Ποιοι είμαστε
Αρχική Τα αυθεντικά βίντεο από το συμβάν με την εικόνα του Ταξιάρχη στο περίπτερο.HOAXES FAKE NEWS

Τα αυθεντικά βίντεο από το συμβάν με την εικόνα του Ταξιάρχη στο περίπτερο.

9 Νοε
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 6 έτη.

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα μας, όπου παρουσιάσαμε αποδείξεις που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του ΑΝΤ1 σχετικά με το μετανάστη που “έκανε άσεμνη χειρονομία” σε εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στη Μυτιλήνη, το lesvosnews.gr δημοσίευσε τα αυθεντικά βίντεο από το συμβάν.

Δείτε το χθεσινό δημοσίευμα μας ΕΔΩ

Όπως τονίζει και το lesvosnews.gr “δεν φαίνεται ο μετανάστης να κάνει άσεμνες χειρονομίες στην εικόνα του Ταξιάρχη, την οποία αφού παίρνει από το ράφι του περιπτέρου στη συνέχεια την εναποθέτει στη θέση της.”

Δείτε τα αυθεντικά βίντεο, από το καταγραφικό του περιπτέρου, που φαίνεται ολοκάθαρα ότι ο μετανάστης δεν κάνει καμιά άσεμνη χειρονομία.



Πιστεύουμε πως μετά από την δημοσίευση των παραπάνω βίντεο δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, και όσα παρουσιάσαμε στο προηγούμενο άρθρο μας, επιβεβαιώνονται.

Μετά από αυτή την δημοσίευση, φυσικά  προκύπτουν κάποια εύλογα ερωτήματα.
1. Γιατί ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου δεν έδωσε από την αρχή τα αυθεντικά βίντεο;
2. Γιατί είπε ψέματα πως ήταν παρών στο συμβάν, ενώ δεν ήταν, όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί;
3. Γιατί έκανε αυτές τις δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης;
4. Και τέλος, γιατί έκανε μήνυση;

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.