Ποιοι είμαστε
Αρχική ΣΟΚ με τον ΠΟΥΤΙΝ στο Άγιο Όρος! Εμφανίστηκε ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ;HOAXES FAKE NEWS ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΣΟΚ με τον ΠΟΥΤΙΝ στο Άγιο Όρος! Εμφανίστηκε ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ;

19 Οκτ
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 6 έτη.

Είναι αλήθεια πως κατά την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο Άγιο Όρος και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Μονή Αγίου Παντελεήμονος, εμφανίστηκε ένας καλόγηρος-αόρατος ασκητής;

ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

CLIKBAIT

Στο iokh.gr και makeleio.gr, διαβάζουμε:

Είναι αλήθεια;

Στο βίντεο βλέπουμε την ομιλία του Ρώσου προέδρου στη Μονή Αγίου Παντελεήμονα στα τέλη Μαΐου 2016. Αν και η ανάλυση είναι εξαιρετικά φτωχή, θα πρέπει να επιστρατεύσουμε αρκετή φαντασία για να δούμε τον “αόρατο” μοναχό.

Ας δούμε το βίντεο σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας (προσέξτε μεταξύ 3:54 και 3:58)

Βλέπουμε ξεκάθαρα πως ο “αόρατος” μοναχός δεν περνάει μέσα από τους άλλους μοναχούς, αλλά πίσω τους και κατόπιν πίσω από την εικόνα και το τέμπλο, βγαίνοντας ουσιαστικά από το πλάνο.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν επιτελέστηκε κανένα “θαύμα” κατά τη διάρκεια της ομιλίας Πούτιν στο Άγιο Όρος. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ακόμη κλικοθηρικό δημοσίευμα που εφαρμόζει τη γνωστή “επιτυχημένη” συνταγή Πούτιν-θρησκεία-Παϊσιος-προφητείες, για να εκμαιεύσει όσο το δυνατόν περισσότερα κλικς.

Fact-check for the sake of Democracy