά δωμάτια, π.χ. από την Πόλι στη Ρωσία».

     Πολεμικά αεροσκάφη.

     120. «Θα δείτε να πετάνε άνθρωποι στον ουρανό σαν μαυροπούλια και να ρίχνουν φωτιά στον κόσμο. Όσοι θα ζουν τότε θα τρέξουν στα μνήματα και θα φωνάξουν: Εβγάτε σεις οι πεθαμένοι να μπούμε εμείς οι ζωντανοί».

 • αθανάσιος

  Έτσι είναι, αλλά τι σχεση εχει αυτο που γράφεις με το θεμα; καμμία. ήρεμα λίγο. μην βλέπουμε παντού εχθρούς. ήρεμα, όπως αρμόζει σε χριστιανους.

  • Έλληνας

   Το ήρεμα αρμόζει σε χριστιανούς;Μπα δεν το βλέπω… ορθοδοξία ή θάνατος ένα πράγμα σαν να λέμε;Τέτοια ηρεμία;

 • Michael-Gabriel Zenelis

  Μετανοείτε άθρησκοι και αλλόθρησκοι οι προφητείες όσο και αν δεν τον θέλετε βγαίνουν η μία μετά την άλλη, το τέλος της Τουρκίας πλησιάζει με την 2α παρουσία και στη Κωντσταντινούπολη και την Αγια Σοφια θα ξαναυψωθουν ο Βυζάντιος Δικέφαλος Αετός και η Γαλανόλευκη!!!