Πακιστανός υπάλληλος του Μπουτάρη σχίζει αφίσες του συλλαλητηρίου;

3

Viral έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα που απεικονίζουν έναν μελαψό άνδρα  με γιλέκο του Δήμου Θεσσαλονίκης, να ξηλώνει «αφίσα του συλλαλητηρίου» για τη Μακεδονία.

ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ 

Το είδαμε στο indobserver.blogspot.gr (αρχική πηγή), makeleio.gr, katohika.gr, thesecretrealtruth.blogspot.gr, triklopodia.grnewsthessaloniki.gr, pentapostagma.gr, nikoxeiladakis.gr και πολλά άλλα.

Τι ισχύει;

Από την επίμαχη φωτογραφία, δεν είναι δυνατόν να προκύψει ο ισχυρισμός πως ο «Πακιστανός υπάλληλος» ξηλώνει κάποια αφίσα, πόσο μάλλον του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που είναι μπλε χρώματος.

Τα άρθρα ισχυρίζονται πως η εικόνα εστάλει στο indobserver.blogspot.gr, από το κ. Πρόδρομο Κοφσανίδη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας ενημέρωσε ότι ο ίδιος δεν έστειλε κάποια φωτογραφία, αλλά απλά τη κοινοποίησε στο προφίλ του, απ όπου και την πήραν. Αν και μας δήλωσε πως ο ίδιος και αρκετοί ακόμη ήταν μάρτυρες περιστατικών ξηλώματος αφισών του συλλαλητηρίου, δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού που δείχνει η εικόνα, αλλά την κοινοποίησε από άλλον. Επιφυλάχθηκε να παρουσιάσει βίντεο με ανθρώπους που ξηλώνουν αφίσες του συλλαλητηρίου, τη Δευτέρα, 22/1. Μέχρι στιγμής τέτοιο βίντεο δεν έχει δημοσιευθεί από οποιαδήποτε πηγή.

Ώρα 8:20 Τσιμισκη Πακιστανός με διακριτικό Δήμου Θεσσαλονίκης (;!) σκίζει αφίσες της συγκέντρωσης για την Μακεδονία Μπραβοοο 👏🏻👎🏻Να ευχαριστήσουμε τον κ.Μπουταρη …

Posted by Δημήτρης Δεσπούδης on Donnerstag, 18. Januar 2018

Επομένως δεν ήταν σε θέση να μας βεβαιώσει τι ακριβώς κάνει ο άνδρας της εικόνας, με το γιλέκο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ακολουθεί αυστηρή πολιτική στο θέμα της αφισοκόλλησης, έχοντας στο παρελθόν στραφεί νομικά εναντίον φοιτητικών οργανώσεων και του ΚΚΕ.

Από τα ανωτέρω συμπεραίνουμε πως ο ισχυρισμός των άρθρων και της φωτογραφίας που τα συνοδεύει πως «Πακιστανός» με διακριτικό Δήμου Θεσσαλονίκης σκίζει αφίσες της συγκέντρωσης για την Μακεδονία, δεν ευσταθεί.

  • KPeater

    Χαχαχα indobserver.blogspot.gr. Το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» του Χολαργού εν ολίγης. Ο γνωστός «»»»Ανεξάρτητος»»»» Παρατηρητής με τις συνεντέυξεις και εξυμνήσεις της Χρυσής Αυγής. Άνδρο της ανεξαρτησίας θα έλεγα.

  • DiTs

    Ο Μπουτάρης είναι μεγάλο ζώον αλλά αυτό φάνηκε fake news απ την πρωτη στιγμή μιας και δεν φαίνεται καλά τι συμβαίνει.

  • fi vi

    Κατακρίνω τη σταση του Μπουταρη…καλά να πάθουμε με αυτους που ψηφιζουμε….δροοοοομο!!!!Αλλα για το συγκεκριμένο…ειναι τυχαιο που η φωτογραφία τραβηχτηκε με την κυρια να κρύβει περνώντας την αφίσα;Γιατι δεν περιμεναν να περάσει κ να την βγάλουν.Παραπληροφόρηση.Γιατι μαλλον,ο Πακιστανός,δεν εσκιζε αφισα του συλλαλητηρίου!!!.Και τρεχουν ολοι να σχολιασουν!!!!!!!