Υπάρχει «Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας»;

In clickbait, Fake, Fake news, Hoax, Γκάφες, Την πάτησαν, Φάρσες by Θοδωρής Δανιηλίδης4 Comments

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το  «Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας, αντιμάχεται την απαγόρευση στους Πακιστανούς να τρώνε σκυλιά στη χώρα μας και καλεί τους ομοϊδεάτες τους σε ξεσηκωμό μέσω facebook»… Είναι αλήθεια; 

Το είδαμε στο pentapostagma.grtriklopodia.grlogospellas.gr, και mpala.gr

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει «Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας». Όλη η ιστορία είναι μια φάρσα, και τίποτα περισσότερο.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας, μόνο οι Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα.

Εκτός από το παραπάνω, οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε σκύλους. Είναι κάτι παραπάνω από ολοφάνερο το «τρολάρισμα» του φαρσέρ.

Οι φάρσα με το «Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας» ξεκίνησε το 2014 με την «Ιδρυτική Διακήρυξη» και δεν είναι λίγοι αυτοί που το πίστεψαν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

  • John Smith

    Για το τι επιτρέπεται μην είσαι σίγουρος. Εδώ στο Ελλάντα το σύνταγμα και οι νόμοι είναι συνήθως διακοσμητικοί. Τώρα το ότι είναι εμφανές απ’ τα γραφόμενα ότι πρόκειται για τρολιά ισχύει, ειδικά τη στιγμή που όλα τους τα σχόλια έχουν να κάνουν με την «επιβεβαίωση» σχετικών hoaxes.

  • PAOK-KILKIS

    Το DEB της Θράκης και το Ουράνιο Τόξο της Μακεδονίας γιατί τα επιτρέπουν?

  • Angesta Luke

    https://islamsocgr.wordpress.com/ ερώτηση και το αυτό site fake είναι ;;;