Αληθές το περιστατικό με την κακοποίηση σκύλου. Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

0

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με βίντεο που δείχνει δύο Έλληνες στρατιώτες πετούν σκύλο σε γκρεμό. Αποτέλεσμα ήταν να λάβουμε πολλά μηνύματα που μας ρωτούσαν αν είναι αλήθεια. 

Αληθές

 

Το περιστατικό με την κακοποίηση του σκύλου είναι πραγματικό και συνέβη σε στρατόπεδο στην περιοχή της Κόνιτσας.

Επικοινωνήσαμε με το γραφείο τύπου του ΓΕΣ, το οποίο ήδη έχει διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό. Εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Το απεχθές περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε πριν τέσσερις μήνες από οπλίτες που πρόσφατα ολοκλήρωσαν την θητεία τους.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έχει επιληφθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί. Το βίντεο αναρτήθηκε χθες από τον έναν εκ των δύο φερόμενων δραστών στο facebook, ο οποίος όταν δέχτηκε σφοδρές αντιδράσεις το διέγραψε. Όμως ήδη είχε αντιγραφεί από άλλους χρήστες.

Είναι σίγουρο ότι η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

(Όπως μάθαμε από μέλη φιλοζωικών οργανώσεων, ο σκύλος κατάφερε να ζήσει)

 

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε