Ποιοι είμαστε
Αρχική Όταν ο Σώρρας αποκαλούσε τον Αλ. Γρηγορόπουλο «Εβραίο» και αμφισβητούσε τη δολοφονία τουHOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Όταν ο Σώρρας αποκαλούσε τον Αλ. Γρηγορόπουλο «Εβραίο» και αμφισβητούσε τη δολοφονία του

6 Δεκ
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 6 έτη.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 9 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ας θυμηθούμε τι έλεγε ο φυγόποινος αρχηγός της Ε.ΣΥ.,  μαζί με τη Βίκυ Χαραλάμπους, μπροστά σε κοινό που δυστυχώς τον πιστεύει.

«Ελλάνιες» ονειρώξεις

Ο αντισημιτισμός και γενικότερα οι θεωρίες συνωμοσίας, είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της Ελλήνων Συνέλευσης. Ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, αποκαλούσε το δολοφονηθέντα Αλ. Γρηγορόπουλο, Εβραίο. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να υποστηρίζει ότι είναι ακόμη ζωντανός.

Οι ακραίες εκδηλώσεις της Ε.ΣΥ. και οι εξωφρενικές κατά καιρούς δηλώσεις του αρχηγού της, παραπέμπουν σε δράση που μοιάζει με αυτή θρησκευτικής αίρεσης. Η πυραμιδοειδής δομή της οργάνωσης, με τον Αρτέμη Σώρρα στη κεφαλή της, υποβάλει τα νέα μέλη σε «πειθαναγκασμό» και πλύση εγκεφάλου, ούτως ώστε να είναι δεκτικοί ακόμη και στους πιο εξωφρενικούς ισχυρισμούς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Λευτέρη Ρήνου, «Η έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτές οι ακραίες συμπεριφορές προκύπτουν από την ιδεολογία, τη δράση και το σκοπό της «Ελλήνων Συνέλευσις», όπως θέλει να αποκαλείται μια σειρά από αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, που σκοπό έχουν τη δημιουργία πολιτικού κόμματος υπό τον πατρινό δήθεν «τρισεκατομμυριούχο» Αρτέμιο Σώρρα«.

Για αυτό το λόγο, αρκετές χιλιάδες συμπολίτες μας πιστεύουν σε τρελούς ισχυρισμούς όπως ότι ο Σώρρας πούλησε αρχαία τεχνολογία στον Ομπάμα, ή ότι οι Έλληνες είναι από τον αστερισμό του Κυνός και πλανήτες του άστρου Σείριου Β, ή ακόμη ότι ο Μ. Αλέξανδρος στρέβλωνε το χωροχρόνο.

Για τον ίδιο λόγο υπήρξαν και αυτοί που πίστεψαν τα παραμύθια του Σώρρα και της Χαραλάμπους, και άλλων “Ελλάνιων πολεμιστών”, όπως φαίνεται από το βίντεο που παραθέσαμε πιο πάνω.

Fact-check for the sake of Democracy